Criteriul National

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?
august 24
11:06 2017

Aparatele de aer conditionat gree sunt la moda si in tara noastra, deoarece clientii care deja le-au achizitionat considera ca au un raport excelent pret/calitate/performante.

Nu doar pe timpul verii, dar si iarna, acestea functioneaza neasteptat de bine, sunt silentioase, iar unitatile exterioare nu vibreaza, fiind confectionate din materiale care le dau clasa chiar si celor mai scumpe competitoare ale lor, de la branduri mult mai cunoscute.

Teama de produsele Gree de acum cativa ani se pare ca nu se justifica, in ultima perioada producatorul acestora trecand la nivelul superior din punctul de vedere al solutiilor tehnice aplicate.

In definitiv, de ce sa ne fie frica de aparatele de aer conditionat Gree realizate in China, cand acest fabricant vinde in multe tari ale lumii milioane de asemenea produse, devenite in ultima vreme o prezenta placuta si in casele romanilor?

Multe firme de profil au in oferta din aceasta perioada a anului asemenea echipamente de aer conditionat cu montaj inclus, de aceea ele sunt foarte comandate, devenind astfel produse casnice utile extrem de accesibile, spre care se orienteaza  un segment important de clienti din tara noastra.

In cadrul solutiilor complete de climatizare, Gree Aer Conditionat – Producatorul nr.1 Mondial, ofera celor interesati noi produse atractive din gama LOMO, care au urmatoarele caracteristici principale:

– sunt dotate cu filtru Catechin ce are calitatea de a reduce si chiar elimina total mirosurile urate si factorii alergeni;
– au un randament excelent in functionare;
– sunt foarte silentioase, deoarece au un design anume conceput in acest sens;
– pot functiona la tensiuni ce se inscriu in intervalul 198 – 265 V, de aceea sunt excelente pentru locuintele situate in zone unde tensiunea inregistreaza variatii mari in mod frecvent;
– sunt dotate cu functia de restartare automata, asa incat aparatele respective sunt capabile ca sa reporneaca singure dupa o pana de electricitate, „reamintindu-si” setarile anterioare intreruperii curentului;
– au un consum de energie electrica relativ redus, ceea ce le face prietenoase cu mediul;
– producatorul a proiectat aceste echipamente asa incat sa aiba patru moduri de functionare esentiale: dezumificare, incalzire, racire si ventilatie a aerului.

Aer Conditionat GREE GWH09QB-K3DNB8C 9000 BTU Inverter este unul dintre cele mai cumparate modele din gama LOMO actualmente, datorita pretului, garantiei de 3 ani (care poate sa fie extinsa, daca clientul doreste), dar mai ales pentru fiabilitatea sa deosebita. Aceste caracteristici ale echipamentului amintit a facut ca sa obtina aprecieri binemeritate din partea utilizatorilor care deja sunt fericitii posesori de asemenea model de AC Gree, datorita caruia au acum parte de un confort deosebit in casele lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo