Criteriul National

Corecteaza micile imperfectiuni

Corecteaza micile imperfectiuni
septembrie 10
11:47 2019

Avand in vedere ca majoritatea persoanelor au emotii in ceea ce priveste o operatie estetica, in cadul acestui articol va vom oferi mici informatii si totodata raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Rinoplastia este o interventie chirurgicala realizata de catre un medic estetician, care are o experienta vasta in acest domeniu, o operatie special conceputa pentru a corecta micile imperfectiuni de la nivelul nasului, cu, care se confrunta o mare parte din populatie. De altfel, aceasta operatie nu este doar pentru cei care vor sa aduca imbuntatatiri aspectului fizic, ci si pentru cei care au anumite probleme medicale care implica aceasta operatie, cum ar fi o deviatie de sept.

In ceea ce priveste septoplastia, ei bine, aceasta este tot o interventie chirurgicala, care se realizeaza cu scopul de a imbunatati respiratia prin indreptarea peretelui din interiorul nasului. Mai exact este o combinatie cu rinoplastia.

Obiective si asteptari

Rinoplastia nu are anumiti pasi ce trebuie urmati cu strictete, astfel incat fiecare operatie este unica si personalizata fiecarui pacient in parte in functie de dorintele si asteptarile fiecarei persoane.

In ceea ce priveste intreaga operatie, in primul rand rinoplastia presupune fie anestezie locala cu sedare, fie anestezie generala, in functie de complexitatea operatiei si de ceea ce decide medicul estetician. In orice caz, aceste lucruri vor fi stabilite inca de la bun inceput, in asa fel incat dumneavoastra veti fi la curent cu fiecare procedura in parte.

Perioada de recuperare

In general este necesar sa aveti o saptamana libera in care sa nu fiti nevoiti sa mergeti la serviciu, scoala, sau sa aveti alte obligatii. Starea dumneavoastra de sanatatea se va imbunatati de la o zi la alta in decursul acestei saptamani.

Trebuie sa stiti ca in urma operatiei pot aparea mici umflaturi, care vor disparea cel mai sigur in cateva luni.

Rezultatele operatiei

Micile modificari, masurate frecvent milimetric, pot face diferente majore in ceea ce priveste aspectul nasului. Daca apelati la un medic chirurg care are o experienta considerabila, precum medicii esteticieni de la Clinica Pogany, atunci cu siguranta rezultatele vor fi fara doar si poate pe masura asteptarilor, fara a fi necesara o a doua operatie. In cazul in care va fi absolut necesara o a doua operatie, ei bine, atunci va trebui sa asteptati cel putin un an.

Pentru detalii suplimentare accesati site-ul oficial al clinitii Pogany, la sectiunea rinoplastie Bucuresti preturi si oferte. Garantam seriozitatea, calitate si profesionalism.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul