Criteriul National

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat
martie 23
08:34 2017

Masina de spalat rufe cu uscator incorporat a devenit un aparat electrocasnic tot mai atractiv pentru gospodariile romanilor. Motivele sunt lesne de inteles. Lipsa spatiului de uscare a hainelor, umiditatea crescuta din timpul iernii care ce nu premite uscarea corespunzatoarea a articolelor se imbracaminte si simplitatea de utilizare a acestor aparate electrocasnice sunt doar cateva dintre  elementele care au crescut popularitatea mainilor de spalat rufe cu uscator incrporat..

O dilema a consumatorilor este legata de modul in care trebuie aleasa masina de spalat cu un uscator de rufe bun. Pentru ca nu sunt aparate electrocasnice foarte ieftine este bine sa se acorde o atentie deosebita asupra detaliilor care asigura ca dispozitivul achizitionat este cu adevarat performant. Principalele caracteristici ale unui aparat perfomant sunt capacitatea de spalare si uscare, clasa de consum si eficienta de curatare a stofelor, varietatea functiilor, sisteme de siguranta pentru copii, garantia extinsa.

  1. Capacitatea de spalare si uscare a hainelor. Daca aparatul este achizitionat pentru a fi utilizat de o familie numeroasa se recomanda o masina cu o cuva voluminoasa si capacitate ridicata de curatare. Astel ca sarcina de spalare si uscare se poate face simplu intr-un singur ciclu, intr-o singura utilizare.
  2. Clasa se eficienta energetica si consum. Aceste aspecte sunt importante, pentru ca o masina de spalat rufe cu uscator incorporat incadrata in clasa de consum de energie A, A + si A++, sunt prietenoase si asigura facturi mai mici la energie electrica. Eficenta de curatate a hainelor este la fel de importanta, pentru ca in acest fel utilizatorii pot beneficia de tesaturi impecabile dintr-un singur ciclul de spalare. La finalul ciclului de uscare, o masina buna ofera haine moi, catifelate cu miros proaspat placut.
  3. Functii si programe adecvate pentru mai multe tipuri de tesaturi. O masina buna este prevazuta cu functii speciale de spalare si uscare a stofelor din bumbac, a tesaturilor sintetice dar si cu functii speciale care permit usurarea procesului de calcare a hainelor.
  4. Nivel de zgomot redus. Pentru ca procesul de uscare a stofelor este unul de durata, este important ca masina de spalat rufe cu uscator incrorporat sa fie silentioasa si sa nu fie sursa de poluare fonica, astfel incat sa poata fi utilizata la orice ora din zi sau din noapte.
  5. Producatorul si garantia. Aceste dispozitive au fost concepute pentru a fi exploatate o perioada lunga de timp, insa uneori si dupa perioade scurte de timp pot aparea defectiuni, de aceea specialistii recomanda achizitionarea unor dispozitive cu garantie extinsa. Garantia prelungita este in fapt o asigurare asupra calitati produsului, oferita de producator.

Vezi AICI cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator incorporat. Urmareste ghidul complet de cumparaturi care te va ajuta sa te bucuri de dispozitivul perfect pentru familia ta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo