Criteriul National

CORINA MARTIN- TAXA DE PROMOVARE SI ADEVARURILE DESPRE CARE NU DORESTE SA SE AFLE!

iulie 02
17:17 2015

CORINA MARTIN- TAXA DE PROMOVARE SI ADEVARURILE DESPRE CARE NU DORESTE SA SE AFLE!

Supravietuitorul

Modul in care se foloseste taxa de promovare a turismului pe Litoral si banii publici in general a creat panica in randul celor care se simt cu musca pe caciula!

Disperarea lor este prea mare., dar decizia lor este ferma-cine vorbeste despre adevarurile despre care nu se doreste sa se stie va primi un pumn in gura!

In acest document cat si in viitoarele va vom prezenta cateva adevaruri ce au facut pe doamna Corina Martin sa ne cenzureze!

Pana atunci,reiteram ideea conform careia autoritatile de la Bruxelles , procurorii si organele de control din Romania care vegheaza ca banii publici sa fie cheltuiti eficienti trebuie sa verifice modul in care se aloca bani pentru promovarea turismului. Acelasi lucru trebuie facut si de catre agentii economici si membrii unor asociatii care cotizeaza sau platesc taxa pentru promovarea turismului!

Din cauza gravitatii situatiei prezentate, doamna Corina Martin a decis sa interzica pe oricine are curajul sa vorbeasca despre o serie de nereguli pe care ea nu doreste sa le auda. Din pacate pentru dansa, avand in vedere ca redactia ziarului Criteriul National considera ca interesele constantenilor sunt deasupra oricaror grupuri oculte de interese, am decis sa continuam sa prezentam acele adevaruri pe care doamna Corina Martin nu doreste ca lumea sa le afle si tocmai de aceea, face tot posibilul ca sa le cenzureze!

Ca de exemplu, redactia ziarului Criteriul National, in momentul in care a prezentat o demonstratie a faptelor ca evenimentele care le-au organizat folosind asa-zisa „taxa de promovare” incurajeaza economia subterana!

Acest lucru se intampla deoarece in perioada 5 iulie- 15 august  hotelierii  nu au locuri de cazare disponibile si ca atare, daca acele evenimente organzate in perioada amintita atrag un surplus de 20000 de curiosi, ei se cazeaza pe unde apuca, iar banii ajung in circuitul economiei subterane!

In tot acest timp, hotelierii care platesc astfel de taxa  nu castiga absolut un nimic!

Din cauza acestei realitati,dansa a decis ca oricine va avea curajul de a orbi despre aceste lucruri, trebuie neaparat cenzurati!

Ca atare, in curand veti putea vedea ca cei care vor avea acces la anumite ziare si platforme de new-media, unde poate sa-si exercite influenta, vor fi doar cei care vor face parte dintr-o mica „ gasca de prieteni”.

Din fericire pentru cei ce formeaza corpul redactional al ziarului Criteriul National, ne aflam pe lista celor care au fost cenzurati!

Daca doriti sa aflati care au fost motivele, puteti urmari  linkurile de mai jos :

1) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana/ 

 

2) http://www.criteriul.ro/senzational-panica-generala-la-constanta-si-pe-litoral-inainte-ca-tu-sa-devi-o-victima-citeste-ce-urmeaza/

 

3) http://www.criteriul.ro/sfaturi-in-vederea-conceperiielaborarii-si-promovarii-produselor-turistice-partea-i/

 

4) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana-partea-a-ii-a/

Dupa ce veti citi continuturile din link-urile prezentate, va veti da seama de gravitatea situatiei si atunci veti intelege de ce doaman Corina Martin nu doreste ca lumea sa auda acele adevaruri.

Numai ca, din pacate pentru dansa, atata timp cat exista o serie de nereguli despre care am mai vorbit, vom continua sa scriem despre ele!

 

Sursa foto : revistaliterara.radioromaniacultural.ro

Redactia ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro