Criteriul National

Controversele și teoriile fantastice ale lui David Icke

Controversele și teoriile fantastice ale lui David Icke
septembrie 20
19:37 2016

d

Controverse nenumărate despre David Icke

Un veritabil vârtej de vânt este viața lui David Icke lui de-a lungul ultimelor decenii . De la începutul anilor 90 , el a provocat parametrii oamenilor de realitate, ceea ce sugerează că totul nu este ceea ce se pare.Iar în ceea ce privește modul în care lumea noastră este condusă , verdictul lui David este clar – ” oamenii care se află în partea de sus a structurilor noastre de putere ascund un secret sinistru , unul care ar face cineva suna ciudat dacă ar fi fost verbalizat .”

De la începuturile omului civilizat , clasa conducătoare a fost controlata de ființe extra- terestre / dimensionale , cu o agendă care stabilește în cele din urmă sclavii- rasa umană ca și fără de minte, complet robotizata ce a dus la un sistem bazat pe frică și de control  Este ușor de înțeles de ce această teorie a atras atât de mult back- lash .

David Icke a crescut în Leicester, Anglia, unde a petrecut timpul deosebit de cei care joacă fotbal,iar  în cele din urmă pasiunea sa pentru cunoaștere l-a făcut să fie o profesie în viața sa de adult .

Dupa ce dezvoltarea unei artrite reumatoide în genunchi l-a jenat, în cele din urmă aceasta s-a răspândit în tot corpul său. Logic, conform uzanțelor David  Icke s-a mutat în transmisiunile sportive, evoluand prin radio și televiziunea BBC. La sfârșitul anilor ’80, David a început să exploreze medicina alternativa pentru tratarea artritei sale, și a fost în acest timp cel a dezvoltat un interes în cadrul Partidului Verde.

După ce a fost concediat de la BBC peste controversa din jurul taxelor sale, s-a mutat în politică și a devenit o figură de frunte pentru Partidul Verde. Icke admite că a fost mereu în jurul valorii a acestei ere „deosebit de  provocatoare” și chiar viața lui a început să se schimbe. Nu de puține ori declara că ” simte” o prezență în jurul lui, care în timp a început să aibe „o comunicare”  și un „schimb de mesaje” cu și dinspre el. Acest lucru l-a condus Icke pe o cale spirituală care a stârnit, de asemenea, o curiozitate din jurul unor serioase „teorii ale conspirației”. După ce a fost ghidat spre Peru de către ființa această, Icke a suferit o trezire spirituală masivă, revenind în Anglia și a renunțat complet la fenomenul politic.

Excentricități inexplicabile

David Icke și -a făcut apariția infamă în cadrul unui talk show de televiziune național în 1991, unde a anunțat lumii că el era canalizat cu informații pe care acea ființă l-a avertizat de iminentele devastări provocate sau prin anunțarea unor dezastre naturale. Gradul de ridicol de care a făcut uz la un interviu, i-au determinat pe apropiați să-l considere un coșmar atât pentru el cât mai ales pentru familia lui. Nu putea merge pe jos, pe stradă, fără a râde.

Icke a afirmat mai târziu că râsul și starea de bună dispoziție „l-au eliberat”, într-un sens, permițându-i să se miște mai departe cu mesajele sale către lume, fără a fi nevoie acum  ca ” să vă faceți griji cu privire la ceea ce oamenii au crezut despre mine.”

In deceniul care a urmat, Icke a rdactat carte după carte, călătorind în toată  lumea, dând prelegeri lungi cu privire la natura realității, testarea adevărului oamenilor în ceea ce privește cine „execută într-adevăr lumea noastră”.

Astăzi, David Icke conduce un program asemănător, după ce tocmai poate termina 8 ore din turneul său mondial. Succesul se datorează în mare măsură calităților sufletești dat și numeroaselor excentricități inexplicabile. Cărțile sale au fost vândut în mai multe țări. În timpul prelegerii extinse el atinge teme precum ar fi universul holografic, matricea falsă a lunii, iar teoria sa cea mai incredibilă, total neagreată de comunitatea științifică în ceea ce privește „o cursă hibrid reptiliană care controlează lumea noastră” stârnește mereu rumoare și dispreț

Pentru a începe să explice teoria complexă, Icke discută despre starea actuală a fricii lumii actuale.

Icke propune că omenirea a fost manipulată pentru a deveni „inconștientă”, prin intermediul programării de către mass-media și a sferi politice, iar controlul tiranic asupra hranei, a apei și aprovizionarea noastră aeriană, a dus la amuțirea maselor de către medicamentele, produsele farmaceutice și alcoolul. Iar lista poate continua. „Dar manipularea nu se oprește aici”, așa cum afirmă Icke despre explorarea adâncimii care nu se termină niciodată.

Clasa conducătoare, bancherii, familia regală, președinții și prim-miniștrii au creat iluzia de a fi organisme conducătoare separate, atunci când, de fapt, ei au fost întotdeauna în aceeași „echipă”. Există o linie de sange, care a fost păstrată intactă în mod strategic pentru toate vârstele, fiind astfel o resursă cuprinzătoare  cev face ca genealogia aristocratică să nu pară…poveste!

Burkes Peerage și Ch.Baronetage, relevă faptul că toți cei 44 de președinți din SUA au efectuat linii genealogice regale europene în biroul de-a lungul istoriei. Aceasta include nume precum Bill Clinton, familia Bush, Barack Obama, John Kerry, și așa mai departe.

Personal am o singură nelămurire.Dacă trăim cu adevărat într-un sistem democratic, cum se face că fiecare persoană adusă în birou a fost de origine regală franceză și europeană? Care sunt șansele ca acest lucru având în SUA au luptat pentru independenta a Europei, în anii 1700?

Burkes Peerage face o sugestie puternică că alegerile nu sunt într-adevăr bazat pe un sistem de vot publice, ci mai degrabă ele se bazează pe cel mai mare procent de gene regale. Pentru a face lucrurile chiar mai ciudat este faptul că Brad Pitt, Madonna, Marilyn Monroe și Tom Hanks (unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood), de asemenea, coboară din această descendență. Ce toate acestea ce ar putea implica aceste conexiuni incredibile?

c

Teoria fizicii cuantice explicată?

Icke merge mai departe pentru a ilumina teoria fizicii cuantice , care afirmă că realitatea noastră fizică este o proiecție în mintea noastră , și că, la nivel cuantic cel mai de bază , soliditatea materiei este falsă , existentă ca vibrații în loc de atomi . Atunci când lumina de la materia reflectă în ochii noștri, ceva face ca celulele să poată ridica lumina ( care se deplasează ca o lungime de undă măsurată de la 390 nm – 700 nm fiind de fapt spectrul de lumină vizibilă ) și transmută vibrațiile sau undă formele într-o imagine in creier . Acesta este același pentru un sunet, deoarece este o vibrație până când este decodificată de creier . Așa se explică de ce dintr-o dată „Parcela Matrix”  nu pare atât de departe a fi exagerată!

Icke e de părere că aceste fiinte extra-dimensionale care se închină globaliștii provin din constelațiile Orion, Sirius, și Draco. Cu mii de ani în urmă, ființele reptiliene au intervenit pe planeta Pământ și au început încrucișările cu oameni. Nu fizic, cu toate acestea, ci mai degrabă prin manipularea codificării umane, sau prin ADN. Icke afirmă că nu este o coincidență faptul că oamenii au genetica reptiliană fundamentată în creierul multora.

El se referă la un fragment din Biblie, care face aluzie la încrucișarea a oamenilor și a „zeilor”. „Au existat uriași pe pământ în acele zile; și, de asemenea, după aceea, când cântecele lui Dumnezeu a venit la fiicele oamenilor și ei poartă copii la ei, erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume „- Geneza 6: 4.

Șarpele intervine ceea ce duce la „căderea omului”

Icke leagă mai multe povești biblice pentru intervenția rasei reptiliene. El face aluzie la „căderea omului”, povestea despre cum Adam și Eva au devenit manipulate de șarpe. Motivul pentru care continuă el să spună, că 95% din ADN-ul uman și o mare majoritate a creierului nostru merge nefolosit din cauza acestei intervenții a rasei reptiliene, o reprezintă o limitare asupra potențialului nostru ca ființe conștiente. Aceste ființe erau mai avansate în sens tehnologic, văzând ADN-ul nostru ca software-ul care ar putea fi afectate  creând un om de mijloc hibrid pentru a controla populația umană în spectrul luminii vizibile. ” Jumătate om și jumătate reptilă”…Susține faptul că au fost percepute ca atribute de „semizei” la vremea aceea de către oameni. Icke explică faptul că Șarpele, simbolul medical comun, se bazează în jurul acestei nedorite manipulări a ADN-ului. Caduceu conține doi șerpi în spirală în jurul unui sceptru, care are aripi, in forma de componenta ADN-ului cu dublu-helix.

Deoarece acești hibrizi la acel moment au avut cunoștințe că majoritatea nu posedă, ei au reușit să se strecoare în poziții de putere, în special în zonele antice din Sumer, Babilon, și Mesopotamia. Pe măsură ce aceste zone au început să se separe și colonizarea în altă parte a fost facilă, liniile genealogice reptiliene s-au răspândit, devenind familiile regale ale lumii. Acest lucru este declarat a fi motivul pentru care familia regală susține genetica lor. Î

n mod similar, vechii împărați chinezi au crezut că au dreptul divin de a se pronunța, deoarece acestea au fost conectate la „zeii-șerpi”. Icke spune că există o temă comună între drepturile de autor și de cult a șerpilor din întreaga lume. Acest lucru poate fi văzut în imagini timpurii ale unor culturi antice, cum ar fi hindușii, cambodgienii, grecii, nordicii, africani, americani nativi, coreeni si australieni pentru a numi doar câteva .

Icke a povestit cum anume în seminarul său despre discuțiile sale cu Credo Mutwa, un Zulu șaman sud-african a putut crede ca reptilianul ar fi „zeu” care s-a înălțat din ceruri, în vase care au ars prin atmosferă . Asa numitele zeități au devenit dictatori ai poporului, ținând departe potențialitatea și puterea rasei umane .

„Un alt lucru pe care oamenii noștri spun că este prada Chitauri peste noi ca niște vulturi. Ei ridica unii dintre noi. Umple unii dintre noi, cu o mare mânie și ambiție mare. Și ei fac din acești oameni care le-au ridicat în mari onoruri, adevarati războinici care duc toate la extrem. Dar, în cele din urmă, Chitauri nu permit acestor lideri mari, acești șefi de război, mari și regi, ca să moară în pace. Șeful războinic este folosit pentru a face cât mai mult război posibil, pentru a ucide cât mai mulți din poporul său și cei pe care îi numește dușmani, și apoi, în cele din urmă, șeful războinic moare de o moarte teribilă, ca sângele lui să fiind vărsat de alții „.

Credo Mutwa a catalogat majoritatea liderilor reptilieni-hyrbid. De-a lungul timpului aceste linii genealogice a creat un fel de website  trans-național de control, și așa cum istoria a progresat, rădăcinile sunt și mai adânci în sistemele și structurile care au fost dezvoltate de către om. Astăzi ei alcătuiesc societățile secrete (Illuminati, etc.), care trag sforile în ceea ce privește direcția în care societatea urmează. Ei au creat închisoarea finala, una fără bare cu iluzia libertății, cu  păstrarea maselor de la care doresc să se scape. Ei au creat linii de separare iluzorii dintre țări , pentru a provoca segregarea printre oamenii care sunt ignoranți a adevărului. Ei au creat distragerea masiva cu mass-media, cu politica si divertismentul, iar ei au prostit populația generală prin otrăvirea produselor alimentare, a aerului și a apei potabile.

„Ce se întâmplă dacă un număr mare de oameni spun” bine suntem nu o facem? Ei ar avea absolut nici o putere. Puterea lor vine în achizitia noastră. Ceea ce avem nevoie nu este complacerea, ci ceea ce avem nevoie ei nu respectă la nivel mondial. [Ei] nu pot acorda libertatea noastră, și nici nu pot s-o ia „

Teoriile lui David Icke lui sunt destul de dificil de înțeles pentru unii, dar ceea ce este de necontestat este faptul că, atunci când asculți propunerile lui, el le face argumentat cu cazul său. În cele din urmă, este de datoria mea de a vă fi expus câte ceva, dar numai voi, stimați cititori ai ziarului Criteriul Național -puteți decide in ce fel de adevăr doriți să credeți.

Aici, vă recomand să faceți propria dumenavoastra cercetare. Acesta este un moment de mare schimbare în lume. Oamenii au început să se trezească, să decidă pentru ei înșiși ce rezonează ca un adevăr și ce nu. Trăim într-o eră de partajare a informațiilor în masă, datorită apariția Internetului. Oamenii sunt conectați din întreaga lume pentru a face schimb de cunoștințe și de a crea o schimbare pe scară largă. Cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi e să facem în această perioadă ca informația să circule!  În cele din urmă noi suntem cei care au puterea de a crea ceea ce ne dorim ca fiind o societate. Când ne-am dat tonul în adevăratul nostru potențial, orice lucru este posibil.

Să nu vă fie teamă deoarece această schimbare nu va crea nimic negativ! Se știe că teama e un sentiment inferior și poate alimenta numai vechile sisteme care au la bază tot ce clasa conducătoare a stabilit deja. Iubirea va fi precursorul pentru apropierea rapidă de ” Cerul Nou și Pamantul cel Nou.”

b

Mă disociez de această teorie fantastică, neprobată, ireală și totodată extrem de periculoasă. Acest domn din U.K ar trebui să fie ocolit deoarece posedă acea capacitate de a sminti cât și de a fascina pe cei care se lasă ademeniți în acest hățiș informațional.

Iar, dacă o societate secularizată precum cea vestică a devenit imună la aceste inflamări, cei care mai au inimă și un dram de inteligență trebuie preveniți, asemenea și celor care gustă fenomenul SF dar și teoria conspirației!

Pentru mai multe informații despre teoriile lui David Icke vizitati site-ul său oficial de la WWW.DAVIDICKE.COM

Referinte:

1.) Dean, John Bathurst. Cultul șarpelui. Bibliolife 2009.

2.) http://www.newdawnmagazine.com/articles/reptilian-revelations-out-of-africa

3.) http://www.youtube.com/watch?v=OULOEL6iHuA (David Icke lui „The Lion Sleeps No More” seminar)

4.) Icke, David. În lumina experienței dobândite: Autobiografia lui David Icke. Time Warner Books, 1993.

5.) Ritualabuse.us

6.) www.atlanteanconspiracy.com/2008/06/presidential-bloodlines.html.

7.) www.examiner.com/article/led-by-the-catholic-pope-church-and-state-continue-to-cover-up-child-abuse www.thepowerhour.com/news3/jfk_speech_transcript.htm

Sursa foto :quotesgram.comwww.drturi.comchronicle.su

Sinteza oferită de către Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu