Criteriul National

Cum alegem firma de curatenie?

Cum alegem firma de curatenie?
octombrie 19
11:32 2017

Vin sarbatorile, se apropie un eveniment important din viata ta si locuinta ta trebuie curatata? Sau tocmai ai organizat o petrecere si s-a lasat cu deranj de nedescris? Cea mai simpla si mai comoda solutie reprezinta firma de curatenie. Firma de curatenie vine cu o serie de avantaje de necontestat: angajati ce dau dovada de profesionalism, produse si tehnologii de cea mai inalta calitate si, cel mai important avantaj, lipsa oricarui avantaj depus de catre beneficiar.

 

Intr-o societate in care viteza este cea mai importanta, de cele mai multe ori este eficient sa apelam la o firma de curatenie, deratizare si dezinsectie, decat daca ne-am apuca noi sa facem aceste lucruri. La final, exista posibilitatea ca pe langa timpul economisit, sa vorbim si despre economii financiare. In special in procesul de dezinsectie si deratizare, unde vorbim despre echipamente si solutii profesionale, este mult mai avantajos sa apelam la o firma specializata. Astfel, Ekara prin personal calificat si cu vasta experienta in domeniu, prin folosirea de solutii si materiale profesionale, prin costuri competitive ofera servicii profesionale de deratizare Constanta, dezinsectie si curatenie atat in municipiul Constanta, cat si in judetele vecine.

 

Ideal ar fi sa alegi o firma de curatenie ce ofera seriozitate atat in ceea ce priveste serviciile cat si preturile practicate. Pretul este principalul aspect la care toti ne uitam in momentul in care alegem o firma de curatenie. Daca intentionezi sa apelezi la firma cu cele mai mici tarife de pe piata afla ca aceasta nu este tocmai o idee buna. Serviciile ar putea lasa de dorit in majoritatea din cazuri.

 

Insa nu trebuie sa cazi nici in cealalta extrema, sa alegi un tarif exagerat. Un tarif exagerat nu inseamna o calitate iesita din comun. Ideal ar fi sa gasesti o firma de curatenie cu preturi medii care taxeaza la metru patrat.

 

Recomandarile sunt si ele importante.  In cazul in care ai o cunostinta care apeleaza des la o firma de curatenie intreaba-l care ar fi cea mai potrivita alegere. O firma cu multi clienti multumiti este o firma de calitate. Alege o firma de curatenie care sa ofere o gama cat mai variata de servicii. Exista firme care lucreaza cand vrei tu. Tinand cont de aceste detalii te vei asigura de faptul ca vei beneficia de o casa curata si atractiva la cele mai bune preturi.

 

Tot mai multe persoane aleg sa apeleze la firme de curatenie, atat orasele mari : Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Constanta, cat si in cele in curs de dezvoltare. Principalul avantaj il constituie realizarea curateniei la un grad mai profesional decat daca s-ar face individual, posibilitatea de a crea un abonament de curatenie/ intretinere lunar, rapiditatea intregului proces- de cele mai multe ori vorbim de echipe de profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, astfel economia de timp este si ea un criteriu important atunci cand va hotarati sa apelati la serviciile unei firme de curatenie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro