Criteriul National

Cronică de film la London Has Fallen – Cod Roșu la Londra !

Cronică de film la London Has Fallen – Cod Roșu la Londra !
martie 28
18:27 2016

london-has-fallen-504392l

Continuarea filmului Cod Roşu la Casa Albă-London has Fallen se ridică peste asteptări şi are la bază povestea agentului Mike Banning şi a preşedintelui SUA. Acţiunea debutează abrupt încă din primele minute ale filmului. atunci  când prim-ministrul britanic moare in circumstanţe misterioase.Astfel, la funerariile sale sunt chemaţi toţi liderii statelor din lume.

Acest film promite acel suspans special creat pentru pasionaţii acestui gen de film de acţiune. Recunosc deschis faptul că m-a captivat şi am stat concentrat pe toata durata sa.

Totodată, regizorul are capacitatea de a transforma un scenariu ipotetic într-unul cât se poate de real. La un moment dat acţiunea plină de provocări şi evenimente neprevăzute se va transforma la asemenea grad încât o să realizaţi că tot ceea ce se petrece acolo nu este atât de departe de realitate, iar lumea ilustrată nu este un loc sigur.

Efectele speciale se ridică şi ele la înălţime , deoarece cu ajutorul lor aveţi în faţa dumneavoastră zugrăvit un scenariu în care capitala UK- Londra cade la propriu. Clădirile, podurile şi atracţiile turistice sunt practic dărâmate şi nimic nu mai rezistă.

După decesul prim ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizație teroristă. Terifiantul plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii și aplicarea unei groaznice viziuni asupra viitorului. Sigura speranță de a opri dezastrul rezidă în implicarea președintelui Statelor Unite ale Americii (Eckhart) și a formidabilului său Serviciu Secret – mai exact a conducătorului acestuia (Butler) – dar și a unui rigid agent al serviciului britanic MI-6 (Riley), ce nu se încrede în nimeni.

Din acest moment, eroul-Mike nu mai ştie în cine poate avea încredere şi doar antrenamentul său  cât unii dintre cei mai apropiaţi prieteni îl mai pot ajuta în lupta pentru apărarea preşedintelui cât şi supravieţuire.

Câteva detalii în plus:

Regizorul: Babak Najafi.
Scenariul: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt.
Actori principali: Gerald Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

Fără să vă dau prea multe detalii, deoarece vreau să vă las plăcerea de a-l viziona şi de a-l descoperi, oferindu-vă totuşi trailer ul!

 

 

Sursa foto : google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro