Criteriul National

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal
august 25
17:17 2017

Pare simplu: scoti din buzunar o cutiuta si cu voce tremurand de emotie ii ceri iubitei tale sa îți accepte cererea in casatorie.

Dar pana ajungi sa ai acea cutiuta e drum lung. Alegerea dintre numeroasele modele de inele de logodna a aceluia potrivit pentru aleasa inimii tale nu e asa de simpla precum ar parea daca te uiti la filmele romantice (fie si in scop de a invata de acolo in ce mod sa procedezi in acel moment special din viata oricarui cuplu care tinde sa-si uneasca destinele).

Lucruri de care trebuie ca sa tii seama cand alegi inelul de logodna

1) Stabileste in primul rand suma maxima pe care iti permiti ca sa o platesti pentru podoaba respectiva, inainte de a ajunge intr-un magazin de bijuterii si a avea o prima discutie cu angajatii de acolo.

2) Daca ai decis ca sa mergi pe varianta clasica, a unui inel cu diamante, cu ajutorul internetului informeaza-te in prealabil cat mai bine despre aceste pietre minunate. Cu cat o sa cunosti mai multe lucruri despre culoarea, claritatea, modul in care poate sa fie taiat un diamant, despre numarul de carate pe care le poate avea, o sa fii in masura ca sa stii ce sa cauți exact.

3) Fa putina munca de detectiv si observa cu atentie ce bijuterii poarta iubita ta in mod curent, pe care le iubeste mai mult, ce si-ar dori in materie de inele. Poti chiar sa faci in asa fel incat, ca din intamplare, sa ajungeti impreuna la un magazin de profil si sa iti folosesti inteligenta spre a afla daca ii plac bijuteriile simple sau cele ornate bogat, daca prefera sa aiba pe degete niste bijuterii finute sau unele cu mai mult metal si/sau pietre pretioase, daca prefera modelele fantezie sau mai degraba pe acelea clasice in materie de inele.

4) Pentru a afla ce dimensiune trebuie sa aiba inelul de logodna pe care il vei comanda, poti folosi niste trucuri simple: scoate-i iubitei tale de pe deget, in joaca, un inel pe care-l poarta in mod curent si apoi apasa-l cand nu observa intr-o bucata de sapun/plastilina sau pune-l cand nu observa pe unul dintre degetele tale si traseaza o linie acolo unde se opreste ori, mai simplu, deseneaza pe hartie conturul inelului respectiv. Bijutierul va putea in acest mod ca sa isi dea seama lesne ce masura va trebui ca sa aiba bijuteria de logodna si sa iti dea sfaturile cele mai bune.

5). Alege un model de inel de logodna care nu se agata de haine, asa incat sa fie dificil de purtat permanent de catre femeia inimii tale. Daca nu stii ce sa alegi, poti ca sa ramai la un solitar, adica la un inel cu un singur diamant stralucitor. Pentru ca piatra sa fie mai bine fixata, ea se poate monta intr-o centura din metal pretios, chiar daca este mai putin lucitoare in lumina cand este privit din anumite unghiuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo