Criteriul National

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat
martie 23
08:34 2017

Masina de spalat rufe cu uscator incorporat a devenit un aparat electrocasnic tot mai atractiv pentru gospodariile romanilor. Motivele sunt lesne de inteles. Lipsa spatiului de uscare a hainelor, umiditatea crescuta din timpul iernii care ce nu premite uscarea corespunzatoarea a articolelor se imbracaminte si simplitatea de utilizare a acestor aparate electrocasnice sunt doar cateva dintre  elementele care au crescut popularitatea mainilor de spalat rufe cu uscator incrporat..

O dilema a consumatorilor este legata de modul in care trebuie aleasa masina de spalat cu un uscator de rufe bun. Pentru ca nu sunt aparate electrocasnice foarte ieftine este bine sa se acorde o atentie deosebita asupra detaliilor care asigura ca dispozitivul achizitionat este cu adevarat performant. Principalele caracteristici ale unui aparat perfomant sunt capacitatea de spalare si uscare, clasa de consum si eficienta de curatare a stofelor, varietatea functiilor, sisteme de siguranta pentru copii, garantia extinsa.

  1. Capacitatea de spalare si uscare a hainelor. Daca aparatul este achizitionat pentru a fi utilizat de o familie numeroasa se recomanda o masina cu o cuva voluminoasa si capacitate ridicata de curatare. Astel ca sarcina de spalare si uscare se poate face simplu intr-un singur ciclu, intr-o singura utilizare.
  2. Clasa se eficienta energetica si consum. Aceste aspecte sunt importante, pentru ca o masina de spalat rufe cu uscator incorporat incadrata in clasa de consum de energie A, A + si A++, sunt prietenoase si asigura facturi mai mici la energie electrica. Eficenta de curatate a hainelor este la fel de importanta, pentru ca in acest fel utilizatorii pot beneficia de tesaturi impecabile dintr-un singur ciclul de spalare. La finalul ciclului de uscare, o masina buna ofera haine moi, catifelate cu miros proaspat placut.
  3. Functii si programe adecvate pentru mai multe tipuri de tesaturi. O masina buna este prevazuta cu functii speciale de spalare si uscare a stofelor din bumbac, a tesaturilor sintetice dar si cu functii speciale care permit usurarea procesului de calcare a hainelor.
  4. Nivel de zgomot redus. Pentru ca procesul de uscare a stofelor este unul de durata, este important ca masina de spalat rufe cu uscator incrorporat sa fie silentioasa si sa nu fie sursa de poluare fonica, astfel incat sa poata fi utilizata la orice ora din zi sau din noapte.
  5. Producatorul si garantia. Aceste dispozitive au fost concepute pentru a fi exploatate o perioada lunga de timp, insa uneori si dupa perioade scurte de timp pot aparea defectiuni, de aceea specialistii recomanda achizitionarea unor dispozitive cu garantie extinsa. Garantia prelungita este in fapt o asigurare asupra calitati produsului, oferita de producator.

Vezi AICI cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator incorporat. Urmareste ghidul complet de cumparaturi care te va ajuta sa te bucuri de dispozitivul perfect pentru familia ta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul