Criteriul National

Cum ajuta Depozitul de Papetarie firmele din Constanta sa economiseasca timp

Cum ajuta Depozitul de Papetarie firmele din Constanta sa economiseasca timp
iunie 18
20:57 2015

Depozitul de Papetarie, prezent pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din anul 1998, isi propune sa ofere solutii complete pentru birourile firmelor din toata tara. Compania isi extinde astfel sfera activitatilor care acum inglobeaza absolut tot ce tine de dotarile unei firme, de la imprimante, tonere si cartuse la obiecte de mobilier si produse de protocol precum racoritoare sau cafea. Pe langa cele peste 1200 de produse, Depozitul de Papetarie ofera si servicii de analiza a companiei care constau intr-o consiliere profesionala menita sa identifice necesitatile oricarui tip de firma.

Deoarece este o companie romaneasca cu peste 17 ani de experienta, Depozitul de Papetarie poate fi o solutie pentru firmele din toata tara de a economisi timp si bani pentru achizitionarea produselor necesare amanejarii locului de munca.

“Dorim ca Depozitul de Papetarie sa se pozitioneze drept un integrator de solutii pentru birou la nivel national. Din acest motiv, vrem ca firmele din toate colturile tarii sa inteleaga avantajele pe care le pot avea apeland la serviciile noastre. Practic, in loc sa-ti pierzi timpul cautand 4-5 furnizori diferiti care sa-ti poata oferi cele necesare firmei tale, poti achizitiona totul de pe www.depozituldepapetarie.ro. Pe langa faptul ca economisesti timp pretios, in acest mod eviti si costurile suplimentare venite din adaosuri comerciale si nu numai”, a declarat Adrian Popa, marketing Manager la Depozitul de Papetarie.

In ciuda faptului ca sediul companiei se afla in Bucuresti, durata de livrare a produselor achiztionate de pe site-ul amintit mai devreme nu depaseste 24 de ore. De asemenea, pentru comenzile care depasesc 100 de lei, transportul este 100% gratuit. In acest fel, Depozitul de Papetarie poate reprezenta o solutie pentru firmele din Constanta care intampina dificultati in a-si gasi furnizorii potriviti de produse pentru birou destinate uzului intern.

Pentru persoanele care vor sa afle mai mult despre Depozitul de Papetarie si care trec prin Bucuresti, showroom-ul companiei se afla pe Bd. Timisoara, nr.84 din sectorul 6. De asemenea, pentru a discuta cu unul din cei 12 consultanti ai Depozitului de Papetarie poti apela la numarul 021.777.11.22 sau la adresa de mail contact@depozituldepapetarie.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo