Criteriul National

Cu toate eforturile si iritarea primarului pentru operatorul francez, in detrimentul bugetului local, Hotararea Consiliului Judetean Prahova de prelungire cu 90 de zile a activitatii de productie, distributie a agentului termic si a furnizarii de apa calda NU presupune eforturi bugetare din partea CJ Prahova

Cu toate eforturile si iritarea primarului pentru operatorul francez, in detrimentul bugetului local, Hotararea Consiliului Judetean Prahova de prelungire cu 90 de zile a activitatii de productie, distributie a agentului termic si a furnizarii de apa calda NU presupune eforturi bugetare din partea CJ Prahova
martie 17
20:11 2022

Reluam seria dezvăluirilor noastre si, in acest prim episod, dedicat acestei structuri clandestin-subterane de persoane care reprezintă, susține, promovează si asigura interesele unei grupări mafiote extinse, fiind întrepătrunsă in structurile si nivelele centrale de putere si administrație.
Concret, aceasta grupare de interese oculte, si in prezent, acționează, in forme revizuite si adaptate situațiilor si scenariilor vizate, prin care sabotează interesele unor instituții din cadrul structurilor de putere si administrație, cum sunt Primăria Orașului Sinaia, OCPI etc.
Pe linia aceasta se înscriu si cvasi-procedurile de vânzarea a unor porțiuni din domeniul public, acțiuni subterane ticluite prin discuții, planuri si strategii de grup privat, in birouri, sedii diferite locații si restaurante si care, ulterior sunt sprijinite, la vedere, prin acțiuni de susținere, de către reprezentanții OFICIULUI DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA PRAHOVA, precum si de anumiți magistrați judecători, aserviți acestui grup de interese politico-economice.
Deși aceste aspecte care, in prezent, au atins cote superioare de manifestare si forme de acțiune, metodele de acoperire a acestor tranzacții ilegale fiind diverse si diversificate, au fost aduse la cunoștința autorităților competente, in măsură sa aplice legea, ca urmare a unor plângeri penale, formulate si adresate beneficiarilor legali, reprezentanții Statului Roman au închis ochii, in majoritatea sesizărilor si chiar, după sesizarea oficiala, au achiesat si s-au aliat cu persoanele împotriva cărora au fost formulate aceste plângeri ( consilieri locali sinăieni, polițiști, reprezentanți oficiali ai primăriei, oameni de afaceri etc.), acceptând sa se alăture grupului in speță.
In felul acesta, prin mecanismul descris anterior, grupul mafiot in cauza a excelat, atingând performanta suprema, prin care a reușit sa acopere o acțiune speciala, prin care si-a luat in proprietate domeniul public.
Deci, așa cum am arătat anterior, fără a se parcurg si respecta, întrutotul, procedurile legale, pur si simplu a dispărut o strada, in orașul Sinaia.
Este vorba de „strada Vânturiș”.
In pofida faptului ca primăria nu a deținut si nu a administrat vreo suprafață de teren sau perimetru, in strada Vânturiș, instituția a reușit performanta unica de a vinde strada, care a făcut parte din domeniul public si care, si in prezent, conform unei hotărâri de guvern ( HG nr. 1359 /2001 privind atestarea domeniului public al Judetului Prahova) face parte integranta din „DOMENIUL PUBLIC”, fără ca vreo instituție cu atribuții si competente si care sesizata legal, sa ia vreo măsură, pentru a împiedica aceste grave încălcări ale legii, prin faptele penale descrise, producându-se, in lanț, efecte si consecințe de neimaginat, atât pentru cetățenii prejudiciați, cat si pentru Statul Roman.
Așa cum am arătat in articolele noastre anterioare, reprezentanții legali ai cetățenilor romani înșelați de aceasta caracatiță, persoane prejudiciate, cu domicilii in Romania si in străinătate, s-au adresat instituțiilor românești si europene competente, in care au arătat, prezentat, demonstrat si dovedind aceste abuzuri instituționale, săvârșite de oficialii romani, pe filierele reliefate: Primaria Sinaia – OCPI Prahova- instantele implicate.
Urmeaza parcurgerea procedurilor necesare, in cadrul circuitelor interne si conform prev. si disp. legale in vigoare si in materie, pendinte fluxurilor procedural, circumscrise termenelor legale, de catre institutiile: Parchetul European, CEDO, Ministerul Justitiei, Minsiterul de Interne, structurile specializate din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala etc.
Asta arm ai trebui, acum, Romaniei, pe langa procedurile de infringement in materie de nerespectare a legislatiei in domeniul inconjurator, poluare, catasrtofe ecologice etc: inca o noua bariera care sa restranga si sa restrictioneze Romania, in accesul sau European, prin suspendarea aderarii sau ingradirea aderarii la Spatiul Schengen, in materie de justitie, prin NERESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI, IN ROMANIA SI, IN SPECIAL, PRIN NERECUNOASTREA, INCALCAREA SI NERESPECTAREA DREPTULUI PROPIETATII etc.
Semnalam rolul de Prima Dona, jucat, adica interpretat exceptional de doamna PETCU Claudia, expert topomentrist, desemnata in mai multe dosare sa efectueze expertize, conform actelor acestora.
Respectiva a ignorat actele si documentele din dosare, schitele oficiale depuse, HG mentionata mai-inainte, nu a respectat si a incalcat dreptul de proipietate al unor cetateni, parte in aceste dosare, dar si alte asemenea categorii de catateni, care nu sunt parte in aceste spete, in schimb favorizand anumiti consilieri locali (propietari ai garajelor cu ETAJ, construite ilegal in „strada Vânturiș”), pentru ca, in final sa atinga inalta performanta de a atribui, din domeniul public (trotuarul strazii Mihail Kogalniceanu), in alte propitati, aspecte care au generat probleme juridice fara sfarsit, pentru autoritati si pentru Statul Roman, prin masluirea unor acte, documente, trunchierea, fabricarea si introducerea in circuite, pe fluxul institutional a unor asemena acte (planuri, cadastre, schite, Procese Verbale, RLV-uri, vecinătăți, fisa corpului de proprietate, expertize etc.)
Astfel, situațiile reale, legale si care sunt redate de documentele părților, sunt date de-o parte si, in locul acestora, pe direcțiile primărie – OCPI, sunt pregătite, așa cum am prezentat, mai sus, alte documente care sunt, ulterior, oficializate, prin antete, semnături, stampile, nume de compartimente din cadrul instituției primărie, instituția in sine, sau OCPI si care sunt introduse pe flux si utilizate, in scopurile descrise, pentru acoperirea acțiunilor ilegale si atingerea obiectivelor vizate.
Conform unor surse din sistemul de siguranță națională, la nivelul OCPI PRAHOVA este cunoscut faptul ca expertul Petcu Claudia a intervenit pentru vizarea lucrării menționate, in sensul ca a solicitat, insistent, lucrătorilor OCPI, sa ii avizeze, ilegal, o lucrare-expertiza, care nu a corespuns realității si legalității si care era contradictorie cu o alta expertiza, întocmită si efectuata, legal, de un alt expert si in care, dincolo de obiectivele fixate prin instanța competenta material si teritorial, avea un conținut real, adevărat.
Prin acțiunile expertului Petcu Claudia, a fost exclusa, din actele dosarului, o expertiza atestat si certificata, in mod real si legal, si a fost introdusa, pe cai clandestine, prin sistemul subteran descris, expertiza sa (întocmit: expert Petcu Claudia), in scopurile descrise, in fond in acest articol.
In plus, despre legăturile discrete ale expertului Petcu Claudia, din cadrul OCPI Prahova, cunosc si au semnalat, aceste infracțiuni grave, care au ajuns si la cunoștința noastră, a presei, aceștia fiind supuși constant, la presiuni de acest gen, de excludere a unor expertize legale, efectuate si deja înregistrate la OCPI si acceptarea unor expertize NOI, trunchiate, măsluite, nereale si pe care le-au acceptat, deși reprezentanții OCPI aveau deplina cunoștință, de fiecare data, la orice încercare de avizare a lucrării, de către acest expert, ca expertiza in cauza nu corespunde realității.


Cu prilejul reprezentat de punerea in executare a unei sentințe de acest gen, care a avut, la baza, o asemenea expertiza întocmită si utilizata, ilegal, pe filierele expertului Petcu Claudia, însuși executorul judecătoresc, însoțit de specialiști topometriști, a constata ilegalitățile grave comise si pe care le-am descris, in fond, in acest prim articol.
Așteptăm reacțiile de (auto) sesizare ale DNA si DGA, întrucât Romania risca o nou expunere pe plan internațional, in ceea ce privește mecanismul de justiție si nu numai, raportat la masurile neîntreprinse, pana acum, de edilul Vlad Oprea, întrucât domnul primar are, in aparat si in subordine, o echipa demna, de juriști, din cadrul Primăriei Sinaia, care afla, observa, vad, cunosc si știu aceste ilegalități, deci cunosc cum se ocupa, pe rând, prin acest MODUS OPERANDI, străzile din Sinaia, acum, la rând, venind strada Mihail Kogălniceanu.
Oare de ce nu fac, nici măcar acum, „opoziție”? Va urma. (Cerasela N.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul