Criteriul National

Culoarea portocaliu în vestimentație.Cu ce o asortăm?

Culoarea portocaliu în vestimentație.Cu ce o asortăm?
iunie 24
22:26 2022

Orage is the new black,cum ar spune marii designeri de modă. Această culoare reprezintă simbolul puterii și curajului și energiei.

Este culoarea creativității și a fascinației. Poți iesi în evidență foarte ușor dacă alegi un outfit portocaliu.Deci ,dacă vrei să fii remarcat sau să spui lumii că ești extravertit, poartă portocaliu.Considerată de obicei o culoare de vară, dar se poate purta și iarna.Outfit-urile vor prinde culoare și strălucire.Multe femei evită să poarte haine în tonuri de portocaliu ,din doua motive:nu stiu cum se asortează și li se pare o culoare controversă care iese prea mult în evidență.

Cele mai sigure combinații cu portocaliu

Sunt întotdeauna cu tonuri neutre,de exemplu:alb, crem și bej, sau negru, bleumarin sau gri. Dacă ești la început cu această culoare,atunci folosește-te mici accesorii pe langă ținută.O pereche de ochelari de soare,spre exemplu,sau o geantă crossbody sunt suficiente .Dacă ești pregătită să începi să folosești portocaliu,ține cont de nuanța pielii tale,astfel:

Daca ai tenul masliniu sau inchis la culoare, alege nuante vibrante de portocaliu.

Dacă tenul tău este mai palid,atunci alege nuanțe atenuate.Nuanțele de piersică sau corali sunt potrivite pentru tine.Pentru a evidenția un anumit accesoriu sau o parte a corpului ,foloșeste portocaliu neon.Este bine să nu exagerezi cu acest ton.

Daca vrei să ai un strop de culoare poartă pantofi neon sau o curea în talie.Ține-minte,accesorii cât mai mici!

Dacă ai încredere în tine și simți că trebuie să ieși din tipare,atunci îți voi spune că portocaliu se asortează si cu alte culori aprinse.

Secretul este să folosiți aceleași tonuri pentru toate culorile. Portocaliu cu roz și roșu, sau portocaliu cu albastru și roșu sunt combinații chic pentru 2022.Combină o fustă portocalie cu un top dintr-un galben aprins sau alb.Vei avea un aspect atragător și foarte curat.

Poți combina portocaliu cu verde.Verdele este complementar portocaliului.Mix-ul dintre cele doua culori va face ca întreaga ținută să radieze.  Ai grijă să faci echipă portocaliu cu negru și maro.

Poți combina portocaliu cu negru,dar ai mare grijă la nuanțe și proporții.Nu vrei să arați ca un dovleac de Halloween.

Poartă o ținută monocromă

Purtarea unei singure  culori din cap până în picioare creează o ținută armonioasă care se prelungește.Este un aspect curat și foarte la modă .Poartă-l cu încredere la urmatorul eveniment la care participi .Nu supaaglomera ținută de accesorii.   Indiferent că alegi accesorii mici în tonuri de portocaliu sau un articol vestimentar generos,portocaliu te va scoate din umbră în orice context.

Daca vrei sa ti pasul cu noua moda din 2022, nu ezita sa arunci un ochi pe jachete dama de la AncaH.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul