Criteriul National

Cum alegem sutienele potrivite pentru noi?

Cum alegem sutienele potrivite pentru noi?
decembrie 22
15:48 2017

Alegerea sutienului potrivit nu este tocmai ceea mai ușor lucru. În primul rând, asta ţine de faptul că un sutien prost ales ne poate strica întreaga seară. Dacă ați pățit vreodată să alegeți un sutien mult prea mic pentru voi, atunci știți la ce mă refer. Tocmai de aceea trebuie să cumpărați sutienele cu atenţie și doar de la firme de încredere.

Primul pas atunci când alegem sutiene este mărimea corectă; pentru a face asta trebuie: să ne măsurăm circumferința toracică imediat sub sâni. Acest lucru se face foarte rapid cu ajutorul unui metru, dar obligatoriu trebuie să stăm drepte în timpul acestei proceduri. Mai apoi, să verificăm în tabelul de mărimi ce sutien ni se potrivește. Atenție! Acest lucru trebuie să îl faceți direct pe site-ul de pe care vreți să cumpărați produsul.

După ce am aflat ce sutien ni se potrivește trebuie să ne decidem ce model alegem. Avem ocazia de a opta pentru:

  • Sutiene cu dantelă

Aceste sutiene cu dantela sunt la foarte mare căutare anul acesta. Modelele care ne întâmpină pe site-urile de specialitate sunt tot mai plăcute. Avem ocazia de a opta pentru sutiene simple din dantelă, pentru sutiene cu dantelă și broderie, pentru hamuri cu dantelă sau chiar pentru body-uri.

  • Sutiene simple

Acestea sunt potrivite pentru ținutele casual sau pentru ținutele office. Vorbim despre clasicele sutiene ce se găsesc într-o gamă foarte largă de culori și de modele.

  • Hamuri

Știu că poate părea ciudat pentru cei care întâlnesc pentru prima oară această denumire, dar eu mă refer în special la sutienele cu mai multe bretele ce sunt folosite pentru o susținere mai bună a decolteului și pentru a oferi ținutelor un aspect mai plăcut.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de sutiene care se regăsesc pe piața de la noi din țară. Acum voi trebuie să alegeți modelul sau modelele care vă plac și să le adăugați în coş. Probabil vă întrebați de unde puteți cumpăra astfel de sutiene. Ei bine, răspunsul este mult mai simplu decât v-ați fi așteptat: ele pot fi cumpărate online, direct de pe site-ul: bralette.ro.

Eu vă recomand să le luați online mai ales dacă nu aveți foarte mult timp de pierdut prin magazine sau dacă ajungeți acasă cu mult peste ora de închidere a supermarket-urilor. Desigur, oricine poate cumpăra sutiene online; trebuie să recunoaștem că este mai ușor să cumperi un sutien din fața laptopului decât să te plimbi ore în șir prin oraș.

În plus, site-ul de mai sus oferă o gamă foarte largă de produse, deci cu siguranță veți găsi măcar unul pe placul vostru. Ei au o pagină separată unde puteți vedea ce mărime vi se potrivește și în plus oferă posibilitatea de a face retur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu