Criteriul National

Cronică de film la London Has Fallen – Cod Roșu la Londra !

Cronică de film la London Has Fallen – Cod Roșu la Londra !
martie 28
18:27 2016

london-has-fallen-504392l

Continuarea filmului Cod Roşu la Casa Albă-London has Fallen se ridică peste asteptări şi are la bază povestea agentului Mike Banning şi a preşedintelui SUA. Acţiunea debutează abrupt încă din primele minute ale filmului. atunci  când prim-ministrul britanic moare in circumstanţe misterioase.Astfel, la funerariile sale sunt chemaţi toţi liderii statelor din lume.

Acest film promite acel suspans special creat pentru pasionaţii acestui gen de film de acţiune. Recunosc deschis faptul că m-a captivat şi am stat concentrat pe toata durata sa.

Totodată, regizorul are capacitatea de a transforma un scenariu ipotetic într-unul cât se poate de real. La un moment dat acţiunea plină de provocări şi evenimente neprevăzute se va transforma la asemenea grad încât o să realizaţi că tot ceea ce se petrece acolo nu este atât de departe de realitate, iar lumea ilustrată nu este un loc sigur.

Efectele speciale se ridică şi ele la înălţime , deoarece cu ajutorul lor aveţi în faţa dumneavoastră zugrăvit un scenariu în care capitala UK- Londra cade la propriu. Clădirile, podurile şi atracţiile turistice sunt practic dărâmate şi nimic nu mai rezistă.

După decesul prim ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizație teroristă. Terifiantul plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii și aplicarea unei groaznice viziuni asupra viitorului. Sigura speranță de a opri dezastrul rezidă în implicarea președintelui Statelor Unite ale Americii (Eckhart) și a formidabilului său Serviciu Secret – mai exact a conducătorului acestuia (Butler) – dar și a unui rigid agent al serviciului britanic MI-6 (Riley), ce nu se încrede în nimeni.

Din acest moment, eroul-Mike nu mai ştie în cine poate avea încredere şi doar antrenamentul său  cât unii dintre cei mai apropiaţi prieteni îl mai pot ajuta în lupta pentru apărarea preşedintelui cât şi supravieţuire.

Câteva detalii în plus:

Regizorul: Babak Najafi.
Scenariul: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt.
Actori principali: Gerald Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

Fără să vă dau prea multe detalii, deoarece vreau să vă las plăcerea de a-l viziona şi de a-l descoperi, oferindu-vă totuşi trailer ul!

 

 

Sursa foto : google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo