Criteriul National

Cum Alegem Burghiul Potrivit

Cum Alegem Burghiul Potrivit
august 10
02:10 2019

Alegerea unui burghiu perfect pentru activitatea pe care o realizati, este un lucru de avut in vedere. Burghiul este o unealta ascutita din otel, iar prin intermediul acestei unelte si prin miscari de insurubare, poate fo gaurit materialul dorit. Exista mai multe tipuri de burghie, dintre care sa alegeti. Diferenta dintre aceste burghie consta in puterea pe care o au, dar si in tehnologia din spatele acestora.

Un prim criteriu de selectie este materialul suprafetei pe care urmeaza sa lucrati. Stabiliti in primul rand care este materialul cu care veti lucra, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna in ceea ce priveste alegerea burghiului potrivit. Pentru lemn cel mai indicat pentru a fi folosit este burghiul cu trei varfuri. In cazul lemnelor cu esenta tare, se poate opta pentru un burghiu din titan, acesta dispensand mai bine caldura. Pentru metal se poate folosi burghiul cu varf conic din otel acesta avand o duritate superioara.

In cazul foilor din metal, se poate alege burghiu in trepte. Daca aveti un proiect ce presupune gaurirea unei zidarii, atunci un burghiu placat cu aliaje dure, este cel mai indicat pentru acest lucru. In ceea ce priveste dimensiunea corecta a burghiului, aceasta este aleasa in functie de nevoile pe care le aveti. Veti avea de ales intre mai multe tipuri de burghie, cel mai indicat si mai des intalnit pe piata fiind burghiul cu coada cilindrica. O alta gama indragita de burghie le reprezinta burghiele SDS Plus. Acestea sunt utilizate la gaurirea de beton, dar si de caramida.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont il reprezinta tipul mandrinei burghiului. Masina de gaurit pe care o aveti in dotare trebuie sa se potriveasca fara nici o dificultate cu burghiul ales. Veti avea astfel de ales intre mai multe tipuri de burghie. Printre cele mai intalnite tipuri, respectiv tipurile spre care va veti putea orienta si voi sunt cele cu mandrina manuala, mandrina automata, dar si cele cu mandrina SDS. In acest sens specialistii de la SellCom.ro te pot ajuta cu o oferta personalizata si produse ce poarta garantia calitatii ISO 9001, import Germania.

Nu uitati sa tineti cont si de faptul ca burghiul sa aiba o grosime potrivita holsurubului, dar si dibliului pe care urmeaza sa il folositi. Aceste trei elemente trebuie avute in vedere, astfel incat sa fiti siguri ca veti putea lua o decizie cat mai buna. Elemenetele care garanteaza succesul trebuie sa fie compatibile, acestea fiind achizitionate atat la set, cat si la bucata. Tineti cont de aceste lucruri, iar lucrarea va fi corespunzatoare.

 

Articolul Cum Alegem Burghiul Potrivit apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul