Criteriul National

Cu ajutorul unor formatii nunta vei reusi sa impresionezi

Cu ajutorul unor formatii nunta vei reusi sa impresionezi
iunie 07
07:43 2019

O nunta de vis se organizeaza treptat mai ales daca vrei sa ai parte de cele mai reusite avantaje. Poti avea parte de cele mai reusite rezultate daca te vei implica in tot ce inseamna alegeri inspirate.

Alege cele mai bune formatii nunta Bucuresti si nu vei regreta.

O nunta se realizeaza treptat , de preferat este sa te gandesti la toate detaliile cu 10 luni inainte. Vei reusi sa ai parte de cele mai optime rezultate daca vei vrea sa te implicit total in toate deciziile.

Trebuie sa ai parte de cele main bune aranjamente florale, cel mai bun local dar si formatii nunta de cea mai buna calitate.  Cu siguranta vrei sa ai parte doare de laude si de apreciere. Daca vei anagaja doar formatii nunta Bucuresti de cea mai buna calitate atunci si petrecerea ta va fi una pe masura.

Ai grija ca totul sa decurga asa cum iti doresti si ca nimic sa nu iti stea in cale. Trebuie sa te astepti ca totul sa decurga perfect daca vei reusi sa ai parte rezulatele pe care le astepti. Cu siguranta atat tu cat si partenerul tau va doriti sa aveti parte de tot ce este mai bun. Alege cele mai bune formatii nunta si nu vei regreta alegerea luata. Orice cuplu isi doreste sa aiba parte de o nunta ca in povesti daca si tu te numeir printre ei atunci trebuie sa angajezi cele mai optime formatie nunta Bucuresti.

Cu siguranta vrei sa au parte de tot ce este mai bun si de o nunta la care doar visai. Le poti avea pe toate daca vei reusi sa alegi ce este mai bun pentru tine si pentru partenerul tau.

Alege cele mai bune formatii nunta si asa vei reusi sa impresionezi inca de la prima vedere. O nunta trebuie sa fie organizata cu stil asa ca investeste in cele mai bune formatii nunta Bucuresti.

Ai grija ca totul sa decurga asa cum iti doresti si vei avea parte de cea mai frumoasa si cea mai reusita nunta din cate exista.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei