Criteriul National

Cum alegem un fotoliu masaj?

Cum alegem un fotoliu masaj?
noiembrie 27
13:57 2017

De multe ori, alegerea produselor pe care le folosim are in vedere diverse criterii. Acestea difera de la individ la individ, in functie de piramida proprie a trebuintelor. Pentru unii conteaza pretul in vreme ce pentru alti utilizatori notiunea de confort trebuie respectata cu strictete. Daca vorbim despre alegerea unui fotoliu masaj, atunci alegerea se face in baza unui cumul de factori, despre care discutam in cele ce urmeaza.

Pretul este foarte important, mai ales cand vine vorba despre investitii ce presupun un oarecare efort financiar. Daca vei cauta pe internet cea mai buna oferta in acest sens, dupa sintagma fotoliu masaj pret, vei vedea ca de fapt un produs de acest tip are in medie cam aceleasi costuri. Diferentele semnificative se fac la nivel de calitate si de rezistenta a produsului, lucruri care de asemenea ne intereseaza in vederea alegerii. De cele mai multe ori cautam pretul cel mai mic, reducerile si promotiile. Acest lucru nu este spus in mod peiorativ. Din contra, este in natura umana sa cautam ceea ce ne avantajeaza cel mai mult, iar daca produsul are un pret redus, dar ofera o calitate superioara, atunci avem toate motivele pentru a-l achizitiona.

 

Calitatea reprezinta un alt criteriu de selectie. Cum iti dai seama ca un articol este de calitate? Este simplu de fapt si nu trebuie sa fii specialist in domeniu. Finisajele, materialele si chiar capacitatea de a functiona a produselor reprezinta un punct de plecare in ceea ce priveste alegerea. Un produs de calitate va arata si va functiona in mod ireprosabil, iar acest lucru ne va spune noua ca avem in fata ochilor acel ceva ce ne trebuie.

 

Confortul. Daca vorbim despre fotolii de masaj, ei bine acesta este Raiul confortului, fara doar si poate. Cu toate acestea insa, exista uneori si situatii in care ceea ce noua ni se pare confortabil, pe altii ar putea sa ii deranjeze. Aici tine foarte mult si de propriile perceptii si evaluari. De propria masura a confortului sau de scara in functie de care masuram acest parametru. Cert este insa ca aceste produse au darul de a fi nu doar confortabile ci si de a ne oferi relaxarea totala, putand fi adaptate aproape in totalitate nevoilor noastre. De ce spunem acest lucru? Ei bine foarte multe dintre aceste fotolii de masaj iti ofera posibilitatea reglarii scaunului in functie de nevoi si posibilitatea comandarii secventelor de masaj, direct prin telefon sau cu ajutorul telecomenzii. Aceste produse chiar duc confortul la un alt nivel si in consecinta te imbie sa le achizitionezi.

Indiferent care ar fi parametrii proprii de evaluare a produselor in vederea alegerii, este important sa avem in vedere si magazinele din care alegem sa le achizitionam. Magazinele de incredere, specializate pe aceste tipuri de produse, ne vor da o garantie in plus in ceea ce priveste utilizarea. Nu facem referire la garantie ca la un certificat pe care sa notam numarul de interventii, ci din contra, vorbim despre recomandarea din punct de vedere al sigurantei, eficientei si confortului pe care magazinele distribuitoare o pot acorda, datorita seriozitatii. Un magazin care va distribui produse de calitate va fi recunoscut pe piata si va creste in timp, iar numarul recomandarilor va fi direct proportional. In consecinta si utilizatorii se vor indrepta catre produsele acestor magazine, tocmai pentru a fi siguri ca ceea ce isi doresc va ajunge in posesia lor.

Alegerea este individuala, insa criteriile de selectie sunt diferite. Un lucru este insa cert. Un fotoliu de masaj este o alegere buna, sigura si sanatoasa, iar beneficiile sale se vor vedea in timp, reusind sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie de la un astfel de produs.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo