Criteriul National

CORINA MARTIN- TAXA DE PROMOVARE SI ADEVARURILE DESPRE CARE NU DORESTE SA SE AFLE!

iulie 02
17:17 2015

CORINA MARTIN- TAXA DE PROMOVARE SI ADEVARURILE DESPRE CARE NU DORESTE SA SE AFLE!

Supravietuitorul

Modul in care se foloseste taxa de promovare a turismului pe Litoral si banii publici in general a creat panica in randul celor care se simt cu musca pe caciula!

Disperarea lor este prea mare., dar decizia lor este ferma-cine vorbeste despre adevarurile despre care nu se doreste sa se stie va primi un pumn in gura!

In acest document cat si in viitoarele va vom prezenta cateva adevaruri ce au facut pe doamna Corina Martin sa ne cenzureze!

Pana atunci,reiteram ideea conform careia autoritatile de la Bruxelles , procurorii si organele de control din Romania care vegheaza ca banii publici sa fie cheltuiti eficienti trebuie sa verifice modul in care se aloca bani pentru promovarea turismului. Acelasi lucru trebuie facut si de catre agentii economici si membrii unor asociatii care cotizeaza sau platesc taxa pentru promovarea turismului!

Din cauza gravitatii situatiei prezentate, doamna Corina Martin a decis sa interzica pe oricine are curajul sa vorbeasca despre o serie de nereguli pe care ea nu doreste sa le auda. Din pacate pentru dansa, avand in vedere ca redactia ziarului Criteriul National considera ca interesele constantenilor sunt deasupra oricaror grupuri oculte de interese, am decis sa continuam sa prezentam acele adevaruri pe care doamna Corina Martin nu doreste ca lumea sa le afle si tocmai de aceea, face tot posibilul ca sa le cenzureze!

Ca de exemplu, redactia ziarului Criteriul National, in momentul in care a prezentat o demonstratie a faptelor ca evenimentele care le-au organizat folosind asa-zisa „taxa de promovare” incurajeaza economia subterana!

Acest lucru se intampla deoarece in perioada 5 iulie- 15 august  hotelierii  nu au locuri de cazare disponibile si ca atare, daca acele evenimente organzate in perioada amintita atrag un surplus de 20000 de curiosi, ei se cazeaza pe unde apuca, iar banii ajung in circuitul economiei subterane!

In tot acest timp, hotelierii care platesc astfel de taxa  nu castiga absolut un nimic!

Din cauza acestei realitati,dansa a decis ca oricine va avea curajul de a orbi despre aceste lucruri, trebuie neaparat cenzurati!

Ca atare, in curand veti putea vedea ca cei care vor avea acces la anumite ziare si platforme de new-media, unde poate sa-si exercite influenta, vor fi doar cei care vor face parte dintr-o mica „ gasca de prieteni”.

Din fericire pentru cei ce formeaza corpul redactional al ziarului Criteriul National, ne aflam pe lista celor care au fost cenzurati!

Daca doriti sa aflati care au fost motivele, puteti urmari  linkurile de mai jos :

1) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana/ 

 

2) http://www.criteriul.ro/senzational-panica-generala-la-constanta-si-pe-litoral-inainte-ca-tu-sa-devi-o-victima-citeste-ce-urmeaza/

 

3) http://www.criteriul.ro/sfaturi-in-vederea-conceperiielaborarii-si-promovarii-produselor-turistice-partea-i/

 

4) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana-partea-a-ii-a/

Dupa ce veti citi continuturile din link-urile prezentate, va veti da seama de gravitatea situatiei si atunci veti intelege de ce doaman Corina Martin nu doreste ca lumea sa auda acele adevaruri.

Numai ca, din pacate pentru dansa, atata timp cat exista o serie de nereguli despre care am mai vorbit, vom continua sa scriem despre ele!

 

Sursa foto : revistaliterara.radioromaniacultural.ro

Redactia ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo