Criteriul National

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal
august 25
17:17 2017

Pare simplu: scoti din buzunar o cutiuta si cu voce tremurand de emotie ii ceri iubitei tale sa îți accepte cererea in casatorie.

Dar pana ajungi sa ai acea cutiuta e drum lung. Alegerea dintre numeroasele modele de inele de logodna a aceluia potrivit pentru aleasa inimii tale nu e asa de simpla precum ar parea daca te uiti la filmele romantice (fie si in scop de a invata de acolo in ce mod sa procedezi in acel moment special din viata oricarui cuplu care tinde sa-si uneasca destinele).

Lucruri de care trebuie ca sa tii seama cand alegi inelul de logodna

1) Stabileste in primul rand suma maxima pe care iti permiti ca sa o platesti pentru podoaba respectiva, inainte de a ajunge intr-un magazin de bijuterii si a avea o prima discutie cu angajatii de acolo.

2) Daca ai decis ca sa mergi pe varianta clasica, a unui inel cu diamante, cu ajutorul internetului informeaza-te in prealabil cat mai bine despre aceste pietre minunate. Cu cat o sa cunosti mai multe lucruri despre culoarea, claritatea, modul in care poate sa fie taiat un diamant, despre numarul de carate pe care le poate avea, o sa fii in masura ca sa stii ce sa cauți exact.

3) Fa putina munca de detectiv si observa cu atentie ce bijuterii poarta iubita ta in mod curent, pe care le iubeste mai mult, ce si-ar dori in materie de inele. Poti chiar sa faci in asa fel incat, ca din intamplare, sa ajungeti impreuna la un magazin de profil si sa iti folosesti inteligenta spre a afla daca ii plac bijuteriile simple sau cele ornate bogat, daca prefera sa aiba pe degete niste bijuterii finute sau unele cu mai mult metal si/sau pietre pretioase, daca prefera modelele fantezie sau mai degraba pe acelea clasice in materie de inele.

4) Pentru a afla ce dimensiune trebuie sa aiba inelul de logodna pe care il vei comanda, poti folosi niste trucuri simple: scoate-i iubitei tale de pe deget, in joaca, un inel pe care-l poarta in mod curent si apoi apasa-l cand nu observa intr-o bucata de sapun/plastilina sau pune-l cand nu observa pe unul dintre degetele tale si traseaza o linie acolo unde se opreste ori, mai simplu, deseneaza pe hartie conturul inelului respectiv. Bijutierul va putea in acest mod ca sa isi dea seama lesne ce masura va trebui ca sa aiba bijuteria de logodna si sa iti dea sfaturile cele mai bune.

5). Alege un model de inel de logodna care nu se agata de haine, asa incat sa fie dificil de purtat permanent de catre femeia inimii tale. Daca nu stii ce sa alegi, poti ca sa ramai la un solitar, adica la un inel cu un singur diamant stralucitor. Pentru ca piatra sa fie mai bine fixata, ea se poate monta intr-o centura din metal pretios, chiar daca este mai putin lucitoare in lumina cand este privit din anumite unghiuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul