Criteriul National

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?

Cui ii e frica de aparatele de aer conditionat Gree?
august 24
11:06 2017

Aparatele de aer conditionat gree sunt la moda si in tara noastra, deoarece clientii care deja le-au achizitionat considera ca au un raport excelent pret/calitate/performante.

Nu doar pe timpul verii, dar si iarna, acestea functioneaza neasteptat de bine, sunt silentioase, iar unitatile exterioare nu vibreaza, fiind confectionate din materiale care le dau clasa chiar si celor mai scumpe competitoare ale lor, de la branduri mult mai cunoscute.

Teama de produsele Gree de acum cativa ani se pare ca nu se justifica, in ultima perioada producatorul acestora trecand la nivelul superior din punctul de vedere al solutiilor tehnice aplicate.

In definitiv, de ce sa ne fie frica de aparatele de aer conditionat Gree realizate in China, cand acest fabricant vinde in multe tari ale lumii milioane de asemenea produse, devenite in ultima vreme o prezenta placuta si in casele romanilor?

Multe firme de profil au in oferta din aceasta perioada a anului asemenea echipamente de aer conditionat cu montaj inclus, de aceea ele sunt foarte comandate, devenind astfel produse casnice utile extrem de accesibile, spre care se orienteaza  un segment important de clienti din tara noastra.

In cadrul solutiilor complete de climatizare, Gree Aer Conditionat – Producatorul nr.1 Mondial, ofera celor interesati noi produse atractive din gama LOMO, care au urmatoarele caracteristici principale:

– sunt dotate cu filtru Catechin ce are calitatea de a reduce si chiar elimina total mirosurile urate si factorii alergeni;
– au un randament excelent in functionare;
– sunt foarte silentioase, deoarece au un design anume conceput in acest sens;
– pot functiona la tensiuni ce se inscriu in intervalul 198 – 265 V, de aceea sunt excelente pentru locuintele situate in zone unde tensiunea inregistreaza variatii mari in mod frecvent;
– sunt dotate cu functia de restartare automata, asa incat aparatele respective sunt capabile ca sa reporneaca singure dupa o pana de electricitate, „reamintindu-si” setarile anterioare intreruperii curentului;
– au un consum de energie electrica relativ redus, ceea ce le face prietenoase cu mediul;
– producatorul a proiectat aceste echipamente asa incat sa aiba patru moduri de functionare esentiale: dezumificare, incalzire, racire si ventilatie a aerului.

Aer Conditionat GREE GWH09QB-K3DNB8C 9000 BTU Inverter este unul dintre cele mai cumparate modele din gama LOMO actualmente, datorita pretului, garantiei de 3 ani (care poate sa fie extinsa, daca clientul doreste), dar mai ales pentru fiabilitatea sa deosebita. Aceste caracteristici ale echipamentului amintit a facut ca sa obtina aprecieri binemeritate din partea utilizatorilor care deja sunt fericitii posesori de asemenea model de AC Gree, datorita caruia au acum parte de un confort deosebit in casele lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul