Criteriul National

Cronica de film din seria Divergent-Allegiant!

Cronica de film din seria Divergent-Allegiant!
martie 13
20:55 2016

Seria Divergent: Allegiant, meet the future

coperta-7-620x330
Seria Divergent continuă cu al treilea film. Și nu oricum… Poate vă așteptați ca după 2 filme bune, acesta să fie nasol. Țin să vă dezamăgesc, dar e la fel de bun ca primele 2, dacă nu chiar mai bun. Fiecare film în parte a adus ceva nou. La fel s-a întâmplat și cu Allegiant.

În România avem şansa să-l vedem cu o săptămână înainte, deoarece la americani se lansează abia pe 18 martie.  Şi această continuare a fost regizată de Robert Schwentke. E realizat în acelaşi stil ca primul film din serie. Foarte mult stres la început. Te face să te întrebi ce se întâmplă cu adevărat.


Dacă nu mai ţineţi minte cum s-a terminat filmul Insurgent,vă reamintesc… Tris reuşeşte să deschidă cutia şi astfel află mesajul lăsat de Fondatori: „Am creat orașul vostru ca pe un experiment. Credem că e singura cale de redobândi umanitatea pe care noi am pierdut-o. Și am creat Fracțiunile pentru a asigura pacea. Însă noi credem că există printre voi cei care vor transcede aceste Fracțiuni. Aceștia sunt Divergenții. Ei sunt adevăratul scop al acestui experiment. Ei sunt vitali pentru supraviețuirea omenirii. A sosit timpul să ieșiți din izolare și să ni vă alăturați. Omenirea vă așteaptă cu speranță în spatele zidului”.

2-3

După răsturnarea regimului condus de Jeanine Matthews, adepta Fracțiunilor, un nou regim se instaurează condus de Evelyn Johndon-Eaton. Doar că acest regim nu e cu nimic mai bun decât anterirorul, aceasta închizând porțile astfel încât nimeni să nu aibe acces în afara zidului. Doar că Tris, Four, Christina, Peter, Caleb și Tori nu sunt de acord și au parte de o aventură în afara zidului. Ce vor găsi și care vor fi repercusiunile vă las să descoperiți urmărind acest film la cinema.

 

Am vizionat Allegiant la Cinema CityPlex Co, azi 13 martie la 21:30 și vă asigur că merită!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo