
În perioadele de post, să găseşti produse care să nu conţină alimente „de dulce” se poate dovedi o adevărată provocare. Dacă la mâncare e mai uşor de găsit şi depistat care sunt de post şi care nu, la dulciuri provocarea este cu atât mai mare cu cât majoritatea conţin lapte sau ouă.
Dacă şi tu ţii post, dar vrei în acelaşi timp o gustare bună, de post, poţi apela cu încredere la cornuleţele Sânziene care sunt umplute cu gem şi au un gust minunat.
Cornuleţele cu gem sunt făcute în integralitate cu alimente de post şi acestea sunt excelente pentru gustările dintre mese şi pentru a vă stinge pofta de ceva dulce. Cu atâtea tentaţii de patiserie în jur, cornuleţele cu gem marca Sânziene reprezintă o alternativă excelentă atunci când aveţi poftă de un răsfăţ dulce.
Aceste cornuleţe cu mare tradiţie sunt fabricate chiar în România, mai exact în judeţul Vâlcea. Ele sunt realizate cu ingrediente majoritar locale, dar şi de import, şi conţin faină de grâu, gem asortat de fructe, grăsimi vegetale nehidrogenate şi reprezintă un desert perfect sau o gustare între mese foarte bună şi hrănitoare.