Criteriul National

Cota2.ro-va ajuta sa priviti fiecare competitie sportiva dintr-un alt punct de vedere

Cota2.ro-va ajuta sa priviti fiecare competitie sportiva dintr-un alt punct de vedere
iulie 21
09:20 2020

Este important sa puteti alege cele mai bune ponturi pariuri care sa va ofere acel plus de care aveti nevoie. Recomandarile specialistilor de la Cota 2 au in spate o munca de documentare intensa. Disciplina si strategia reprezinta doua puncte forte in ceea ce priveste modalitatea de abordare a pariurilor online.Desigur ca nu este deloc usor sa gasiti strategia potrivita dar nici imposibil. Pentru acest lucru este nevoie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Stabiliti cu precizie bugetul si scopul.Acum aveti posibilitatea sa pariati la orice ora din zi si din noapte dar trebuie sa fiti atenti la suma de bani investita in joc si stabilirea obiectivului.

Nu fiti visatori ci mai bine axati-va pe lucruri realiste. Daca obiectivul ales va fi unul care face parte din domeniul fantasticului cu siguranta va fi imposibil de atins.
Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca strategia altuia de cele mai multe ori nu este potrivita pentru voi, dat fiind faptul ca asteptarile difera de la un parior la altul. Sunt foarte multi factori care intervin in acest context.Fiecare trebuie sa isi gaseasca propria strategie de pariere pentru ca banii investiti sa va poata aduca si profit. Chiar daca nu faceti investitii mari in timp va puteti bucura de success.

Ponturi pariuri – clarifica si mai bine situatia meciurilor

In ceea ce priveste cele mai bune ponturi pariuri cota2.ro verificati site-ul online si cititi cu atentie toate informatiile disponibile acolo.
Nu jucati haotic ci stabiliti-va un program de pariuri. Faceti-o in timpul liber sau seara pentru relaxare. Nu pariati atunci cand sunteti agitati sau pur si simplu cand aveti nevoie de o suma mare de bani. Norocul este decisiv insa banii nu se castiga asa de usor.

Iar daca printr-o minune ati reusit sa obtineti un castig nesperat de mare, nu mai faceti pariuri similare, s-ar putea ca a 2 a oara sa nu mai fie cu noroc.
Pariati in mod constant iar daca vedeti ca nu reusiti sa castigati nimic, faceti o pauza de cateva zile. Analizati modalitatea de pariere si sa faceti unele schimbari care v-ar putea ajuta.
Chiar daca jucati la cote mici si obtineti sume mai mici de bani, este mult mai bine decat sa pierdeti, pentru ca orice banut in plus este binevenit.

Ponturi pariuri – de un real ajutor

Pe site-ul Cota 2 gasiti ponturi pariuri inspirate care va ajuta sa analizati mult mai usor competitiile actuale. Tinand cont de acestea puteti paria cu mai multa incredere.
Nu jucati niciodata in recuperare pentru ca in acel moment pierdeti din vedere aspectele care conteaza cel mai mult. Daca luati o decizie nefondata s-ar putea sa apara un sir lung de pariuri care va aduc numai pierderi.De cele mai multe ori din dorința de a recupera rapid banii pierduti sunteti tentati sa mariti miza, ceea ce ridica si mai mult gradul de esec. Desigur ca o suma mare v-ar scoate din probleme insa trebuie sa luati in calcul si opusul.Dacă pierdeti un nou pariu pe o miza mult mai mare decat cea initiala veti pierde dintr-o singura lovitura cat ati pierdut in randul anterior in 3 pariuri si va veti afla intr-o situatie foarte greu de gestionat.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul