Criteriul National

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?
august 24
11:06 2017

Aparatele de aer conditionat gree sunt la moda si in tara noastra, deoarece clientii care deja le-au achizitionat considera ca au un raport excelent pret/calitate/performante.

Nu doar pe timpul verii, dar si iarna, acestea functioneaza neasteptat de bine, sunt silentioase, iar unitatile exterioare nu vibreaza, fiind confectionate din materiale care le dau clasa chiar si celor mai scumpe competitoare ale lor, de la branduri mult mai cunoscute.

Teama de produsele Gree de acum cativa ani se pare ca nu se justifica, in ultima perioada producatorul acestora trecand la nivelul superior din punctul de vedere al solutiilor tehnice aplicate.

In definitiv, de ce sa ne fie frica de aparatele de aer conditionat Gree realizate in China, cand acest fabricant vinde in multe tari ale lumii milioane de asemenea produse, devenite in ultima vreme o prezenta placuta si in casele romanilor?

Multe firme de profil au in oferta din aceasta perioada a anului asemenea echipamente de aer conditionat cu montaj inclus, de aceea ele sunt foarte comandate, devenind astfel produse casnice utile extrem de accesibile, spre care se orienteaza  un segment important de clienti din tara noastra.

In cadrul solutiilor complete de climatizare, Gree Aer Conditionat – Producatorul nr.1 Mondial, ofera celor interesati noi produse atractive din gama LOMO, care au urmatoarele caracteristici principale:

– sunt dotate cu filtru Catechin ce are calitatea de a reduce si chiar elimina total mirosurile urate si factorii alergeni;
– au un randament excelent in functionare;
– sunt foarte silentioase, deoarece au un design anume conceput in acest sens;
– pot functiona la tensiuni ce se inscriu in intervalul 198 – 265 V, de aceea sunt excelente pentru locuintele situate in zone unde tensiunea inregistreaza variatii mari in mod frecvent;
– sunt dotate cu functia de restartare automata, asa incat aparatele respective sunt capabile ca sa reporneaca singure dupa o pana de electricitate, „reamintindu-si” setarile anterioare intreruperii curentului;
– au un consum de energie electrica relativ redus, ceea ce le face prietenoase cu mediul;
– producatorul a proiectat aceste echipamente asa incat sa aiba patru moduri de functionare esentiale: dezumificare, incalzire, racire si ventilatie a aerului.

Aer Conditionat GREE GWH09QB-K3DNB8C 9000 BTU Inverter este unul dintre cele mai cumparate modele din gama LOMO actualmente, datorita pretului, garantiei de 3 ani (care poate sa fie extinsa, daca clientul doreste), dar mai ales pentru fiabilitatea sa deosebita. Aceste caracteristici ale echipamentului amintit a facut ca sa obtina aprecieri binemeritate din partea utilizatorilor care deja sunt fericitii posesori de asemenea model de AC Gree, datorita caruia au acum parte de un confort deosebit in casele lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo