Criteriul National

Creați magie în casă cu tavane extensibile 3D

Creați magie în casă cu tavane extensibile 3D
mai 13
07:57 2019

În ultimii ani moda cu tavane extensibile 3D s-a extins, astfel că găsim tot mai des astfel de amenajări atât în locuințe cât și în sedii de firme, hoteluri, săli de conferințe sau saloane de înfrumusețare. 

La tavane extensibile 3D efectul e dat pe de o parte de plăcile folosite, iar pe de altă parte de chiar modelul pe care clientul alege să îl pună pe tavan. Plăcide de PVC pot avea o lungime de la un metru și jumătate până la 5 metri, iar instalarea lor presupune experiență și profesionalism din partea specialiștilor care le instanlează, de aceea alegerea firmei care va executa lucrările este primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl parcurgeți. 

Senzație de spațiu mare cu tavane extensibile

Oportunitățile privind decorurile sunt practic nelimitate. Iar un lucru este cert: cu tavane extensibile 3D chiar și o cameră mică devine de nerecunoscut și pare una de lux. 

Pe lângă montajul acestor plăci de PVC care este pe mai multe niveluri, un efect tridimensional în poate crea modelul aplicat pe plafon. Foarte mulți clienți optează pentru imagini cu nori pufoși, ca și cum o fereastră imensă s-ar deschide spre cer. Sunt modele unde printre nori apar îngerași desprinsi parcă din picturile lui Leonardo da Vinci. 

Dar modelul cu totul și cu totul special pe tavane extensibile 3D în reprezintă cerul înstelat. Atmosfera pe care o realizează o astfel de imagine este una de poveste, te transpune într-o altă lume, unde magia este cuvântul de ordine. Pe cerul nopții de deasupra patului puteți vedea stele, comete, chiar sisteme solare. Poate apărea și Aurora boreală dacă vă doriți. Și, în funcție de cantitatea de fibre optice, se poate crea și efectul de ploaie de stele. Acest lucru este posibil dacă prin membrană sunt scoase fibrele optice de plastic din polimer. 

Aduceți cerul plin de stele în casă

Nu este singura metodă prin care se creează acest efect de cer înstelat, poate cel mai frumos și cu siguranță cel mai solicitat de către clienți. Tavanele extensibile 3D se pot realiza și cu cristale Swarovski fixate pe fibra optică în partea superioară. Jocul de lumini umple încăperea, iar efectul este acela că spațiul pare mai mare, practic fără limite. 

La fel de interesantă va fi această opțiune și pentru camera copiilor, cei mici sunt fascinați de plante, stele și nave spațiale. Un astfel de decor le dezvoltă imaginația, își pot închipui că sunt astronauți și studiază spațiul cosmic, dar în același timp este și o metodă foarte bună de învățare. Imaginile copiază hărțile astrale, astfel încât orice planetă, stea, sistem solar este identificabil. Ei pot să învețe modul în care sunt dispuse plantele pe Calea Lactee, dar și caracteristicile fiecareia. 

Puteți împărtăși această magie și cu prietenii dacă optați să montați tavane extensibile 3D  în sufragerie. 

Mai aveți o metodă prin care puteți crea acest efect de basm – prin metoda proiecției. Fasciculul de lumină este proiectat pe membrană prin intermediul fibrei optice. Dacă ne referim la partea tehnică, capetele fibrei optice sunt fixate pe o carcasă, fără ca membrana să fie străpunsă, ca în celelalte două situații. 

Pentru mai multe informatii despre tavanele extensibile 3D, intrati aici!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul