Criteriul National

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal

Criterii in alegerea inelului de logodna ideal
august 25
17:17 2017

Pare simplu: scoti din buzunar o cutiuta si cu voce tremurand de emotie ii ceri iubitei tale sa îți accepte cererea in casatorie.

Dar pana ajungi sa ai acea cutiuta e drum lung. Alegerea dintre numeroasele modele de inele de logodna a aceluia potrivit pentru aleasa inimii tale nu e asa de simpla precum ar parea daca te uiti la filmele romantice (fie si in scop de a invata de acolo in ce mod sa procedezi in acel moment special din viata oricarui cuplu care tinde sa-si uneasca destinele).

Lucruri de care trebuie ca sa tii seama cand alegi inelul de logodna

1) Stabileste in primul rand suma maxima pe care iti permiti ca sa o platesti pentru podoaba respectiva, inainte de a ajunge intr-un magazin de bijuterii si a avea o prima discutie cu angajatii de acolo.

2) Daca ai decis ca sa mergi pe varianta clasica, a unui inel cu diamante, cu ajutorul internetului informeaza-te in prealabil cat mai bine despre aceste pietre minunate. Cu cat o sa cunosti mai multe lucruri despre culoarea, claritatea, modul in care poate sa fie taiat un diamant, despre numarul de carate pe care le poate avea, o sa fii in masura ca sa stii ce sa cauți exact.

3) Fa putina munca de detectiv si observa cu atentie ce bijuterii poarta iubita ta in mod curent, pe care le iubeste mai mult, ce si-ar dori in materie de inele. Poti chiar sa faci in asa fel incat, ca din intamplare, sa ajungeti impreuna la un magazin de profil si sa iti folosesti inteligenta spre a afla daca ii plac bijuteriile simple sau cele ornate bogat, daca prefera sa aiba pe degete niste bijuterii finute sau unele cu mai mult metal si/sau pietre pretioase, daca prefera modelele fantezie sau mai degraba pe acelea clasice in materie de inele.

4) Pentru a afla ce dimensiune trebuie sa aiba inelul de logodna pe care il vei comanda, poti folosi niste trucuri simple: scoate-i iubitei tale de pe deget, in joaca, un inel pe care-l poarta in mod curent si apoi apasa-l cand nu observa intr-o bucata de sapun/plastilina sau pune-l cand nu observa pe unul dintre degetele tale si traseaza o linie acolo unde se opreste ori, mai simplu, deseneaza pe hartie conturul inelului respectiv. Bijutierul va putea in acest mod ca sa isi dea seama lesne ce masura va trebui ca sa aiba bijuteria de logodna si sa iti dea sfaturile cele mai bune.

5). Alege un model de inel de logodna care nu se agata de haine, asa incat sa fie dificil de purtat permanent de catre femeia inimii tale. Daca nu stii ce sa alegi, poti ca sa ramai la un solitar, adica la un inel cu un singur diamant stralucitor. Pentru ca piatra sa fie mai bine fixata, ea se poate monta intr-o centura din metal pretios, chiar daca este mai putin lucitoare in lumina cand este privit din anumite unghiuri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo