Criteriul National

Cum alegi cartuș de cerneală pentru imprimanta ta?

Cum alegi cartuș de cerneală pentru imprimanta ta?
decembrie 05
19:33 2016

Dacă imprimanta a început să vă scoată copii șterse, care abia se deslușesc, cel mai probabil aveți nevoie de un cartuș nou de cerneală. Alcătuit dintr-un rezervor pentru cerneală, cartușul cu cerneală este prevăzut cu orificii minuscule prin care cerneala este evacuată pe pagină. Numărul acestor orificii determină rezoluția imprimantei.

Alegerea corectă a cartușului pentru imprimantă

În cazul în care vreți să cumpărați un cartuș, asigurați-vă că știți numele și modelul cartușului dumneavoastră. Dacă optați pentru cumpărarea unui cartuş nou, tot ce aveți de făcut este să scoateți cartuşul vechi din imprimantă şi să-l plasați pe cel nou. Însă, modul de schimbare a cartușelor de cerneală sau a tonerului diferă de la o imprimantă la alta.

Pentru a afla de care cartuș anume aveți nevoie și cum se schimbă, apelați la informațiile oferite de producător. Dacă nu vă descurcați sau ați aruncat hârtiile ajutătoare, puteți afla informațiile necesare pe pagina web a producătorului, pentru a ști exact ce fel de cartuș de cerneală sau de toner vă trebuie. În cel mai rău caz, puteți scoate cartușul pe care-l folosiți și să-l duceți la un comerciant care vă poate ajuta să găsiți altul.

De regulă, cartuşele comercializate de producători sunt destul de scumpe, aspect ce stârnește controverse în raport cu prețurile accesibile ale imprimantelor. Și asta pentru că se crede că din punct de vedere al profitului, producătorii compensează prin cartușe, tonere și alte elemente.

În România, o gamă largă de cartușe o veți putea găsi la Tonerworld.ro, un magazin online care oferă reduceri și promoții la cartușe și tonere, de unde poți alege modelul produsului potrivit pentru imprimanta ta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo