Criteriul National

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator incorporat
martie 23
08:34 2017

Masina de spalat rufe cu uscator incorporat a devenit un aparat electrocasnic tot mai atractiv pentru gospodariile romanilor. Motivele sunt lesne de inteles. Lipsa spatiului de uscare a hainelor, umiditatea crescuta din timpul iernii care ce nu premite uscarea corespunzatoarea a articolelor se imbracaminte si simplitatea de utilizare a acestor aparate electrocasnice sunt doar cateva dintre  elementele care au crescut popularitatea mainilor de spalat rufe cu uscator incrporat..

O dilema a consumatorilor este legata de modul in care trebuie aleasa masina de spalat cu un uscator de rufe bun. Pentru ca nu sunt aparate electrocasnice foarte ieftine este bine sa se acorde o atentie deosebita asupra detaliilor care asigura ca dispozitivul achizitionat este cu adevarat performant. Principalele caracteristici ale unui aparat perfomant sunt capacitatea de spalare si uscare, clasa de consum si eficienta de curatare a stofelor, varietatea functiilor, sisteme de siguranta pentru copii, garantia extinsa.

  1. Capacitatea de spalare si uscare a hainelor. Daca aparatul este achizitionat pentru a fi utilizat de o familie numeroasa se recomanda o masina cu o cuva voluminoasa si capacitate ridicata de curatare. Astel ca sarcina de spalare si uscare se poate face simplu intr-un singur ciclu, intr-o singura utilizare.
  2. Clasa se eficienta energetica si consum. Aceste aspecte sunt importante, pentru ca o masina de spalat rufe cu uscator incorporat incadrata in clasa de consum de energie A, A + si A++, sunt prietenoase si asigura facturi mai mici la energie electrica. Eficenta de curatate a hainelor este la fel de importanta, pentru ca in acest fel utilizatorii pot beneficia de tesaturi impecabile dintr-un singur ciclul de spalare. La finalul ciclului de uscare, o masina buna ofera haine moi, catifelate cu miros proaspat placut.
  3. Functii si programe adecvate pentru mai multe tipuri de tesaturi. O masina buna este prevazuta cu functii speciale de spalare si uscare a stofelor din bumbac, a tesaturilor sintetice dar si cu functii speciale care permit usurarea procesului de calcare a hainelor.
  4. Nivel de zgomot redus. Pentru ca procesul de uscare a stofelor este unul de durata, este important ca masina de spalat rufe cu uscator incrorporat sa fie silentioasa si sa nu fie sursa de poluare fonica, astfel incat sa poata fi utilizata la orice ora din zi sau din noapte.
  5. Producatorul si garantia. Aceste dispozitive au fost concepute pentru a fi exploatate o perioada lunga de timp, insa uneori si dupa perioade scurte de timp pot aparea defectiuni, de aceea specialistii recomanda achizitionarea unor dispozitive cu garantie extinsa. Garantia prelungita este in fapt o asigurare asupra calitati produsului, oferita de producator.

Vezi AICI cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator incorporat. Urmareste ghidul complet de cumparaturi care te va ajuta sa te bucuri de dispozitivul perfect pentru familia ta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo