Criteriul National

Criptomonedele – de ce ai nevoie de consultant fiscala?

Criptomonedele – de ce ai nevoie de consultant fiscala?
ianuarie 10
18:17 2022

Criptomonedele reprezintă un domeniu necunoscut, iar investiția în asemenea monede virtuale necesită cunoașterea unor norme juridice. Există anumite reglementări pentru această piață virtuală, iar nedeclararea veniturilor obținute din criptomonede duce la aplicarea unor sancțiuni.

Prin urmare, toate aceste schimbări îi împing pe avocați să evolueze și să cerceteze această captivantă lume. Pentru a avea parte de o experiență favorabilă în cumpărarea sau vânzarea de monede virtuale, este recomandat să se apeleze la un avocat cu experienta in criptomonede.

De ce ai nevoie de un avocat specializat in criptomonede?

Piața virtuală este în continuuă dezvoltare, iar cumpărarea unor monede virtuale reprezintă o investiție pe termen lung. În plus, o monedă virtuală este acceptată drept schimb sau poate fi folosită pentru cumpărarea de bunuri sau servicii. Buju&Partners este un birou de avocatură format din tineri creativi și pasionați, care știu să se adapteze oricărei probleme juridice.

Mai mult, aceștia abordează fiecare problemă cu profesionalism și elaborează strategii inovative. Majoritatea cetățenilor se întreabă de ce este nevoie să apeleze la un avocat criptomonede. Deși aceste monede nu sunt emise de vreo bancă națională sau de o altă autoritate publică, s-au introdus o serie de reglementări.

Astfel, se aplică sancțiuni cetățenilor care nu declară veniturile pe care le obțin în urma unei vânzări de criptomenede. Un avocat criptomonede excelent oferă cele mai bune sfaturi și  reprezintă cu măiestrie clienții în fața unor instituții public precum ANAF. El stie cum se declara la ANAF criptomonedele. Există cazuri în care unele persoane sunt înșelate, iar monedele lor sunt furate.

Doriți să dezvoltați propriul blockchain? Apelați la un cabinet avocatură cu experiență pe piața virtuală

Pentru a discuta despre modalitatea de elaborare a unui Blockchain, trebuie să înțelegem în primul rând ce reprezintă. Blockchain este o tehnologie care stochează și înregistrează toate informațiile într-o bază de date. De regulă, această tehnologie este greu de falsificat sau de spart.

Majoritatea instituțiilor ce oferă servicii financiare sau logistice, doresc să dezvolte un blockchain. Motivul principal este că ajută enorm la tranzacțiile internaționale și fac rapidă trimiterea unei valute. Pentru această tehnologie există, bineînțeles, anumite aspecte juridice și tehnice de care trebuie să țineți cont.

Alegeți o echipă din cadrul unui cabinet avocatură care să vă ofere cele mai bune soluții pentru problema cu care vă confruntați. Echipa Buju&Partners este specializată într-o varietate de arii de expertiză, un avocat expert in drept comercial. Cu toate acestea, serviciile oferite de ei ce au legătură cu piața de monede digitale sunt: regulile anti-spălare de bani și regulile Know-Your-Customer, portofele electronice, schimburi și tranzacții, aplicații tehnologice blockchain, oferte inițiale de monede, jocuri de noroc cu criptomonede, crowdfunding și investire, consultanță fiscală și TVA în domeniul vânzării de criptomonede sau de token-uri.

 

Cum funcționează, pe scurt, piața de criptomonede

Monedele digitale achiziționate sunt înregistrate într-un portofel electronic. Pentru a vă creea un portofel digital, puteți apela la echipa noastră pentru a vă da îndrumări. Criptomonedele sunt securizate, iar transferul lor se face foarte rapid și de oriunde. Istoricul tranzacțiilor se stochează în acea tehnologie menționată mai sus, Blockchain.

De cele mai multe ori, cetățenii aleg să investească în criptomonede pentru a produce bani sau pentru a folosi moneda în viața de zi cu zi. Totuși, această gândire este puțin eronată, deoarece piața virtuală nu are un echilibru. Lumea criptomonedelor are urcușuri și coborîșuri. Astăzi poate fi la pământ, iar peste două zi poate crește din nou.

Prin urmare, trebuie să cunoașteți bine consecințele și să știți la ce să vă așteptați. Atunci când faceți o investiție, să respectați întotdeauna legea pentru a avea o experiență plăcută și pentru a vă bucura de beneficii. Din fericire pentru dumneavoastră, profesioniștii echipei Buju&Partners iau cele mai bune decizii și elaborează un plan de acțiune eficient.

Buju&Partners – o echipă de tineri specialiști

Motivele pentru a alege Buju&Partners sunt numeroase. Aceștia se remarcă prin profesionalism și prin atenția pe care o acordă cazului dumneavoastră. Caută întotdeauna cele mai bune tehnicii de rezolvare a problemelor juridice. În plus, evoile și interesele dumneavoastră vor fi prioritizate.

Iar pentru a vă furniza cele mai bune servicii, au încheiat două contracte de parteneriat cu alte două societăți renumite din Italia și Republica Moldova. Se documentează în fiecare zi cu privire la noile modificări în plan juridic și cercetează piața monedelor virtuale. Vă invităm să apelați la Buju&Partners atunci când întâmpinați orice tip de problemă.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul