Criteriul National

Containere de locuit – beneficii

Containere de locuit – beneficii
martie 12
16:33 2020

Casele din containere de locuit pot fi o alternativa excelenta pentru locuintele clasice. Exista mai multe motive pentru care oamenii ar putea dori sa locuiasca intr-un container amenajat. Daca esti in cautarea unei locuinte la pret accesibil, nu te intereseaza un spatiu foarte mare, cauti o solutie flexibila de locuit, atunci ideea containerelor de locuit este perfecta pentru tine.

Locuintele realizate din containere de transport devin din ce in ce mai populare in toata lumea si acum acest trend a ajuns inclusiv in Romania. Exista mai multe beneficii ale acestor solutii contemporane de locuit

In primul rand, ele sunt o solutie ieftina

Daca nu-ti permiti sa cumperi o casa masa sau sa inchiriezi un apartament spatiost, atunci o locuinta intr-un container ar putea sa fie ceea ce cauti. Este mai accesibil decat ti-ai putea inchipui. Poti gasi containere de locuit de dimensiuni mari la circa 1000 – 3000 de euro. Sigur, preturile variaza in functie de capacitate. Dupa ce ati ales containerul, urmatoarea etapa este sa dimensionezi costurile cu finisajele interioare. O sa fii uimit de cat de bine poate sa arate la final o locuinta contemporana intr-un container.

Containerele de locuit sunt robuste

Sa nu crezi ca aceste containere nu sunt fiabile. Din contra. Sunt extrem de puternice si solide. Sunt gandite pentru a rezista foarte bine in timp si la intemperii. Explicatia este foarte simple. Ele au fost proiectate pentru transorturi mari de marfa, atat pe uscat, cat si pe mare. Pe mare, containerele pot rezista la vanturi incredibile si chiar la valuri mari. Prin urmare, daca situs judi slot terbaik dan terpercaya no 1 un container poate rezista in aceste cazuri, cu siguranta va fi o buna locuinta, indiferent de terenul pe care il ai.

Totusi, trebuie sa tii cont ca aceasta durabilitate scade pe masura ce otelul se elimina din usi si ferestre. Trebuie un oarecare echilibru in proiectare, prin adaugarea de geamuri si usi si prin mentinerea unei bune integritati structurale. De asemenea, poti gasi o multime de planuri de case in containere de transport care iti permit sa pozitionezi ferestre si usile in spatele usilor originale. Acest lucru te ajuta sa pastrezi durabilitatea containerului. Cu acest tip de design, poti pastra si capacitate de blocare a usilor originale atunci cand pleci de acasa, ceea ce va fi perfecta daca vorbim de o casa de vacanta.

Este clar ca aceste containere sunt solutii de locuinte ieftine in viitor si vor ramane pe val inca mult timp.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul