Criteriul National

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat
martie 23
08:34 2017

Masina de spalat rufe cu uscator incorporat a devenit un aparat electrocasnic tot mai atractiv pentru gospodariile romanilor. Motivele sunt lesne de inteles. Lipsa spatiului de uscare a hainelor, umiditatea crescuta din timpul iernii care ce nu premite uscarea corespunzatoarea a articolelor se imbracaminte si simplitatea de utilizare a acestor aparate electrocasnice sunt doar cateva dintre  elementele care au crescut popularitatea mainilor de spalat rufe cu uscator incrporat..

O dilema a consumatorilor este legata de modul in care trebuie aleasa masina de spalat cu un uscator de rufe bun. Pentru ca nu sunt aparate electrocasnice foarte ieftine este bine sa se acorde o atentie deosebita asupra detaliilor care asigura ca dispozitivul achizitionat este cu adevarat performant. Principalele caracteristici ale unui aparat perfomant sunt capacitatea de spalare si uscare, clasa de consum si eficienta de curatare a stofelor, varietatea functiilor, sisteme de siguranta pentru copii, garantia extinsa.

  1. Capacitatea de spalare si uscare a hainelor. Daca aparatul este achizitionat pentru a fi utilizat de o familie numeroasa se recomanda o masina cu o cuva voluminoasa si capacitate ridicata de curatare. Astel ca sarcina de spalare si uscare se poate face simplu intr-un singur ciclu, intr-o singura utilizare.
  2. Clasa se eficienta energetica si consum. Aceste aspecte sunt importante, pentru ca o masina de spalat rufe cu uscator incorporat incadrata in clasa de consum de energie A, A + si A++, sunt prietenoase si asigura facturi mai mici la energie electrica. Eficenta de curatate a hainelor este la fel de importanta, pentru ca in acest fel utilizatorii pot beneficia de tesaturi impecabile dintr-un singur ciclul de spalare. La finalul ciclului de uscare, o masina buna ofera haine moi, catifelate cu miros proaspat placut.
  3. Functii si programe adecvate pentru mai multe tipuri de tesaturi. O masina buna este prevazuta cu functii speciale de spalare si uscare a stofelor din bumbac, a tesaturilor sintetice dar si cu functii speciale care permit usurarea procesului de calcare a hainelor.
  4. Nivel de zgomot redus. Pentru ca procesul de uscare a stofelor este unul de durata, este important ca masina de spalat rufe cu uscator incrorporat sa fie silentioasa si sa nu fie sursa de poluare fonica, astfel incat sa poata fi utilizata la orice ora din zi sau din noapte.
  5. Producatorul si garantia. Aceste dispozitive au fost concepute pentru a fi exploatate o perioada lunga de timp, insa uneori si dupa perioade scurte de timp pot aparea defectiuni, de aceea specialistii recomanda achizitionarea unor dispozitive cu garantie extinsa. Garantia prelungita este in fapt o asigurare asupra calitati produsului, oferita de producator.

Vezi AICI cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator incorporat. Urmareste ghidul complet de cumparaturi care te va ajuta sa te bucuri de dispozitivul perfect pentru familia ta!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro