Criteriul National

Cum alegi cea mai buna firma de transport persoane Germania-Romania

Cum alegi cea mai buna firma de transport persoane Germania-Romania
decembrie 13
16:33 2017

Germania au fost una dintre cele mai populare destinatii in acest an. Numarul mare de romani care desfasoara activitati in aceasta tara dar si numarul mare de oameni care lucreaza in aceasta tara, sunt motivele pentru care  firmele de transport care organizeaza curse Romania- Germania si retur sa fie tot mai numeroase. Cand vine vorba de asemnea calatorii siguranta si confortul sunt extrem de importante, insa sunt si alte aspecte ce trebuie luate in calcul.

Iata care sunt detaliile pe ca trebuie sa le urmaresti pentru a benficia de calatoria perfecta:

  1. Verifica ce tip de autovehicole sunt puse la dispozitie de firma care ofera astfel de servicii. Trebuie sa stii ca in acest an romanii au preferat ca realizeze calatoria cu Microbuze Romania Germania. Aceste autovehicole, sunt conform specialistilor, mai noi si mai confortabile decat autocarele clasice, deci gradul de siguranta este mai ridicat. Pentru ca numarul de pasageri este mai mic, intreaga calatorie poate fi mai usor gestionata de soferi si insotitorii ce calatorie. In plus microbuzele, sunt dotate cu elemente care sporesc confortul, precum scaune cu spatar rabatabil si prize individuale pentru incarcarea aparatelor electonice mobile.
  1. Verifica flexibilitatea curselor. Anumite firme asigura servicii de transport persoane Germania zilnic, insa sunt si companii care opereaza astfel de curse saptamanal, deci este bine sa alegi alternativa potrivita in functie de necesitati. Daca trebuie sa efectuezi o calatorie urgenta, este indicat sa alegi o firma ce realizeaza calatorii zilnice. Daca calatoria este planificata din timp, poti alege o firma care opereaza saptamanal.
  2. Afla detalii cu privire la costul biletului, dar si serviciile optionale, precum de cel de preluare de la domiciliu, si plasare la o adresa specificata. Multe companii care realizeaza curse catre Germania, ofera astfel de servicii! Este bine sa ceri informatii si cu privire numarul de bagaje premis, si la volumul acestora. Anumite firme includ in costul biletului si servicii de transport bagaje, cu greutate maxima de 40 de kg, in plus sunt permise si bagajele de mana, mai mici si mai putin voluminoase, ce pot fi luate in cabina de calatorie.
  3. Cere informatii cu privire la experienta soferilor. Cursele catre Germania sunt lungi si solicitante, de aceea este important ca soferii si insotitorii sa fie experimentati, sa cunoasca si sa respecte cu precizie programul si pauzele de odihna, este foarte important ca echipajul sa fie bine instruit si sa poate rezolva cu usurinta si evenimentele neprevazute.

Afla care sunt promotiile pentru bilete. Multe firme care asigura astfel de servicii, asigura preturi promotionale pentru bilete, pentru anumite categorii de oameni. Studentii, pensionarii si copii beneficiaza de preturi promotionale. Reduceri generoase se aplica si pentru grupurile mai mari de patru persoane. Deci daca alegi sa calatoresti alaturi de familie sau prieteni, poti economisi sume importane de bani.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro