Criteriul National

Cum alegem mocheta potrivita pentru hotel?

Cum alegem mocheta potrivita pentru hotel?
iulie 22
17:45 2017

Mocheta pentru hotel este foarte importanta cand vine vorba despre pardoseala unui astfel de spatiu. De obicei, atat hotelurile cat si pensiunile sunt spatii cu tarfic intens, in care zilnic vin persoane, asa ca pardoseala este cel mai uzat lucru dintr-un hotel. O astfel de mocheta trebuie sa fie ignifuga, antistatica si trebuie sa asigure o rezistenta buna in timp, prezentand avantajul izolarii fonice si termice in comparatie cu alte tipuri de pardoseala.

Exista mai multe tipuri de mocheta, printre care cele personalizate, care au rolul de a oferi spatiului un aspect de lux, cu design propriu, ele fiind disponibile si in varianta celor care sunt special concepute pentru incalzire in pardoseala. Atunci cand alegem mocheta, trebuie sa ne asiguram ca va rezista la numeroasele operatiuni care au loc in cadrul hotelului, mai ales cand vine vorba de caratul bagajelor sau de faptul ca oaspetii circula foarte mult incaltati. Aceasta nu trebuie sa prezinte defecte sau sa ai probleme atunci cand mergi pe ea.

Cand vine vorba de siguranta, daca optati pentru montarea unei mochete pe toata suprafata hotelului, recomandate sunt cele ignifuge pentru bucatarii si nu numai, iar in spatiile destinate petrecerilor sau chiar a restaurantului, o mocheta care izoleaza foarte bine fonic constituie un avantaj, impiedicand astfel deranjarea celorlalti oaspeti.

O firma specializata in alegerea si montarea unei astfel de pardoseli este cea mai buna solutie, deoarece aceasta vine cu solutii potrivite, punand la dispozitie numeroase optiuni pentru un rezultat bun si de succes. Mocheta de hotel este cea mai utilizata metoda cand vine vorba de amenajarea unui hotel, iar specialistii de la Floor Consulting inteleg pe deplin nevoile clientilor, fiecare model de mocheta ales fiind ales cu grija pentru fiecare spatiu si, bineinteles, conform standardelor europene. Cand vine vorba de montarea unei mochete intr-un hotel, trebuie sa alegem o echipa specializata, care cunoaste toate aspectele ce tin de design. Paleta de culori trebuie sa fie cat mai diversificata pentru a putea reda un aspect placut intregului hotel.

Materialul din care este realizata trebuie sa nu fie unul greu de intretinut, mai ales cand vine vorba de un hotel unde traficul este foarte intens, curatenia trebuie sa fie o prioritate, asa ca recomandate sunt mochetele care se aspira foarte usor si nu necesita produse de curatenie suplimentare.

Mocheta de interior dintr-un hotel este un element funcional care trebuie sa ne ofere o ambianta confortabila, placuta, cu un design potrivit. Trebuie analizata in primul rand suprafata pe care se va executa punerea acesteia in conformitate cu rezultatul dorit de catre client. A devenit o tendinta realizarea unor mochete de interior personalizate, prin care hotelurile isi afiseaza logo-ul sau alte elemente grafice, dand o nota de unicitatea propriului spatiu in care oaspetii sunt primiti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo