Criteriul National

CTA=PARADIS – primăria oferă gratuit MASAJE şi spaţiu pentru GRĂTARE în centrul istoric

CTA=PARADIS – primăria oferă gratuit MASAJE şi spaţiu pentru GRĂTARE în centrul istoric
iulie 10
05:29 2016

imag articol

Oraşul port este oraţul minunilor – nu este doar oraşul fără nicio linie electrificată de transport în comun, cu suprafaţa verde cea mai mică pe cap de locuitor. De asemenea este şi oraşul în care în zona istorică este ocupat în mare parte abuziv de romii care se servesc cu lemne pentru grătar din tâmplăria monumentelor de categoria A, iar instituţiile şi intelectualii şi-au organizat noua agoră la coadă la supermarket sau la mall-ul din parc – hai la Cţa, toţi băieţii au Leganzaaaa! 

13565620_10206721128414856_962592862_n (1)

Numerosul grup format din doi intelectuali care le atrage atenţia celor din zona că este periculos să aprindă foc lângă monumente în mod repetat sunt întâmpinaţi regeşte cu violenţă, scuipături şi injurii . Iar în acest timp trupa de police e doar o adunare de balerine, edilii papă fericiţi kit-kat iar parte a comunităţii formează deja noua artistocraţie şaormistă.

Prezentul film este bineînţeles o satiră în legătură cu situaţia mai sus prezentată. 

[video width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://www.criteriul.ro/wp-content/uploads/2016/07/Gratar-in-stil-mare-la-Constanta.mp4″][/video]

 

palat

 

Departamentul Pamflet Criteriul                      - – – – – VIDEO YOUTUBE AICI – – – – 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo