Criteriul National

Cum alegem o firma de paza

Cum alegem o firma de paza
februarie 28
17:08 2018

In cazul in care detii o afacere  – birouri, spatiu de desfacere al produselor, magazie – si ai ales sa colaborezi cu o firma de paza ai facut cea mai bun alegere. Selectarea unei firme de paza in Bucuresti sau in provincie este, de cele mai multe ori, cea mai importanta si mai buna decizie pe care un proprietar o poate lua. O firma de paza nu protejeaza doar perimetrul fizic al afacerii tale ci implicit si angajatii si clientii.

Relatia contractuala cu o firma de paza contribuie la eliminarea riscurilor in ceea ce priveste actele de vandalism precum si alte posibile infractiuni insotite sau nu de violenta. In cazul in care te gandesti doar la gestionarea protectiei bunurilor aflate intr-un depozit mai mic sau intr-o fabrica de mai mici dimensiuni atunci detinerea unui contract de servicii cu o firma de paza este cea mai buna solutie, nu vei mai avea nicio temere ca vei fi furat.

Este important sa definesti cu exactitate termenii pentru care doresti ca firma de paza sa actioneze, in ce situatii sau in ce conditii, atat in ceea ce priveste asigurarea spatiilor construite sau a terenurilor situate pe proprietate cat si a materialelor sau alimentelor detinute. Segurosecurity este o firma de paza din Constanta, oferind servicii profesionale de paza si protectie.

Daca tot alegi o firma de paza, asigura-te ca  o faci cum trebuie. Trebuie sa alegi cu incredere partenerul in mainile caruia vei incredinta siguranta afacerii si bunurilor tale. In primul si in primul rand trebuie sa te asiguri de faptul ca firma respectiva are licenta de functionare. Ca orice alt domeniu de altfel, si cel al securitatii private este reglementat. Firma de paza trebuie sa fie autorizata pentru a putea functiona si oferi servicii intr-un anumit sector. Drept urmare, asigura-te ca acest aspect este bifat.

Orice afacere sau companie existenta pe piata prezinta unele cerinte unice de securitate ceea ce inseamna ca solutiile standard nu se vor mula pe necesitatile tale. Flexibilitatea este un criteriu esential, o firma de paza va colabora cu tine pentru a crea o solutie personalizata pe necesitatile existente. Un lucru care te va asigura de faptul ca nu exista puncte slabe si ca afacerea ta va fi protejata in mod corespunzator.

Firma de paza si protectie trebuie sa se adapteze tuturor cerintelor tale chiar si in cazul in care exista schimbari in planul de securitate. O frma de paza buna ofera suport non-stop si cele mai bune servicii, servicii de calitate pentru clientii sai. Mai multe detalii gasiti pe site-ul celor de la segurosecurity – altfel de securitate – mai buna si sigur mai eficienta : http://www.segurosecurity.ro/

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu