Criteriul National

Cria Soft magazinul perfect pentru tine

august 01
10:02 2019

Cria Soft magazinul perfect pentru tine

 

Cria soft este magazinul perfect pentru tine deoarece de aici iti vei putea cumpara toate produsele de care ai nevoie ca afacerea ta sa funcioneze perfect.

Acest magazin online iti pune la dispozitie produse precum : case de marcat, sertare de bani, accesorii si role termice, cititoare de coduri de bare, imprimante fiscale, sisteme POS si soft si cantare.

Daca iti doresti sa ai o afacere prospera trebuie sa investesti in produse de calitate pe care sa te poti baza in orice moment. Alege o imprimanta fiscala daca vrei sa ai parte de un produs sigur care sa iti ajute afacerea sa se dezvolte. Imprimanta fiscala poate fi folosita doar daca este conectata la un software POS, care poate fi instalat pe un PC sau pe o tableta. Acest produs este dotat cu o multitudine de functii care te pot ajuta in relatia cu clientii.

O casa de marcat fiscala sau o imprimanta fiscala nu se mai poate folosi pentru a emite bonuri nefiscale sau se mai stearga datele introduse.

Cria soft iti mai pune la dispozitie si servicii precum: fiscalizare casa de marcat, predare memorie fiscala sau contract service. In plus mai poti beneficia de : intalare si fiscalizare case de marcat, programarea articolelor in casele de marcat, instruirea vanzatorilor, intretinerea casei de marcat, a imprimantelor fiscal , a cantarelor electronice , reparatiile caselor de marcat, service si asistenta pentru sistemele fiscal si suport tehnic prin telefon.

Vei vedea ca toate produsele si serviciile puse la dispozitie de Cria soft se numara printre cele mai calitative de pe piata si ca te poti baza pe ele in orice perioada.  Pe Cria soft te poti baza oricand deoarece toti angajatii au experienta si iti pot oferi suportul de care ai nevoie. Acestia sunt in permanenta la dispozitia ta si te vor ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate. Oricand ai nevoie de ajutor poti apela la serviciile acestei companii. Acestia vor fi colaboratorul de incredere de care ai atata nevoie. Cu siguranta vei ramane impresionata de promptitudinea angajatilor si de suportul pe care ti-l ofera. Cu siguranta va fi un moment in care vei avea nevoie de ajutor. Afacerea ta poate prospera cu usurinta daca vei avea parte de colaborarile de care ai nevoie. Casele de marcat sunt esentiale in orice afacere. Cu siguranta si tu ai nevoie de una pe care sa te poti baza.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul