Criteriul National

Cuc(ul) lui Tudose

Cuc(ul) lui Tudose
august 21
12:41 2017

tudose-si-cuc-e1503132248968

Timp de două luni, România ortodoxă a fost ținută cu sufletul la gură de scandalurile privind cucii din cadrul bisericii tradiționale. Totul a pornit cu fostul preot Cristian Pomohaci, apoi s-a extins la Corneliu Onilă, fostul episcop al Hușilor, iar suspiciunile privind folosirea ilegală a cucului de către alți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române sunt din ce în ce mai multe.

În toată tevatura asta privind cucii religioși, a apărut ieri Cuc(ul) guvernamental. Sau cucul lui Tudose. 

Supărat că oamenii din subordinea Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, nu își fac datoria, primul ministru Mihai Tudose l-a scos ieri la lecție, în fața Guvernului, pe cel care se ocupă de infrastructura rutieră, aeriană, fluvială și maritimă a României. Iar Cuc s-a prezentat nepregătit, cu lecția neînvățată, strângând puternic pixul în mână și bâlbâindu-se în fața profesorului, care acum nu stătea la catedră, ci pe ditamai fotoliul de prim-ministru.

Cuc(ul) guvernamental nu este obișnuit să cânte la oră fixă. De fapt el cântă aiurea, lucru demonstrat ieri în ședința de guvern de ceasornicarul Mihai Tudose. Primul-ministru l-a acuzat pe Cuc că exact oamenii pentru care a girat acesta din urmă, pe care și i-a asumat, nu fac treabă la TAROM, CFR Călători, CFR Marfă și Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră.

Tudose a afirmat la un moment dat că nu mai are încredere în Cuc(ul) din dotare. Ne așteptam ca în acel moment să îi solicite demisia din funcția de Ministru al Transporturilor.

Aș, de unde?!

Tudose s-a mulțumit să îi taie pliscul Cuc(ului) guvernamental, pentru că acesta cânta fals, dar l-a păstrat în rândurile Cabinetului. Probabil ca piesă de schimb sau ca să îi dea șansa reabilitării. 

Oricum, nu-l vedem deloc bine pe Răzvan Cuc după ieșirea de aseară a premierului. La prima abatere, Tudose îi va tăia, nu cucul, ci funcția. 

Cu toate acestea, nu putem să nu observăm că Sorin Grindeanu a fost îndepărtat pentru mult mai puțin. Și Grindeanu nu își asumase niciun om. Îi primise direct de la Liviu Dragnea,

Dar așa este în PSD: ăia care își asumă incompetenții cad mereu în picioare. Fie că au cuc sau alte păsări zburătoare…

Sursa foto : http;//google.com

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro