Criteriul National

Cum alegem pensulele pentru gel?

Cum alegem pensulele pentru gel?
ianuarie 23
17:04 2018

Accesoriul cel mai important al unui nail artist este pensula.
Pensula de constructie pentru unghii false din gel sau pentru constructia unghiei din gel este produsul folosit cel mai des in salon, de aceea este foarte important sa faci o alegere inteligenta. Este important sa alegem cea mai potrivita pensula pentru tehnica pe care o folosim.
Diferenta dintre pensule este data de materialul din care este facut parul ei: natural sau sintetci.
Pensulele din par natural pastreaza in firele de par umezeala si sunt mai rezistente la solutiile chimice, de aceea sunt recomandate pentru acryl.
Din gama pensulelor de constructie face parte si pensula universala pentru gel Este potrivita pentru aplicarea gelului cover dar si pentru o plicare mult mai usoara a gelului colorat. Aceasta pensulamai este numita si pensula in forma „de limba de pisica”.
Pensulele pentru gel din par artificial se aleg in functie de baza lungimii, duritatea si grosimea parului. Daca folosim geluri mai dense alegem o pensula cu par scurt, putin mai dur si lat, iar daca folosim pensula pentru decor folosim o pensula mai moale.

Inainte de prima utilizare dar si dupa fiecare utilizare, este foarte important sa se curete bine materialul lipicios din parul pensulei.Nu este indicat sa se spele, este de ajuns doar sa fie stearsa cu un servetel sau cu un tampon demachiant inmuiat in acetona sau dezinfectant.
Este foarte important ca pensulele sa aiba si un capac frumos pentru a da o stare de bine si confort clientelor. Capacul le protejeaza de praf si de lumina uv. Parul pensulei pentru constructie cu gel ramane lipicios, iar protectia impotriva luminii uv este importanta pentru durata de folosire a pensulei.
Confortul nostru de zi cu zi dat mai ales de imaginea pe care clientele o au despre nail artist. Aceasta senzatie de confort dar si imaginea este influentata de aspectul mesei de lucru, de aspectul fizic al pensulelor si al accesoriilor de pe masa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro