Criteriul National

Cum ajuta Depozitul de Papetarie firmele din Constanta sa economiseasca timp

Cum ajuta Depozitul de Papetarie firmele din Constanta sa economiseasca timp
iunie 18
20:57 2015

Depozitul de Papetarie, prezent pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din anul 1998, isi propune sa ofere solutii complete pentru birourile firmelor din toata tara. Compania isi extinde astfel sfera activitatilor care acum inglobeaza absolut tot ce tine de dotarile unei firme, de la imprimante, tonere si cartuse la obiecte de mobilier si produse de protocol precum racoritoare sau cafea. Pe langa cele peste 1200 de produse, Depozitul de Papetarie ofera si servicii de analiza a companiei care constau intr-o consiliere profesionala menita sa identifice necesitatile oricarui tip de firma.

Deoarece este o companie romaneasca cu peste 17 ani de experienta, Depozitul de Papetarie poate fi o solutie pentru firmele din toata tara de a economisi timp si bani pentru achizitionarea produselor necesare amanejarii locului de munca.

“Dorim ca Depozitul de Papetarie sa se pozitioneze drept un integrator de solutii pentru birou la nivel national. Din acest motiv, vrem ca firmele din toate colturile tarii sa inteleaga avantajele pe care le pot avea apeland la serviciile noastre. Practic, in loc sa-ti pierzi timpul cautand 4-5 furnizori diferiti care sa-ti poata oferi cele necesare firmei tale, poti achizitiona totul de pe www.depozituldepapetarie.ro. Pe langa faptul ca economisesti timp pretios, in acest mod eviti si costurile suplimentare venite din adaosuri comerciale si nu numai”, a declarat Adrian Popa, marketing Manager la Depozitul de Papetarie.

In ciuda faptului ca sediul companiei se afla in Bucuresti, durata de livrare a produselor achiztionate de pe site-ul amintit mai devreme nu depaseste 24 de ore. De asemenea, pentru comenzile care depasesc 100 de lei, transportul este 100% gratuit. In acest fel, Depozitul de Papetarie poate reprezenta o solutie pentru firmele din Constanta care intampina dificultati in a-si gasi furnizorii potriviti de produse pentru birou destinate uzului intern.

Pentru persoanele care vor sa afle mai mult despre Depozitul de Papetarie si care trec prin Bucuresti, showroom-ul companiei se afla pe Bd. Timisoara, nr.84 din sectorul 6. De asemenea, pentru a discuta cu unul din cei 12 consultanti ai Depozitului de Papetarie poti apela la numarul 021.777.11.22 sau la adresa de mail contact@depozituldepapetarie.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo