Criteriul National

Cum alegi cea mai buna firma de transport colete Romania-Germania

Cum alegi cea mai buna firma de transport colete Romania-Germania
noiembrie 10
21:30 2017

Cum multi dintre noi avem rude si prieteni care lucreaza in Germania, numarul de colete catre aceasta destinatie a crescut. Pachetele cu cadouri, cu mancare, cu haine sau alte obiecte de uz personal, sunt transportate dinspre aceasta tara catre Romania si invers.

Cum multe dintre coletele trimise pot contine alimente perisabile, sau alte lucruri valoroase, este important ca acestea sa ajunga la destinatie la timp si in stare intacta. Deci este important ca bunurile noastre sa fie lasate pe mainile unor profesionisti pana ajung la destinatie.

Cum trebuie sa fie firma de transport colete Germania

  1. Seriozitatea este o caracteristica cheie in acest domeniu. Compania cu care colaborezi trebuie sa isi respecte termenele mentionate, nu trebuie sa existe indoiala, ca coletul pe care il transporti va ajunge la destinatie la timp. In acest mod sti sa iti programezi perfect cadourile pentru cei dragi, dar si tipul produse pe care le adaugi in interior.

Colaborand cu o companie serioasa vei sti de la inceput ce costrui trebuie sa platesti pentru transport, iar cel care primeste coletul, nu va avea surprize neplacute.

  1. Experienta angajatilor este o alta calitate ce trebuie luata in calcul. Soferii cu experienta, care sunt capabili sa transporte la timp si in siguranta coletele pe care le pregatiti pentru cei dragi. Puteti lasa pe mana acestora atat obiecte fragile, cat si colete cu aparate electronice. Colaborarea cu soferi profesionisti, ofera o garantia in plus pentru siguranta coletelor pe care doriti sa le transportati.
  2. Firma transport Romania – Germania, care se se ocupa de transportarea coletelor trebuie sa folosesca masini noi, sigura, astfel incat riscul de producere de accidente si pierdere a bunurilor sa fie minimizat. Pentru ca aceasta ruta de transport, presupune parcurgerea a peste 2000 de kilometri, este esential ca autovehicole folosite sa fie in perfecta stare de functionate. Multi aleg sa transporte in acest mod obiecte cu valoare ridicata, care nu sunt despagubite, in cazul producerii unor incidente.
  3. Sa ofere servicii de transport la adresa. Dacai ales sa primesti sau sa trimiti un colet voluminos, este esential ca firma de transport cu care colaborezi sa ofere servicii de transport la adresa. In acest fel, destinatarul nu va mai avea cheltuieli suplimentare. In plus, cand vine vorba de obiecte voluminoase, transportul catre domiciliu poate fi o adevarata corvoada… asa ca este mai confortabil si mai economic sa alegeti servicii de transport Germania la adresa.

5. Sa detina punct de lucru in zona in care locuiesti. Daca firma cu care colaborezi nu asigura si servicii de ridicare colete de la domiciliu, este indicat sa o alegi sa lucrezi  una care are punct  de lucru in zona in care locuiesti, astfel vei economisi sume importante de bani.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu