Criteriul National

Cum alegem o firma de paza

Cum alegem o firma de paza
februarie 28
17:08 2018

In cazul in care detii o afacere  – birouri, spatiu de desfacere al produselor, magazie – si ai ales sa colaborezi cu o firma de paza ai facut cea mai bun alegere. Selectarea unei firme de paza in Bucuresti sau in provincie este, de cele mai multe ori, cea mai importanta si mai buna decizie pe care un proprietar o poate lua. O firma de paza nu protejeaza doar perimetrul fizic al afacerii tale ci implicit si angajatii si clientii.

Relatia contractuala cu o firma de paza contribuie la eliminarea riscurilor in ceea ce priveste actele de vandalism precum si alte posibile infractiuni insotite sau nu de violenta. In cazul in care te gandesti doar la gestionarea protectiei bunurilor aflate intr-un depozit mai mic sau intr-o fabrica de mai mici dimensiuni atunci detinerea unui contract de servicii cu o firma de paza este cea mai buna solutie, nu vei mai avea nicio temere ca vei fi furat.

Este important sa definesti cu exactitate termenii pentru care doresti ca firma de paza sa actioneze, in ce situatii sau in ce conditii, atat in ceea ce priveste asigurarea spatiilor construite sau a terenurilor situate pe proprietate cat si a materialelor sau alimentelor detinute. Segurosecurity este o firma de paza din Constanta, oferind servicii profesionale de paza si protectie.

Daca tot alegi o firma de paza, asigura-te ca  o faci cum trebuie. Trebuie sa alegi cu incredere partenerul in mainile caruia vei incredinta siguranta afacerii si bunurilor tale. In primul si in primul rand trebuie sa te asiguri de faptul ca firma respectiva are licenta de functionare. Ca orice alt domeniu de altfel, si cel al securitatii private este reglementat. Firma de paza trebuie sa fie autorizata pentru a putea functiona si oferi servicii intr-un anumit sector. Drept urmare, asigura-te ca acest aspect este bifat.

Orice afacere sau companie existenta pe piata prezinta unele cerinte unice de securitate ceea ce inseamna ca solutiile standard nu se vor mula pe necesitatile tale. Flexibilitatea este un criteriu esential, o firma de paza va colabora cu tine pentru a crea o solutie personalizata pe necesitatile existente. Un lucru care te va asigura de faptul ca nu exista puncte slabe si ca afacerea ta va fi protejata in mod corespunzator.

Firma de paza si protectie trebuie sa se adapteze tuturor cerintelor tale chiar si in cazul in care exista schimbari in planul de securitate. O frma de paza buna ofera suport non-stop si cele mai bune servicii, servicii de calitate pentru clientii sai. Mai multe detalii gasiti pe site-ul celor de la segurosecurity – altfel de securitate – mai buna si sigur mai eficienta : http://www.segurosecurity.ro/

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro