Criteriul National

Credite ieftine online, doar cu buletinul – de acum poti sa-ti cumperi ce-ti doresti

 Breaking News
martie 21
07:26 2017

calculator credit

Atunci cand intentionezi sa faci un cadou celor dragi exista posibilitatea ca pretul produsului dorit sa depaseasca bugetul alocat.

In acest moment trebuie sa avem in vedere varianta unui imprumut. Ideal ar fi ca imprumutul sa fie luat de la prieteni, dar in ziua de astazi toata lumea are foarte multe datorii, iar bugetele familiei sunt calculate ”la limita”.

In acest caz singura varianta este cea a creditului contractat de la institutii specializate. Acestea ne pot ajuta cu oferte personalizate in functie de nevoile fiecaruia si ne pot oferi consiliere asupra celor mai potrivite tipuri de credite.

Cum sa calculez costurile unui credit?

Inainte de toate este necesar sa clarificam suma pe care  dorim. De regula, cu toti apelam la aceasta varianta pentru a achizitiona bunuri de larg consum, iar sumele necesare nu sunt foarte mari.

Exista insa si cazuri in care care cadourile sunt mai sofisticate, iar suma de bani pe care o vom imprumuta este mult mai mare.

In general creditele se impart in patru categorii:

  • credite cu valori mici (pe termen scurt): sunt cele cu valori de pana la 2000 – 2500 lei, iar termenul de restituire este cuprins intre o luna si cinci luni;
  • credite cu valori mari (pe un termen mai lung): pot avea valori de pana la 30.000 de lei, iar termenul de restituire este cuprins intre 6 – 60 de luni;
  • credite pentru pensionari: sunt acordate special pentru pensionari, dobanzile sunt mici iar termenele de returnare sunt ceva mai mari.

Desigur ca exista si costuri suplimentare si ne punem intrebarea cat de greu este sa le calculam. Ce trebuie sa avem in vedere? Costuri, comisioane, taxe?

Niciodata nu a fost mai usor sa aflam raspunsul la aceasta intrebare. Nu trebuie decat sa accesam un calculator credit, sa introducem suma dorita,durata de timp si sistemul de rate (crescatoare sau descrescatoare), iar raspunsul va fi obtinut instantaneu.

Acum putem alege cadoul perfect

O data obtinuta suma de bani necesara, ne putem gandi la cadoul potrivit pentru cei dragi si pentru partenerii de business.

Un cadou perfect nu inseamna neaparat ceva foarte scump. Este suficient sa alegem un cadou de care cei dragi chiar au nevoie, iar folosirea acestora sa le aduca aminte de o anumita persoana.

Tablouri, telefoane, tablete, obiecte de imbracaminte si parfumuri sunt obiecte cu o incarcatura emotionala semnificativa si reprezinta cadouri potrivite pentru persoanele apropiate.

Partenerilor de business este necesar sa le oferim cadouri personalizate.

Personalizarea unui cadou inseamna un cadou original ce este apreciat datorita efortului depus in incercarea de a darui partenerului nostru de afaceri ceva deosebit.

Nu se recomanda insa parfumuri sau alte obiecte de natura personala, daruri amuzante sau iesite din comun.

In acest caz ne putem opri atentia asupra obiectelor de birou, portofele, jocuri de sah sau pur si simplu cosuri cu un continut deosebit.

Si daca totusi costurile ne vor depasi din nou bugetul, este bine sa stim ca toate creditele se pot refinanta sau se pot extinde. Trebuie numai sa consultam un calculator credit si vom afla raspunsul.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro