Criteriul National

Cresterea musculara rapida prin steroizi vs cresterea naturala

Cresterea musculara rapida prin steroizi vs cresterea naturala
noiembrie 27
13:00 2020

Cresterea in masa musculara este bine cunoscuta in lumea culturismului si permite sportivilor sa isi construiasca musculatura rapid. Tehnicile sunt folosite si in alte sporturi, in special in sporturile de lupta, pentru a castiga forta si greutate. Cu toate acestea, desi scopul este de a construi muschi, cresterea masei duce inevitabil la cresterea grasimii. steroizi-originali.com atrage atentia ca acest fenomen nu este lipsit de consecinte si poate influenta sanatatea.

Ce este castigul de masa musculara?

Castigul de masa musculara este o perioada in care sportivul isi va creste aportul caloric peste nevoile corpului sau. Prin practicarea unui program intensiv de antrenament in acelasi timp, corpul va primi suficienti nutrienti pentru a construi mai multi muschi. In general, cresterea rapida a masei musculare necesita o crestere de peste 500 kcal fata de necesitatile de baza.

Aceasta valoare ridicata va determina cresterea rapida in greutate. Prin urmare, corpul va fi alcatuit din muschi si nu numai. Corpul va pastra, de asemenea, o buna parte din exces ca grasime. Cu cat este mai mare cantitatea de calorii, cu atat vor fi stocate mai multe grasimi. La sfarsitul acestui regim de crestere in greutate, sportivul va reveni la o dieta mai stabila si apoi va incepe o dieta care sa elimine grasimea. Aceasta faza va duce, de asemenea, la o pierdere a muschilor, deci este necesar ca sportivul sa fie atent pentru ca la final sa nu ramana cu mai putini muschi decat la inceput.

Problema castigului rapid de masa musculara

Cresterea rapida a masei musculare determina cresterea cantitatii de grasime. Deoarece acest lucru este eliminat in timpul dietei de dupa, s-ar putea crede ca nu exista nicio problema. Dar nu este atat de simplu.

In primul rand, ar trebui o dieta hipocalorica tinuta incorect va duce la o pierdere a muschilor atat de mare incat castigul de masa anterior va fi inutil. In cel mai bun caz, vor ramane o parte din muschi, dar aceasta masa generala poate sa nu fie cea dorita.

Atunci cand corpul stocheaza grasime, umple celulele special concepute pentru acest scop, numite adipocite. Dar aceste celule au o capacitate limitata. Cu toate acestea, atunci cand aceasta capacitate este depasita, corpul creeaza noi celule de stocare, care nu mor niciodata, chiar si atunci cand sunt golite de grasime. Ele raman prezente pe tot parcursul vietii.

Acest fenomen este important deoarece, cu mai multe adipocite, corpul este mai eficient in stocarea grasimilor. Aceasta inseamna ca persoana care si-a crescut numarul de adipocite poate sa se ingrase mai repede, la cea mai mica abatere.

Deoarece aceste celule adipoase au un impact asupra productiei anumitor hormoni, inclusiv a celor care controleaza senzatia de foame si viteza metabolismului, este foarte posibil ca sanatatea generala sa fie afectata. Cu alte cuvinte, crearea unui numar mare de adipocite poate perturba corpul si poate crea conditii favorabile pentru cresterea in greutate.

Alocarea de timp pentru dezvoltarea masei musculare intr-un mod sanatos

Castigul de masa musculara cu succes este castigul de masa in care nu va fi depusa prea multa grasime. Si pentru asta, trebuie sa se aloce timp. Intr-adevar, chiar daca baza cresterii masei musculare este o crestere a cantitatii de calorii ingerate, aceasta crestere nu ar trebui sa fie prea drastica, deoarece corpul are o capacitate limitata de a produce muschi.

Cum ajuta administrarea steroizilor cresterea in masa musculara?

Sunt persoane care apeleaza la administrare steroizi pentru cresterea in masa musculara, dar sunt si persoane care aleg calea cea grea si nu consuma suplimente. Este bine de stiut faptul ca steroizii nu produc cresterea subita a masei musculare singuri, insa pot ajuta la o crestere a masei musculare sanatoase. In realitate conteaza atat modul in care sunt folositi cat si restul rutinei pentru cresterea musculaturii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul