Criteriul National

Cum alegem firma de curatenie?

Cum alegem firma de curatenie?
octombrie 19
11:32 2017

Vin sarbatorile, se apropie un eveniment important din viata ta si locuinta ta trebuie curatata? Sau tocmai ai organizat o petrecere si s-a lasat cu deranj de nedescris? Cea mai simpla si mai comoda solutie reprezinta firma de curatenie. Firma de curatenie vine cu o serie de avantaje de necontestat: angajati ce dau dovada de profesionalism, produse si tehnologii de cea mai inalta calitate si, cel mai important avantaj, lipsa oricarui avantaj depus de catre beneficiar.

 

Intr-o societate in care viteza este cea mai importanta, de cele mai multe ori este eficient sa apelam la o firma de curatenie, deratizare si dezinsectie, decat daca ne-am apuca noi sa facem aceste lucruri. La final, exista posibilitatea ca pe langa timpul economisit, sa vorbim si despre economii financiare. In special in procesul de dezinsectie si deratizare, unde vorbim despre echipamente si solutii profesionale, este mult mai avantajos sa apelam la o firma specializata. Astfel, Ekara prin personal calificat si cu vasta experienta in domeniu, prin folosirea de solutii si materiale profesionale, prin costuri competitive ofera servicii profesionale de deratizare Constanta, dezinsectie si curatenie atat in municipiul Constanta, cat si in judetele vecine.

 

Ideal ar fi sa alegi o firma de curatenie ce ofera seriozitate atat in ceea ce priveste serviciile cat si preturile practicate. Pretul este principalul aspect la care toti ne uitam in momentul in care alegem o firma de curatenie. Daca intentionezi sa apelezi la firma cu cele mai mici tarife de pe piata afla ca aceasta nu este tocmai o idee buna. Serviciile ar putea lasa de dorit in majoritatea din cazuri.

 

Insa nu trebuie sa cazi nici in cealalta extrema, sa alegi un tarif exagerat. Un tarif exagerat nu inseamna o calitate iesita din comun. Ideal ar fi sa gasesti o firma de curatenie cu preturi medii care taxeaza la metru patrat.

 

Recomandarile sunt si ele importante.  In cazul in care ai o cunostinta care apeleaza des la o firma de curatenie intreaba-l care ar fi cea mai potrivita alegere. O firma cu multi clienti multumiti este o firma de calitate. Alege o firma de curatenie care sa ofere o gama cat mai variata de servicii. Exista firme care lucreaza cand vrei tu. Tinand cont de aceste detalii te vei asigura de faptul ca vei beneficia de o casa curata si atractiva la cele mai bune preturi.

 

Tot mai multe persoane aleg sa apeleze la firme de curatenie, atat orasele mari : Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Constanta, cat si in cele in curs de dezvoltare. Principalul avantaj il constituie realizarea curateniei la un grad mai profesional decat daca s-ar face individual, posibilitatea de a crea un abonament de curatenie/ intretinere lunar, rapiditatea intregului proces- de cele mai multe ori vorbim de echipe de profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, astfel economia de timp este si ea un criteriu important atunci cand va hotarati sa apelati la serviciile unei firme de curatenie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo