Criteriul National

Cratima Pamflet

Cratima  Pamflet
aprilie 29
15:02 2020

received_168824547739451

Daţi-mi palme să mă dezmeticesc! I-auzi ce spune-al nostru ministru de finanţe. Din această criză România va ieşi mai puternică d.p.d.v. economic. În virtutea cărei logici, frate, că zău, nu pricep? Adică, tu pui pe butuci toate IMM-urile, închizi HORECA, MALL-urile, iar economia iese rasă, tunsă, frezată din toată această zăpăceală? Şi industria, auzi! Care industrie, că eu nu ştiu să fi rămas vreo fabrică în picioare? Au ajuns cu toate la fier vechi după aşa-zisa Revoluţie, fiindc-aşa au vrut nişte unii deştepţi ce se aflau vremelnic la putere.
Nu… Şi sănătos tun să fii, sigur te îmbolnăveşti când auzi asemenea enormitate. Îţi sare o doagă, nu ştiu… Oricum, nu mai rămâi întreg. Te enervezi? Păi, cum să nu te enervezi când îi auzi ce idioţenii debitează şi nici măcar nu se pun dracului de acord? Prim-ministrul declară una, ministrul de finanţe alta. Ministrul muncii o ţine langa cu mărirea pensiilor, ministrul de finanţe zice că vom vedea după… execuţia bugetară.
Eu cred că ăstora le plac contrele, zău, iar noi suntem CARNE DE TUN. Cine ne pune să nu uităm la tembelizor? Într-un fel, aveţi dreptate. Noi suntem proşti că ne uităm în gura lor. Ştiindu-se priviţi, urmăriţi, scoate fiecare câte un porumbel, îi dă drumul în eter să ne vadă reacţia şi în funcţie de ea, pac la războiul! – vorba lui nenea Iancu.
Doamne, dă-ne răbdare să-i mai suportăm! Ah, era să uit. Până la urmă îl mătrăşiră pe unul din motive de COVID. Mă rog, declaraţii fără acoperire în legătură cu acest nenorocit de care nu mai scăpăm. Scăparăm noi de Streinu-Cercel şi toţi jubilează că, în sfârşit, au scăpat, de parcă am fi scăpat de virusul ucigaş? Scăparăm.
Îl mătrăşiră ei pe motiv de incompetenţă, dar cine ne scapă pe noi de cei rămaşi la butoane, care nu sunt mai răsăriţi decât defunctul Cerceluş? Şi-au bătut joc de o somitate (sic!), să-i vedem acum pe unde scot cămaşa, că aduseră în locul lui o anonimă cu desăvârşire, pre numele ei Adriana Pistol. Serios! Vă spune ceva acest nume? Nu? Ei bine, nici mie. Dar poate o fi fost femeia ocupată cu cercetarea, de n-a apărut pe sticlă, poţi să ştii? Cine suntem noi să o judecăm, în fond? Haide s-o vedem la treabă mai întâi şi pe urmă să vorbim, da?!
Şi nu vă mai lăsaţi influenţaţi de FAKE-NEWS-urile care circulă pe net, că uite ce s-a ales de-al nost’ Streinu-Cercel cu tot cu cratima lui!

Sursa foto: https://google.com

Acest material a fost realizat de către doamna Elena Agiu-Neacșu în exclusivitate pentru platforma media independentă Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul