Criteriul National

Cum alegem sutienele potrivite pentru noi?

Cum alegem sutienele potrivite pentru noi?
decembrie 22
15:48 2017

Alegerea sutienului potrivit nu este tocmai ceea mai ușor lucru. În primul rând, asta ţine de faptul că un sutien prost ales ne poate strica întreaga seară. Dacă ați pățit vreodată să alegeți un sutien mult prea mic pentru voi, atunci știți la ce mă refer. Tocmai de aceea trebuie să cumpărați sutienele cu atenţie și doar de la firme de încredere.

Primul pas atunci când alegem sutiene este mărimea corectă; pentru a face asta trebuie: să ne măsurăm circumferința toracică imediat sub sâni. Acest lucru se face foarte rapid cu ajutorul unui metru, dar obligatoriu trebuie să stăm drepte în timpul acestei proceduri. Mai apoi, să verificăm în tabelul de mărimi ce sutien ni se potrivește. Atenție! Acest lucru trebuie să îl faceți direct pe site-ul de pe care vreți să cumpărați produsul.

După ce am aflat ce sutien ni se potrivește trebuie să ne decidem ce model alegem. Avem ocazia de a opta pentru:

  • Sutiene cu dantelă

Aceste sutiene cu dantela sunt la foarte mare căutare anul acesta. Modelele care ne întâmpină pe site-urile de specialitate sunt tot mai plăcute. Avem ocazia de a opta pentru sutiene simple din dantelă, pentru sutiene cu dantelă și broderie, pentru hamuri cu dantelă sau chiar pentru body-uri.

  • Sutiene simple

Acestea sunt potrivite pentru ținutele casual sau pentru ținutele office. Vorbim despre clasicele sutiene ce se găsesc într-o gamă foarte largă de culori și de modele.

  • Hamuri

Știu că poate părea ciudat pentru cei care întâlnesc pentru prima oară această denumire, dar eu mă refer în special la sutienele cu mai multe bretele ce sunt folosite pentru o susținere mai bună a decolteului și pentru a oferi ținutelor un aspect mai plăcut.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de sutiene care se regăsesc pe piața de la noi din țară. Acum voi trebuie să alegeți modelul sau modelele care vă plac și să le adăugați în coş. Probabil vă întrebați de unde puteți cumpăra astfel de sutiene. Ei bine, răspunsul este mult mai simplu decât v-ați fi așteptat: ele pot fi cumpărate online, direct de pe site-ul: bralette.ro.

Eu vă recomand să le luați online mai ales dacă nu aveți foarte mult timp de pierdut prin magazine sau dacă ajungeți acasă cu mult peste ora de închidere a supermarket-urilor. Desigur, oricine poate cumpăra sutiene online; trebuie să recunoaștem că este mai ușor să cumperi un sutien din fața laptopului decât să te plimbi ore în șir prin oraș.

În plus, site-ul de mai sus oferă o gamă foarte largă de produse, deci cu siguranță veți găsi măcar unul pe placul vostru. Ei au o pagină separată unde puteți vedea ce mărime vi se potrivește și în plus oferă posibilitatea de a face retur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro