Criteriul National

4 Tipuri de containere despre care vrei sa afli

4 Tipuri de containere despre care vrei sa afli
martie 21
13:50 2020

Vrei sa afli mai multe informatii despre containerele de locuit? Iata ce tipuri exista, pentru a sti care se preteaza mai bine scopului activitatii tale. In ultimii ani, containerele de locuit au devenit extrem de solicitate si azi este usor sa le identifici la o simpla plimbare in oras.

Containerele sunt atat de flexibile, incat ele pot varia de la o simpla cabina de paza pana la o casa de sine statatoare, ce poate rezista incredibil la vant si alte intemperii.

Containerele sunt module prefabricate si sunt folosite ca piesa unica sau multi-module, in functie de cerinte si nevoi. Dar, ce este interesant la ele, este chiar flexibiliatea lor. Sunt incredibil de versatile, iar acest lucru reiese si din multimea de tipuri de containere disponibile pentru locuit.

 Tipuri de containere:

– containere pentru grupuri sanitare. Acestea contin WC si chiar dus. Sutn perfect pentru lucru pe santier sau in alte locatii izolate. Se pot imparti la randul lor in mai multe tipuri. Astfel, exista containere de grup sanitar pentru femei sau pentru barbati, cu chiuvete, oglinzi si chiar boilere de incalzire apa.

containere de locuit. Deja in strainatate, containerele sunt o tendinta uriasa. Sunt utilizate des pentru case de vacanta sau alte tipuri de locuinte temporare, cu preturi accesibile. Ele ofera un confort sporit, dar si alte beneficii cum ar fi costurile mici. In plus, sunt extrem de usor de construit si rezista uimitor in timp.

– containere vestiar. Aceste tipuri de containere sunt o modalitate accesibila si eficienta de amenajare a unor locatii confortabile pentru muncitorii de pe santier. Echipele de lucru se pot organiza eficient in aceste spatii, isi pot schimba hainele si se pot odihni la amiaza aici. Vestiarele container pot sa contina si spatii pentru depozitarea echipamentelor personale, dar si toalete si dus-uri.

– cabine de paza. Un alt tip de container foarte utilizat in ultima vreme este cabina de paza. Poate nu te-ai fi gandit la asta, dar acele cabine pe care le-ai vazut de curand langa scoli sau alte institutii, nu sunt altceva decat containere. Sunt modulare si se pot folosi ca si cabine de paza in parcari, in apropierea ansamurilor de locuinte, spatiilor de birouri. Mai mult, cabinele usor mai mari pot servi si ca standuri de vanzare pentru reviste si ziare etc . Se pot racorda la electricitate si apa.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul