Criteriul National

Criterii pentru alegerea unei firme profesioniste de curatenie

Criterii pentru alegerea unei firme profesioniste de curatenie
noiembrie 30
19:06 2020

Intr-o lume tot mai aglomerata si in care cei mai multi dintre noi suntem extrem de ocupati si de obositi dupa sarcinile zilnice este tot mai greu sa gasim timpul si energia necesare pentru a ne ocupa de curatenia spatiului in care traim sau a spatiului in care lucram. Tocmai pentru a raspunde acestor nevoi venite din partea oamenilor au aparut tot mai multe companii specializate in prestarea serviciilor de curatenie.Aceste firme de curatenie dispun de personal calificat si instruit pentru a presta astfel de servicii, dar si de echipamente si produse de curatenie profesionale. La fel ca si in cazul altor tipuri de servicii, atunci cand ai in vedere serviciile prestate de o firma de curatenie Bucuresti este important sa tii cont de anumite criterii pentru a face cea mai buna alegere.

1.Gama de servicii de curatenie prestate

Primul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere este varietatea de servicii de curatenie pe care le ofera firma respectiva. Este foarte important sa te asiguri de faptul ca vei putea beneficia de serviciile de care ai nevoie pentru curatenie. Exista firme care presteaza servicii de curatenie in locuinte sau birouri, dar exista si firma de servicii care se axeaza inclusiv pe curatenie de scari de bloc. In contextul in care doresti sa apelezi la o astfel de firma de curatenie Bucuresti pentru diferite spatii si imobile, este recomandat sa gasesti acea firma care presteaza astfel de servicii de curatenie pentru toate tipurile de spatii sau imobile pentru care ai nevoie.

 2.Personalul calificat si experienta acestuia

Pregatirea si experienta personalului este un alt criteriu foarte relevant pentru toti aceia care sunt in cautarea unei firme profesioniste pentru a efectua curatenie. Chiar daca la prima vedere poate parea fara relevanta, trebuie subliniat faptul ca este extrem de important ca fiecare membru al echipei firmei de curatenie sa stie cum se efectueaza curatenia in anumite spatii si cum sa foloseasca echipamentele de curatenie si produsele de curatare profesionala astfel incat sa nu produca daune pe anumite suprafete din imobilele unde se face curatenie. Mai mult decat atat, cu cat experienta personalului este mai vasta, cu atat poti avea garantia faptului ca vei beneficia de curatenie la cele mai ridicate standarde de calitate in orice spatiu, dar si de efectuarea acestor servicii intr-un timp foarte scurt.

 3.Disponibilitatea de a raspunde rapid solicitarilor

Un alt element de care poti tine cont atunci cand iti doresti sa apelezi la serviciile oferite de o firma de curatenie Bucuresti se refera la disponibilitatea acesteia de a raspunde solicitarilor. Altfel spus, este important sa gasesti o astfel de firma profesionista in serviciile de curatenie care poate sa presteze serviciile de care ai nevoie in cel mai scurt timp de la momentul la care ai facut solicitarea. Desigur, trebuie avut in vedere ca este nevoie sa te programezi, dar este foarte important sa nu astepti saptamani la rand pentru a beneficia de serviciile firmei la care ai apelat pentru curatenia casei tale sau a biroului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul