Criteriul National

Creditul Noua Casă și avantajele pe care le aduce

Creditul Noua Casă și avantajele pe care le aduce
octombrie 19
16:09 2020

Adesea, poate fi mult mai dificil să obțineți un credit ipotecar pentru a cumpăra o casă nouă, decât se așteaptă mulți cumpărători noi. Creditorii individuali adoptă o abordare diferită a caselor noi, unele refuzând cererile, în timp ce alții ar putea fi fericiți să împrumute. Nici două politici sau tranzacții ale creditorului nu vor fi aceleași. Însă, acum a fost implementat creditul Noua Casă care aduce anumite beneficii.

Creditorii necesită depozite mai mari pe locuințele noi

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea creditorilor cred că cumpărătorii de case noi plătesc prețuri premium pentru casele noi și casa își va pierde valoarea în momentul în care vă mutați. Poate fi foarte dificil să revindeți o casă nouă (la prețul corect de piață) în timp ce casa personalul de vânzări al constructorului este încă în curs de dezvoltare. Cumpărătorii vor opta întotdeauna pentru un imobil nou.

Nouă garanție la domiciliu

Uitați să încercați să obțineți un credit ipotecar de la orice creditor pe o casă nouă fără o garanție recunoscută de zece ani. Certificatul de arhitect nu este un substitut.

Timp provocator

Aproape toți constructorii de case solicită cumpărătorilor să încheie contracte de schimb în termen de 28 de zile de la rezervarea unei case noi. Cerințele acestui termen limită (impuse cumpărătorilor de către constructorii de case) sunt adesea dificile pentru creditori, deci este bine să obțineți o ofertă ipotecară convenită „în principiu” înainte chiar de a merge la dezvoltări.

Datele de finalizare nu pot fi bazate pe

Chiar dacă majoritatea ofertelor ipotecare sunt valabile până la șase luni, acest lucru nu este adesea suficient pentru acele case care încă nu au fost începute sau pentru casele în construcție, cum ar fi apartamentele. Unii creditori pot extinde ofertele până la 9 luni, dar cumpărătorii ar trebui să aibă mereu câteva semne de întrebare. Casele noi sunt rareori terminate 100% la data la care constructorii de case spun că vor fi! Reclamațiile cumpărătorilor privind întârzierile de finalizare sunt frecvente, tocmai de aceea trebuie să aveți mare grijă cu cine colaborați și care sunt condițiile pe care le impune dezvoltatorul, sau agentul imobiliar. Mai mult decât atât este foarte important să alegeți cu atenție banca de la care veți lua împrumutul bancar.

Începerea procesului unui împrumut pentru construcții noi

Pașii inițiali pentru obținerea unui împrumut pentru construcții sunt similari cu cumpărarea unei case existente:

  1. Întâlniți-vă cu un creditor pentru a obține o aprobare prealabilă pentru suma pe care vi-o puteți permite.
  2. Dezvoltă-ți lista de dorințe, inclusiv locații și caracteristici.
  3. Vizitați noile comunități de case și constructori în gama de prețuri selectată. Un agent imobiliar cu experiență poate fi o resursă valoroasă.
  4. Următorii pași de finanțare vor depinde dacă ați decis să cumpărați o casă de producție sau personalizată.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul