Criteriul National

Cu sau fără firma de mutari? Cum te muți în Bucuresti?

Cu sau fără firma de mutari? Cum te muți în Bucuresti?
martie 21
10:10 2019

 

Bucurestiul este un oras extrem de dinamic, in care oamenii se muta intr-o parte in alta pentru a obtine un confort mai mare, o distanta mai mica pana la munca sau o locuinta mai sigura. Este motivul pentru care exista destul de multe firme de mutari Bucuresti iar piata este intr-o continua crestere.

Cu toate astea, exista inca o multime de oameni care aleg sa se mute in regim propriu, asadar, vom incerca sa facem o paralela pentru a descoperi care este cea mai rentabila varianta de mutare.

Daca te muti fara ajutorul unei firme

Daca alegi sa te muti de unul singur, va trebui sa te astepti la cateva zile pierdute si la foarte multa energie consumata pentru a cara mobilier, pentru a gasi o dubita pentru transport, pentru a monta, a demonta, a organiza si a proteja. In principiu, trebuie sa te focusezi pe urmatorii pasi:

  • Fa un inventar al tuturor lucrurilor pe care vrei sa le muti si al tuturor lucrurilor de care vrei sa scapi;

  • Masoara toate usile si holurile pe unde trebuie sa fie mutate piesele mari de mobilier;

  • Asigura-te ca ai scule pentru montat si demontat;

  • Achizitioneaza cutii si folii de impachetat. De asemenea, ai nevoie de banda adeziva, de markere si de hartii pentru o organizare cat mai buna;

  • Inarmeaza-te cu foarte mult calm, deoarece vei avea nevoie. Este foarte greu sa te muti fara a avea absolut nicio problema, iar secretul intr-o mutare de succes este sa fii calm.

Daca te muti cu ajutorul unei firme din Bucuresti

Daca te incanta mai mult ideea de a angaja o firma mutari Bucuresti, poti sa scapi de majoritatea responsabilitatilor de mai sus. Iti va reveni, insa, responsabilitatea de a gasi firma perfecta. In general, o firma buna de mutari iti poate oferi servicii complete, care sa elimine orice fel de activitate fizica din responsabilitatea ta.

Alege o firma care :

  • Are o flota auto cat mai bine pusa la punct, in asa fel incat sa poata transporta tot ceea ce ai de mutat intr-un mod rapid si economic;
  • Are experienta. Experienta este extrem de importanta intr-un astfel de domeniu, deoarece aduce cu sine rezolvari eficiente la tot felul de probleme.
  • Are accesorii care ajuta la mutarea pieselor greoaie sau la protejarea pieselor fragile. De regula, firma de mutari trebuie sa vina la pachet cu toate accesoriile de care este nevoie pentru mutare, indiferent ca este vorba despre cutii, folii sau curele pentru ridicarea mobilierului.
  • Poate oferi servicii adiacente, cum ar fi depozitarea sau debarasarea mobilierului.
  • Poate sa monteze si sa demonteze piesele de mobilier.

Puse in balanta, cele doua solutii de mutare dau un singur castigator: apelarea la o firma de mutari. Este adevarat ca poate genera un cost suplimentar, insa oricat ar fi de greu de crezut, costul final este de cele mai multe ori mai mic daca se apeleaza la o firma de mutari. O astfel de solutie te ajuta sa economisesti foarte mult timp, foarte mult stres si banii pe care i-ai da in mod normal pe cutii si tot felul de accesorii. In plus, iti ofera garantia unei mutari eficiente.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul