Criteriul National

Crocodilul şi Luluţa: Gabi Oprea o susţine pe Kovesi REVISTA PRESEI

Crocodilul şi Luluţa: Gabi Oprea o susţine pe Kovesi REVISTA PRESEI
iunie 12
08:01 2015

Gabriel Oprea a anunţat public că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi, conform EvZ.  Dar nu, aşa, formal, cu jumătate de gură, ci că o susţine total. Să vedem ce o să mai spună când DNA o să îl urmărească penal sau o să ceară Parlamentului acest lucru.

La capitolul „cronica de miting”, ieri am avut, conform HotNews, un miting cu 300 de oameni în Bucureşti. De data asta nu a fost PNL, ci societatea civilă. Slabă mişcare. Chiar dacă ne luăm după alte surse, care dau 500 de manifestanţi în Capitală şi 1.000 în Cluj, oraş mult mai mic decât Capitala.

Ion Ţiriac, omul care i-a făcut mari jucători pe Guillermo Vilas sau Boris Becker, a obosit. Ca să ne exprimăm civilizat. El este citat de ProSport declarând despre Simona Halep: „Este o mare sportivă, o fată simpatică, dar nu mă făceţi să vorbesc despre felul în care joacă tenis„.

Maestre, patroane, omule, pe bune, nu se face aşa ceva. Adică, dacă felul în care joacă tenis este criticabil, atât de criticabil încât nici nu vrei să vorbeşti depre asta, atunci prin ce mai e o mare sportivă Halep?

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo