Criteriul National

Cum alegem cadoul potrivit pentru un barbat?

Cum alegem cadoul potrivit pentru un barbat?
august 22
06:20 2018

Alegerea unor cadouri pentru barbati se poate dovedi a fi o misiune deloc usoara. Ba chiar, multi dintre noi am fi de parere ca este mai simplu de ales ceva pentru o femeie, decat pentru un barbat. Asadar, atunci cand vine vorba despre alegerea unor cadouri pentru barbati trebuie sa tinem seama de cateva aspecte extrem de importante, care vor face ca decizia noastra sa fie mult mai usoara. Cel mai probabil, pentru multi dintre noi, daca maine ar fi ziua sefului, alegerea unor cadouri pentru sef se va dovedi printre cele mai grele misiuni in acest sens.

cadoru

iLUX.ro insa este unul dintre acele magazine online care ne fac viata mai usoara atunci cand vine vorba despre cadouri. Fie ca vorbim despre cadouri pentru sef sau despre cadouri pentru nas, cadouri pentru sot in general, acestia ne dau posibilitatea sa alegem dintr-o gama destul de larga de produse. iLUX.ro ne propune o colectie unica de cadouri, iar singura lor misiune este aceea de a face din alegerea si cumpararea unui cadou, o experienta simpla, memorabila si amuzanta. Produsele oferite de acestia sunt extrem de calitative, ceea ce inseamna ca nu aveti de ce se va faceti griji in aceasta privinta.

 Cum alegem insa cadourile potrivite?

Atunci cand cautam cadouri pentru sef, cautam in primul rand niste produse calitative si de bun gust. Nu putem merge in fata superiorului nostru cu un cadou oarecare, fiindca de acesta depinde relatia noastra viitoare. Nu spun ca este nevoie neaparat de un cadou scump, ci de unul cu bun gust, care sa dovedeasca sefului bunele tale intentii. Bineinteles, este importanta si relatia pe care o ai cu seful tau, care ar trebui sa contribuie la fel de mult in alegerea cadoului. Chiar daca alegerea unor cadouri sef potrivite nu este deloc usoara, cei de la iLUX.ro ne ajuta in aceasta privinta prin nenumaratele produse pe care le au in oferta.

busola

Aceeasi atentie deosebita trebuie sa o acordam si in cazul cadourilor pentru sot, in general. La fel ca si in cazul acelor cadouri pentru sef despre care vorbeam mai devreme, si in cazul acestor cadouri pentru sot trebuie sa stim foarte bine care sunt pasiunile si lucrurile car eii plac cel mai mult. Putem vorbi fie despre butoni, fie despre un mini bar, tot ce conteaza este sa ii stim personalitatea. De asemenea, trebuie sa punem in balanta si varsta pe care o are, caci cadourile potrivite, acum se fac si dupa varsta sau necesitati.

ilux logo

 

Insa nu in ultimul rand, atunci cand vorbim despre cadouri pentru sot, tot ce conteaza e sa vedem sugestiile. Astfel ca pe iLux.ro ai zeci de produse premium care te vor ajuta sa iei cea mai castigatoare alegere, atat pentru sot, cat si pentru sef, dar si pentru restul oamenilor din viata ta. Au produse premium si cu un singur click sunt gata sa iti ofere cea mai memorabila experienta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul