Criteriul National

Credite ieftine online, doar cu buletinul – de acum poti sa-ti cumperi ce-ti doresti

 Breaking News
martie 21
07:26 2017

calculator credit

Atunci cand intentionezi sa faci un cadou celor dragi exista posibilitatea ca pretul produsului dorit sa depaseasca bugetul alocat.

In acest moment trebuie sa avem in vedere varianta unui imprumut. Ideal ar fi ca imprumutul sa fie luat de la prieteni, dar in ziua de astazi toata lumea are foarte multe datorii, iar bugetele familiei sunt calculate ”la limita”.

In acest caz singura varianta este cea a creditului contractat de la institutii specializate. Acestea ne pot ajuta cu oferte personalizate in functie de nevoile fiecaruia si ne pot oferi consiliere asupra celor mai potrivite tipuri de credite.

Cum sa calculez costurile unui credit?

Inainte de toate este necesar sa clarificam suma pe care  dorim. De regula, cu toti apelam la aceasta varianta pentru a achizitiona bunuri de larg consum, iar sumele necesare nu sunt foarte mari.

Exista insa si cazuri in care care cadourile sunt mai sofisticate, iar suma de bani pe care o vom imprumuta este mult mai mare.

In general creditele se impart in patru categorii:

  • credite cu valori mici (pe termen scurt): sunt cele cu valori de pana la 2000 – 2500 lei, iar termenul de restituire este cuprins intre o luna si cinci luni;
  • credite cu valori mari (pe un termen mai lung): pot avea valori de pana la 30.000 de lei, iar termenul de restituire este cuprins intre 6 – 60 de luni;
  • credite pentru pensionari: sunt acordate special pentru pensionari, dobanzile sunt mici iar termenele de returnare sunt ceva mai mari.

Desigur ca exista si costuri suplimentare si ne punem intrebarea cat de greu este sa le calculam. Ce trebuie sa avem in vedere? Costuri, comisioane, taxe?

Niciodata nu a fost mai usor sa aflam raspunsul la aceasta intrebare. Nu trebuie decat sa accesam un calculator credit, sa introducem suma dorita,durata de timp si sistemul de rate (crescatoare sau descrescatoare), iar raspunsul va fi obtinut instantaneu.

Acum putem alege cadoul perfect

O data obtinuta suma de bani necesara, ne putem gandi la cadoul potrivit pentru cei dragi si pentru partenerii de business.

Un cadou perfect nu inseamna neaparat ceva foarte scump. Este suficient sa alegem un cadou de care cei dragi chiar au nevoie, iar folosirea acestora sa le aduca aminte de o anumita persoana.

Tablouri, telefoane, tablete, obiecte de imbracaminte si parfumuri sunt obiecte cu o incarcatura emotionala semnificativa si reprezinta cadouri potrivite pentru persoanele apropiate.

Partenerilor de business este necesar sa le oferim cadouri personalizate.

Personalizarea unui cadou inseamna un cadou original ce este apreciat datorita efortului depus in incercarea de a darui partenerului nostru de afaceri ceva deosebit.

Nu se recomanda insa parfumuri sau alte obiecte de natura personala, daruri amuzante sau iesite din comun.

In acest caz ne putem opri atentia asupra obiectelor de birou, portofele, jocuri de sah sau pur si simplu cosuri cu un continut deosebit.

Si daca totusi costurile ne vor depasi din nou bugetul, este bine sa stim ca toate creditele se pot refinanta sau se pot extinde. Trebuie numai sa consultam un calculator credit si vom afla raspunsul.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro