Criteriul National

Cu Eurosurvey ai parte de cele mai inalte standarde de calitate si performanta -calcul suprafete conform standarului BOMA

Cu Eurosurvey ai parte de cele mai inalte standarde de calitate si performanta -calcul suprafete conform standarului BOMA
martie 30
17:59 2022

Fiecare cladire, indiferent de natura ei sau scopul in care este exploatata, trebuie sa detina anumite certificari si analize care sa garanteze actualilor si viitorilor chiriasi,  faptul ca platesc pentru chirie un pret corect raportat la suprafata de care beneficiaza. Un releveu BOMA este exact acel element esential de care este nevoie in acest sens. Mai mult decat atat, datele furnizate de acesta pot fi utilizate si pentru reamenajari interioare cat mai eficiente, ajutand sa se exploateze la maxim spatiul disponibil.

Tot ce trebuie sa stii despre standardul BOMA

Este un standard care se utilizeaza cu precadere in cazul masurarilor efectuate in interiorul spatiilor de birouri, cladirilor rezidentiale sau in curs de inchiriere, spatiilor comerciale . Popularitatea si-a castigat-o nu pentru ca ar avea un caracter obligatoriu, ci pentru ca reuseste configureze o schema eficienta de determinare a suprafetei inchiriabile exacte. 

Principalul scop al unei astfel de abordari este de a stabili un raport corect intre suprafata pusa la dispozitie si costurile aferente. Cu alte cuvinte, este exact acel element de care o persoana interesata de un anumit spatiu are nevoie ca sa descopere care este suprafata reala pe care o va inchiria, incluzand zonele comune si daca suma pe care o va plati in schimb este cea corecta.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi colaborarea cu Eurosurvey?

Cu siguranta, atunci cand apelezi la un astfel de serviciu iti doresti calitate la costuri rezonabile. Pe langa acestea, la Eurosurvey vei gasi mult mai multe beneficii.

Experienta si profesionalism la nivel inalt

De peste 14 ani echipa Eurosurvey presteaza servicii specializate in domeniul constructiilor. Astfel, de-a lungul timpului a reusit sa imbunatateasca semnificativ activitatea in raport cu cerintele de pe piata si sa isi insuseasca toate dotarile tehnice si tehnologice de care are nevoie pentru a lucra cu maxima atentie la detalii.

Servicii adaptate la nevoile clientului

Datorita faptului ca dispunem atat de cunostintele necesare, dar si de metode si tehnologii moderne, reusim sa realizam lucrari personalizate, de la caz la caz, in asa fel incat sa ne putem ridica mereu la nivelul asteptarilor. Realizam atat relevee interioare clasice, cat si variante tridimensionale, fiecare dintre acestea servind unui scop diferit. Indiferent de tipul cladirii, reusim sa exercitam masuratori cu aceeasi precizie. 

Pretul pentru un releveu se stabileste in functie de complexitatea lucrarii

Costurile implicate se stabilesc in functie de complexitatea fiecarui proiect in parte. Astfel, ai garantia ca platesti strict pentru suprafata reala a proiectului si nimic in plus, raportul calitate – pret fiind unul mai mult decat ideal.   

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Sergiu

Sergiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul