Criteriul National

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?
august 24
11:06 2017

Aparatele de aer conditionat gree sunt la moda si in tara noastra, deoarece clientii care deja le-au achizitionat considera ca au un raport excelent pret/calitate/performante.

Nu doar pe timpul verii, dar si iarna, acestea functioneaza neasteptat de bine, sunt silentioase, iar unitatile exterioare nu vibreaza, fiind confectionate din materiale care le dau clasa chiar si celor mai scumpe competitoare ale lor, de la branduri mult mai cunoscute.

Teama de produsele Gree de acum cativa ani se pare ca nu se justifica, in ultima perioada producatorul acestora trecand la nivelul superior din punctul de vedere al solutiilor tehnice aplicate.

In definitiv, de ce sa ne fie frica de aparatele de aer conditionat Gree realizate in China, cand acest fabricant vinde in multe tari ale lumii milioane de asemenea produse, devenite in ultima vreme o prezenta placuta si in casele romanilor?

Multe firme de profil au in oferta din aceasta perioada a anului asemenea echipamente de aer conditionat cu montaj inclus, de aceea ele sunt foarte comandate, devenind astfel produse casnice utile extrem de accesibile, spre care se orienteaza  un segment important de clienti din tara noastra.

In cadrul solutiilor complete de climatizare, Gree Aer Conditionat – Producatorul nr.1 Mondial, ofera celor interesati noi produse atractive din gama LOMO, care au urmatoarele caracteristici principale:

– sunt dotate cu filtru Catechin ce are calitatea de a reduce si chiar elimina total mirosurile urate si factorii alergeni;
– au un randament excelent in functionare;
– sunt foarte silentioase, deoarece au un design anume conceput in acest sens;
– pot functiona la tensiuni ce se inscriu in intervalul 198 – 265 V, de aceea sunt excelente pentru locuintele situate in zone unde tensiunea inregistreaza variatii mari in mod frecvent;
– sunt dotate cu functia de restartare automata, asa incat aparatele respective sunt capabile ca sa reporneaca singure dupa o pana de electricitate, „reamintindu-si” setarile anterioare intreruperii curentului;
– au un consum de energie electrica relativ redus, ceea ce le face prietenoase cu mediul;
– producatorul a proiectat aceste echipamente asa incat sa aiba patru moduri de functionare esentiale: dezumificare, incalzire, racire si ventilatie a aerului.

Aer Conditionat GREE GWH09QB-K3DNB8C 9000 BTU Inverter este unul dintre cele mai cumparate modele din gama LOMO actualmente, datorita pretului, garantiei de 3 ani (care poate sa fie extinsa, daca clientul doreste), dar mai ales pentru fiabilitatea sa deosebita. Aceste caracteristici ale echipamentului amintit a facut ca sa obtina aprecieri binemeritate din partea utilizatorilor care deja sunt fericitii posesori de asemenea model de AC Gree, datorita caruia au acum parte de un confort deosebit in casele lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro