Criteriul National

Credit rapid: Care sunt conditiile?

Credit rapid: Care sunt conditiile?
aprilie 08
08:59 2022

Ai nevoie urgenta de bani? Un credit rapid te ajuta sa depasesti situatiile financiare presante. Din nefericire, dificultatile monetare sunt parte din viata noastra, ceea ce inseamna ca orice persoana le poate intampina, chiar si cand are un plan bine gandit. Se poate intampla sa fim pusi in fata unor cheltuieli neprevazute sau sa ne confruntam cu probleme de sanatate care ne dau bugetul peste cap. Uneori, chiar si o factura mai mare la gaze, apa ori energie electrica ne aduce mari batai de cap. Ei bine, imprumutul rapid, pe care il poti realiza online, ar putea fi solutia pentru multe dintre neajunsurile tale. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa il poti accesa:

Venituri lunare nete, dovedite

Un imprumut rapid iti poate aduce banii de care ai nevoie, mai repede si mai usor decat daca i-ai fi primit de la un prieten. Nu trebuie sa-i suni pe cei apropiati si sa le oferi detalii despre problemele tale si nici sa te simti rusinat ca nu poti face fata anumitor cheltuieli. Poti obtine bani urgent de la Viaconto, o institutie financiara nebancara ce acorda credite online mai multor categorii de persoane. Salariati, pensionari, someri, oameni care incaseaza venituri din chirii, dividende ori diferite tipuri de indemnizatii, cu totii pot solicita un imprumut rapid daca fac dovada veniturilor lunare nete, pentru rambursarea creditului.

Resedinta in Romania

Ca sa poti accesa un credit rapid trebuie sa ai resedinta in Romania. De regula, pentru un astfel de imprumut se solicita un minim de documente, insa este esential sa prezinti o copie a cartii de identitate. In functie de creditor, de imprumutul rapid pot beneficia si cetatenii straini rezidenti in Romania, care au drept legal de sedere si pot indeplini si celelalte conditii mentionate de finantator.

Varsta minima de 20 de ani

Chiar daca exista institutii de creditare care ofera credite rapide si celor care au varsta de 18 ani, majoritatea finantatorilor solicita ca potentialii clienti sa aiba 20 de ani impliniti. Se considera ca la aceasta varsta multi tineri fie lucreaza, fie inregistreaza un venit lunar din burse ori mici afaceri, lucru ce le permite sa ramburseze un credit de valoare mica, asa cum este imprumutul rapid. In ceea ce priveste varsta maxima pana la care poate fi acordata finantarea, aceasta este de 70 de ani. La fel, depinde de creditor deoarece pot fi situatii in care se permite accesul la credite rapide si celor care au implinit cel mult 75 de ani.

Persoane fara datorii active

Cu siguranta, cheltuielile in plus vin la pachet cu o multime de probleme. Insa, daca ai deja datorii active nu poti aplica pentru un imprumut rapid. Ne referim aici la oamenii care inregistreaza restante sau intarzieri la plata la alte credite ori la cei cu un istoric financiar negativ. Pot exista cazuri in care clientii au deja un credit imobiliar ori poate un imprumut de nevoi personale luat de la banca, dar dau dovada de o bonitate impecabila. Mai exact, isi platesc intotdeauna ratele la timp si nu s-au aflat niciodata in vreo situatie de conflict cu finantatorul.

Creditul rapid este considerat cel mai simplu instrument de care te poti folosi ca sa depasesti un impas financiar. Ai posibilitatea de a aplica pentru un imprumut online, indiferent de locul in care te afli, si poti primi banii in doar cateva minute sau ore. In plus, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt destul de relaxate, ceea ce inseamna ca ai intotdeauna la dispozitie un ajutor de nadejde pe care te poti baza in situatiile neasteptate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul