Criteriul National

Ce continut educational ar trebui sa urmarim?

Ce continut educational ar trebui sa urmarim?
decembrie 13
14:54 2018

Continutul de pe internet este unul dintre cele mai discutate subiecte in ultimii ani, cand vorbim despre ceea ce prefera consumatorul. Cum prioritatea cea mai mare este sa mentinem cat mai mult vizitatorii pe un website sau retele de socializare, continutul a avut parte de o atentie deosebita.

Diverse platforme online s-au orientat in a crea un continut educational sau entertaining cat mai variat, pentru a le oferi vizitatorilor o experienta unica.

Tehnologia cu care realizam continut a avansat si ea. De la softuri de editat pozele sau video-uri la intregi platfome dedicate celor care doresc sa aduca ceva nou si inedit pe internet.

Cu atatea optiuni la dispozitia noastra trebuie sa recunoastem ca devine din ce in ce mai greu sa ne dedicam timpul urmariri atator tipuri de continut.

Trebuie sa tinem cont ca daca ne-am face timp sa urmarim continut de calitate am avea multe de castigat. Dezvoltarea personala este esentiala cand ne dorim sa progresam in viata.

Este indicat sa fim atenti la ce ne expunem pentru a avea o dezvoltare armonioasa. De la cartile pe care le citim, educatia la care suntem expusi, oamenii de calitate din jur la continutul pe care il urmarim.

Probabil va intrebati ce tip de continut educational ar trebui sa urmarim? Ce ar fi indicat sa alegem sa vizionam pentru a stii ca facem alegerea corecta?

Ar fi indicat sa urmaresti continut video educational ce este structurat intr-un mod cat mai interactiv, cu informatii reale si utile vietii de zi cu zi.

Un continut educational ar trebui sa fie o prioritate pentru oricine vrea sa-si creasca calitatea vietii pana la urma. Trebuie sa stim ce sa alegem, ca la sfarsitul zilei sa stim ca am invatat ceva util.

Sa ne orientam spre domenii ce chiar au un impact asupra noastra, de la sanatate, spiritualitate, educatie, social, creationism.

Cu orientarea spre aceste subiecte, fie ca vorbim de dezbateri sau serii putem fi siguri ca urmarim ceva ce in final ne va folosi la dezvoltarea noastra ca oameni.

Bineinteles, daca descoperim in cautarea noastra o platfoma online video dedicata realizarii de continut educational cu atat mai bine. Este bine sa ne alegem una care merge spre calitatea si utilitatea acestuia decat pe una care urmareste senzationalul sau profitul.

Mai mult de atat, ar trebui ca la randul nostru sa ne asiguram ca recomandam mai departe lucrurile educative pe care le gasim. Astfel, cei din jurul nostru beneficiaza de continut video de calitate ce poate ii va ajuta sa-si dezvolte orizonturile.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul