Criteriul National

Cu ce va ajuta o firma de curatare a centralei?

Cu ce va ajuta o firma de curatare a centralei?
noiembrie 24
11:04 2021

Puteti oricand sa alegeti acest serviciu de curatare chimica centrale, el fiind optiunea cea mai buna pentru voi. Veti vedea ca un astfel de serviciu va aduce o multime de avantaje importante. El va ofera o calitate cat se poate de buna, de aceea veti ajunge sa-l apreciati mult.

Alegand acest serviciu de curatare chimica centrale, veti lua o decizie excelenta. O astfel de firma va va oferi mereu un plus in ceea ce priveste calitatea. Ea se va plia pe nevoile voastre si veti ajunge sa o apreciati foarte mult. Tineti cont de faptul ca namolul din instalatia de incalzire creste semnificativ consumul de gaz. Aceasta crestere poate fi chiar si cu pana la 25%.

O depunere de doar 1 mm in interiorul schimbatoarelor de caldura, reduce semnificativ eficienta, aceasta fiind redusa cu 10%. Namolul este cel mai mare inamic al centralei, de aceea trebuie sa aveti in vedere acest serviciu de curatenie. Un astfel de serviciu de curatenie va fi alegerea cea mai buna pentru voi. Fiind cel mai mare inamic al centralei, namolul genereaza peste 50% din interventiile pe durata perioadei de garantie.

Este important sa aveti in vedere un serviciu de curatare chimica centrale. Un astfel de serviciu va ajuta sa scapati de depunerile de tot felul. Trebuie sa va bucurati in orice moment de un confort sporit daca alegeti un astfel de serviciu. Acest servciiu va ajuta din multe puncte de vedere, el fiind ideal pentru voi. Acesta se va plia pe nevoile voastre si veti vedea ca il veti aprecia mult.

Carbonatul de calciu reduce si el semnificativ performanta. O depunere de carbonat de calciu de doar 1 mm pe elementul de incalzire electric pentru apa duce la o pierdere de putere energetica de circa 12%. Este important sa aveti in vedere acest serviciu de curatare de centrale pentru ca el va fi indicat pentru voi. Un astfel de serviciu va fiu alegerea cea mai buna si veti ajunge sa-l apreciati.

Veti putea scapa chiar si de magnetita. Oxidul negru de fier este rezultatul coroziunii electrolitice, acesta aparand in orice sistem de incalzire. Acest oxid este de 5 ori mai greu decat apa. Acesta nu este solubil, el fiind pus in suspensie de apa calda. Acesta ajunge sa migreze in instalatie si de aici apar numeroase probleme. El ajunge sa se sedimenteze in partile joase ale instalatiilor precum sunt zonele magnetice sau in pompe.

Concluzii:
Mai puteti avea probleme si cu oxidul rosu de fier si anume cu rugina. Aceasta se formeaza in urma prezentei oxigenului in instalatie sau datorita apei cu ph acid. Acesta nu este solubil, el fiind si mai greu decat apa. El ajunge sa se depuna in toata instalatia. Este asadar o idee foarte buna sa apelati la o firma care va ofera aceasta curatare chimica. Ea se va plia pe nevoile voastre si veti vedea ca o veti aprecia mult. O astfel de firma isi va putea face treaba foarte bine mereu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul