Criteriul National

CTA=PARADIS – primăria oferă gratuit MASAJE şi spaţiu pentru GRĂTARE în centrul istoric

CTA=PARADIS – primăria oferă gratuit MASAJE şi spaţiu pentru GRĂTARE în centrul istoric
iulie 10
05:29 2016

imag articol

Oraşul port este oraţul minunilor – nu este doar oraşul fără nicio linie electrificată de transport în comun, cu suprafaţa verde cea mai mică pe cap de locuitor. De asemenea este şi oraşul în care în zona istorică este ocupat în mare parte abuziv de romii care se servesc cu lemne pentru grătar din tâmplăria monumentelor de categoria A, iar instituţiile şi intelectualii şi-au organizat noua agoră la coadă la supermarket sau la mall-ul din parc – hai la Cţa, toţi băieţii au Leganzaaaa! 

13565620_10206721128414856_962592862_n (1)

Numerosul grup format din doi intelectuali care le atrage atenţia celor din zona că este periculos să aprindă foc lângă monumente în mod repetat sunt întâmpinaţi regeşte cu violenţă, scuipături şi injurii . Iar în acest timp trupa de police e doar o adunare de balerine, edilii papă fericiţi kit-kat iar parte a comunităţii formează deja noua artistocraţie şaormistă.

Prezentul film este bineînţeles o satiră în legătură cu situaţia mai sus prezentată. 

[video width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://www.criteriul.ro/wp-content/uploads/2016/07/Gratar-in-stil-mare-la-Constanta.mp4″][/video]

 

palat

 

Departamentul Pamflet Criteriul                      - – – – – VIDEO YOUTUBE AICI – – – – 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro