Criteriul National

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!
iunie 29
11:05 2017

Examenele din această perioadă a verii sunt cu siguranță o sursă de emoții pentru cei care termină un ciclu de învățământ, precum ciclul gimnazial sau cel liceal. Nici studenții care sunt în sesiune în această perioadă nu sunt mai feriți de stres.

Pentru că testarea culturii generale va lua și ea sfârșit, lăsând în urmă o vacanță bine-meritată, festivalul urban „Teatru sub lună” le oferă elevilor și studenților care au obținut 10 la examenele din această vară posibilitatea de a lua parte la gratuit la orice eveniment din festival.

Ce este festivalul urban „Teatru sub lună”?

„Teatru sub lună” este un proiect marca InDArt, aflat deja la a treia ediție în anul 2017. Proiectul InDArt este singurul brand multicultural din România, cu peste 1000 de evenimente realizate, alături de 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

În cele peste două săptămâni de reprezentații din grădina Quantic din Grozăvești, în perioada 1 – 16 iulie, în zilele de festival vor putea fi vizionate:

  • show-uri de improvizație
  • expoziții de pictură, sculptură, fotografie sau costume
  • concerte de rock acustic și jazz
  • spectacole de teatru independent

…precum și multe alte activități interactiv-culturale, create de echipa InDArt coordonată de Bogdan Gagu.

Zilele de desfășurare ale acestui festival independent vor fi de-a lungul a 3 weekenduri, mai precis pe 1 și 2 iulie, când va fi deschiderea oficială a festivalului, urmate de zilele de 7-8-9 iulie și 14-15-16 iulie.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe mystage.ro, partenerul InDArt pentru festivalul urban „Teatru sub lună”.

De ce au tinerii de nota 10 acces gratuit la acest festival?

Întregul festival este bazat pe promovarea culturii în spațiul românesc, chiar dacă inițiativa este una independentă, nu sponsorizată de instituțiile publice.

Cultura nu este un concept abstract. Cultura e vie și ea există doar perpetuată de cei care o creează și promovează. Astfel, tinerii care au obținut nota 10 la examenele finale sunt cei mai buni reprezentanți ai mediului academic, deci și cei care merită să se bucure din plin de un festival creat special pentru ca ei: oameni cu dragoste de cultură.

Tinerii interesați de participarea la festivalul urban „Teatru sub lună” al proiectului InDArt, pot lua legătura cu creatorul acestui proiect, Bogdan Gagu, pentru a obține accesul gratuit la festival, sau pot contacta reprezentanții InDArt la numărul de telefon 0724 304 593 sau la adresa de e-mail contact@indart.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo