Criteriul National

Consultanta profesionala – imobiliara – Ziarul Nationalul

Consultanta profesionala – imobiliara – Ziarul Nationalul
decembrie 18
16:52 2019

Cati dintre aceia interesati in achizitionarea sau inchirierea unui imobil sau in achizitionarea unui teren, cunosc foarte bine si in detaliu etapele pe care aceste procese le impun? Pentru a evita stresul si starea de deruta, trebuie constientizata importanta consultantei imobiliare. Orice domeniu are nevoie de consultanta si customer support. Cu atat mai mult cand vine vorba de o investitie imobiliara. De ce?! Pentru ca in acest domeniu exista aspecte extrem de imprtante, deloc de neglijat. Un specialist in domeniu, cu grija ales, te va scapa de stres si deruta, el isi va face treaba, tu vei castiga timp si el te va asigura ca totul va decurge in termeni corecti si siguri. El lucreaza in favoarea ta, impreuna cu tine, te va consulta si iti va oferi suport pe toata durata procesului de achizitie.

Iata ce  iti ofera un consultant imobiliar.

Cunostinte. Un consultant este o persoana competenta in zona imobiliara si din acest motiv, el cunoaste piata locala si situatia economica. El este cel care te va informa cu privire la fluxul operational si serviciile aferente procesului de vanzare/cumparare – nevoia de tranzactionare, consultanta preliminara si identificarea variantelor de lucru, evaluarea proprietatii, audit juridic in perspectiva vanzarii, reprezentarea sau matchingul, precontractul sau contractul de tranzactionare si recomandarea.

Identificarea pe piata a produsului optim. Consultantul imobiliar nu este o agentie imobiliara care iti ofera doar propriul sau produs. Acesta cauta in piata produsul potrivit tinand cont si de anumite circumstante pe care impreuna le aveti in vedere.

Ofera sfaturi utile. Consultantul este o persoana în care poti avea încredere, fiind persoana care va prezinta atat avantajele cat si dezavantajele unei tranzactii, incercand sa ofere cele mai bune recomandari indiferent ca e vorba de vanzare sau cumparare.

Sustinere pe tot parcursul procesului. Consultanta imobiliara inseamna ca un consultant va va ajuta cu aspectele financiare ale proprietatii, va va oferi asistenta juridica si, nu în ultimul rând, oportunitati de finantare si administrare a proprietatii.

Continuitate. Consultanta imobiliara oferita de consultantul imobiliar nu se încheie cu vânzarea sau cumpararea, in multe dintre situatii. Ulterior, consultantul imobiliar va poate oferi sfaturi pentru urmatoare tranzactie imobiliara, dat fiind ca exista deja certitudinea unei experiente de succes.

Consultanta imobiliara devine astfel, premisa unui beneficiu urias pentru cel care cumpara sau vinde un imobil sau un teren. Serviciile de consultanta imobiliara oferite intr-o maniera de abordare cu inalt grad de profesionalism, asigura garantia unui serviciu de calitate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei