Criteriul National

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!
iunie 29
11:05 2017

Examenele din această perioadă a verii sunt cu siguranță o sursă de emoții pentru cei care termină un ciclu de învățământ, precum ciclul gimnazial sau cel liceal. Nici studenții care sunt în sesiune în această perioadă nu sunt mai feriți de stres.

Pentru că testarea culturii generale va lua și ea sfârșit, lăsând în urmă o vacanță bine-meritată, festivalul urban „Teatru sub lună” le oferă elevilor și studenților care au obținut 10 la examenele din această vară posibilitatea de a lua parte la gratuit la orice eveniment din festival.

Ce este festivalul urban „Teatru sub lună”?

„Teatru sub lună” este un proiect marca InDArt, aflat deja la a treia ediție în anul 2017. Proiectul InDArt este singurul brand multicultural din România, cu peste 1000 de evenimente realizate, alături de 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

În cele peste două săptămâni de reprezentații din grădina Quantic din Grozăvești, în perioada 1 – 16 iulie, în zilele de festival vor putea fi vizionate:

  • show-uri de improvizație
  • expoziții de pictură, sculptură, fotografie sau costume
  • concerte de rock acustic și jazz
  • spectacole de teatru independent

…precum și multe alte activități interactiv-culturale, create de echipa InDArt coordonată de Bogdan Gagu.

Zilele de desfășurare ale acestui festival independent vor fi de-a lungul a 3 weekenduri, mai precis pe 1 și 2 iulie, când va fi deschiderea oficială a festivalului, urmate de zilele de 7-8-9 iulie și 14-15-16 iulie.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe mystage.ro, partenerul InDArt pentru festivalul urban „Teatru sub lună”.

De ce au tinerii de nota 10 acces gratuit la acest festival?

Întregul festival este bazat pe promovarea culturii în spațiul românesc, chiar dacă inițiativa este una independentă, nu sponsorizată de instituțiile publice.

Cultura nu este un concept abstract. Cultura e vie și ea există doar perpetuată de cei care o creează și promovează. Astfel, tinerii care au obținut nota 10 la examenele finale sunt cei mai buni reprezentanți ai mediului academic, deci și cei care merită să se bucure din plin de un festival creat special pentru ca ei: oameni cu dragoste de cultură.

Tinerii interesați de participarea la festivalul urban „Teatru sub lună” al proiectului InDArt, pot lua legătura cu creatorul acestui proiect, Bogdan Gagu, pentru a obține accesul gratuit la festival, sau pot contacta reprezentanții InDArt la numărul de telefon 0724 304 593 sau la adresa de e-mail contact@indart.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro