Criteriul National

Cum alegi cea mai buna firma de transport colete Romania-Germania

Cum alegi cea mai buna firma de transport colete Romania-Germania
noiembrie 10
21:30 2017

Cum multi dintre noi avem rude si prieteni care lucreaza in Germania, numarul de colete catre aceasta destinatie a crescut. Pachetele cu cadouri, cu mancare, cu haine sau alte obiecte de uz personal, sunt transportate dinspre aceasta tara catre Romania si invers.

Cum multe dintre coletele trimise pot contine alimente perisabile, sau alte lucruri valoroase, este important ca acestea sa ajunga la destinatie la timp si in stare intacta. Deci este important ca bunurile noastre sa fie lasate pe mainile unor profesionisti pana ajung la destinatie.

Cum trebuie sa fie firma de transport colete Germania

  1. Seriozitatea este o caracteristica cheie in acest domeniu. Compania cu care colaborezi trebuie sa isi respecte termenele mentionate, nu trebuie sa existe indoiala, ca coletul pe care il transporti va ajunge la destinatie la timp. In acest mod sti sa iti programezi perfect cadourile pentru cei dragi, dar si tipul produse pe care le adaugi in interior.

Colaborand cu o companie serioasa vei sti de la inceput ce costrui trebuie sa platesti pentru transport, iar cel care primeste coletul, nu va avea surprize neplacute.

  1. Experienta angajatilor este o alta calitate ce trebuie luata in calcul. Soferii cu experienta, care sunt capabili sa transporte la timp si in siguranta coletele pe care le pregatiti pentru cei dragi. Puteti lasa pe mana acestora atat obiecte fragile, cat si colete cu aparate electronice. Colaborarea cu soferi profesionisti, ofera o garantia in plus pentru siguranta coletelor pe care doriti sa le transportati.
  2. Firma transport Romania – Germania, care se se ocupa de transportarea coletelor trebuie sa folosesca masini noi, sigura, astfel incat riscul de producere de accidente si pierdere a bunurilor sa fie minimizat. Pentru ca aceasta ruta de transport, presupune parcurgerea a peste 2000 de kilometri, este esential ca autovehicole folosite sa fie in perfecta stare de functionate. Multi aleg sa transporte in acest mod obiecte cu valoare ridicata, care nu sunt despagubite, in cazul producerii unor incidente.
  3. Sa ofere servicii de transport la adresa. Dacai ales sa primesti sau sa trimiti un colet voluminos, este esential ca firma de transport cu care colaborezi sa ofere servicii de transport la adresa. In acest fel, destinatarul nu va mai avea cheltuieli suplimentare. In plus, cand vine vorba de obiecte voluminoase, transportul catre domiciliu poate fi o adevarata corvoada… asa ca este mai confortabil si mai economic sa alegeti servicii de transport Germania la adresa.

5. Sa detina punct de lucru in zona in care locuiesti. Daca firma cu care colaborezi nu asigura si servicii de ridicare colete de la domiciliu, este indicat sa o alegi sa lucrezi  una care are punct  de lucru in zona in care locuiesti, astfel vei economisi sume importante de bani.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo