Criteriul National

Cum alegi cartuș de cerneală pentru imprimanta ta?

Cum alegi cartuș de cerneală pentru imprimanta ta?
decembrie 05
19:33 2016

Dacă imprimanta a început să vă scoată copii șterse, care abia se deslușesc, cel mai probabil aveți nevoie de un cartuș nou de cerneală. Alcătuit dintr-un rezervor pentru cerneală, cartușul cu cerneală este prevăzut cu orificii minuscule prin care cerneala este evacuată pe pagină. Numărul acestor orificii determină rezoluția imprimantei.

Alegerea corectă a cartușului pentru imprimantă

În cazul în care vreți să cumpărați un cartuș, asigurați-vă că știți numele și modelul cartușului dumneavoastră. Dacă optați pentru cumpărarea unui cartuş nou, tot ce aveți de făcut este să scoateți cartuşul vechi din imprimantă şi să-l plasați pe cel nou. Însă, modul de schimbare a cartușelor de cerneală sau a tonerului diferă de la o imprimantă la alta.

Pentru a afla de care cartuș anume aveți nevoie și cum se schimbă, apelați la informațiile oferite de producător. Dacă nu vă descurcați sau ați aruncat hârtiile ajutătoare, puteți afla informațiile necesare pe pagina web a producătorului, pentru a ști exact ce fel de cartuș de cerneală sau de toner vă trebuie. În cel mai rău caz, puteți scoate cartușul pe care-l folosiți și să-l duceți la un comerciant care vă poate ajuta să găsiți altul.

De regulă, cartuşele comercializate de producători sunt destul de scumpe, aspect ce stârnește controverse în raport cu prețurile accesibile ale imprimantelor. Și asta pentru că se crede că din punct de vedere al profitului, producătorii compensează prin cartușe, tonere și alte elemente.

În România, o gamă largă de cartușe o veți putea găsi la Tonerworld.ro, un magazin online care oferă reduceri și promoții la cartușe și tonere, de unde poți alege modelul produsului potrivit pentru imprimanta ta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo