Criteriul National

Cum alegem un fotoliu masaj?

Cum alegem un fotoliu masaj?
noiembrie 27
13:57 2017

De multe ori, alegerea produselor pe care le folosim are in vedere diverse criterii. Acestea difera de la individ la individ, in functie de piramida proprie a trebuintelor. Pentru unii conteaza pretul in vreme ce pentru alti utilizatori notiunea de confort trebuie respectata cu strictete. Daca vorbim despre alegerea unui fotoliu masaj, atunci alegerea se face in baza unui cumul de factori, despre care discutam in cele ce urmeaza.

Pretul este foarte important, mai ales cand vine vorba despre investitii ce presupun un oarecare efort financiar. Daca vei cauta pe internet cea mai buna oferta in acest sens, dupa sintagma fotoliu masaj pret, vei vedea ca de fapt un produs de acest tip are in medie cam aceleasi costuri. Diferentele semnificative se fac la nivel de calitate si de rezistenta a produsului, lucruri care de asemenea ne intereseaza in vederea alegerii. De cele mai multe ori cautam pretul cel mai mic, reducerile si promotiile. Acest lucru nu este spus in mod peiorativ. Din contra, este in natura umana sa cautam ceea ce ne avantajeaza cel mai mult, iar daca produsul are un pret redus, dar ofera o calitate superioara, atunci avem toate motivele pentru a-l achizitiona.

 

Calitatea reprezinta un alt criteriu de selectie. Cum iti dai seama ca un articol este de calitate? Este simplu de fapt si nu trebuie sa fii specialist in domeniu. Finisajele, materialele si chiar capacitatea de a functiona a produselor reprezinta un punct de plecare in ceea ce priveste alegerea. Un produs de calitate va arata si va functiona in mod ireprosabil, iar acest lucru ne va spune noua ca avem in fata ochilor acel ceva ce ne trebuie.

 

Confortul. Daca vorbim despre fotolii de masaj, ei bine acesta este Raiul confortului, fara doar si poate. Cu toate acestea insa, exista uneori si situatii in care ceea ce noua ni se pare confortabil, pe altii ar putea sa ii deranjeze. Aici tine foarte mult si de propriile perceptii si evaluari. De propria masura a confortului sau de scara in functie de care masuram acest parametru. Cert este insa ca aceste produse au darul de a fi nu doar confortabile ci si de a ne oferi relaxarea totala, putand fi adaptate aproape in totalitate nevoilor noastre. De ce spunem acest lucru? Ei bine foarte multe dintre aceste fotolii de masaj iti ofera posibilitatea reglarii scaunului in functie de nevoi si posibilitatea comandarii secventelor de masaj, direct prin telefon sau cu ajutorul telecomenzii. Aceste produse chiar duc confortul la un alt nivel si in consecinta te imbie sa le achizitionezi.

Indiferent care ar fi parametrii proprii de evaluare a produselor in vederea alegerii, este important sa avem in vedere si magazinele din care alegem sa le achizitionam. Magazinele de incredere, specializate pe aceste tipuri de produse, ne vor da o garantie in plus in ceea ce priveste utilizarea. Nu facem referire la garantie ca la un certificat pe care sa notam numarul de interventii, ci din contra, vorbim despre recomandarea din punct de vedere al sigurantei, eficientei si confortului pe care magazinele distribuitoare o pot acorda, datorita seriozitatii. Un magazin care va distribui produse de calitate va fi recunoscut pe piata si va creste in timp, iar numarul recomandarilor va fi direct proportional. In consecinta si utilizatorii se vor indrepta catre produsele acestor magazine, tocmai pentru a fi siguri ca ceea ce isi doresc va ajunge in posesia lor.

Alegerea este individuala, insa criteriile de selectie sunt diferite. Un lucru este insa cert. Un fotoliu de masaj este o alegere buna, sigura si sanatoasa, iar beneficiile sale se vor vedea in timp, reusind sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie de la un astfel de produs.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro