Criteriul National

Cum alegi cea mai buna oglinda de baie? Reguli importante

Cum alegi cea mai buna oglinda de baie? Reguli importante
mai 11
23:57 2020

In orice baie exista cel putin o oglinda. O oglinda baie  iti permite sa te analizezi cu atentie, sa te barbieresti fara a te rani si sa iti aranjezi hainele sau parul. Pe langa partea practica, oglinda are si un puternic rol estetic: ofera senzatie de spatiu, poate sa fie un element de decor foarte atractiv ( mai ales daca are o rama frumoasa ) si face baia mai luminoasa.

Cum alegi corect oglinda de baie?

Atunci cand achizitionezi o oglinda pentru baie trebuie sa tii cont de mai multe detalii, unele dintre ele foarte importante:

1. Dimensiunile oglinzii. Exista o regula foarte populara, care spune ca oglinda nu trebuie sa fie mai mare decat chiuveta. Totusi, in baile de dimensiuni reduse sunt foarte populare oglinzile mari, pe intregul perete.

2. Iluminarea oglinzii. Exista oglinzi de baie cu lumini incorporate. O astfel de oglinda poate fi o alegere excelenta, deoarece asigura o vizibilitate foarte buna. Iluminarea trebuie sa fie pozitionata undeva deasupra oglinzii, in asa fel incat sa nu existe reflexie care sa deranjeze.

3. Rama oglinzii. Exista oglinzi simple sau oglinzi incadrate de o rama. In general, este bine sa se opteze pentru o oglinda cu rama atunci cand baia este foarte spatioasa. In caz contrar, rama poate sa aglomereze destul de mult.

4. Forma oglinzii. Sunt multe forme pentru care se poate opta. Exista oglinzi rotunde, oglinzi ovale, oglinzi patrate si chiar oglinzi cu forme neregulate. Forma trebuie sa tina cont, de asemenea, de modul in care este amenajata baia si chiar de culoarea acesteia.

5.  Diverse alte accesorii. Oglinzile moderne sunt dotate cu tot felul de accesorii, care mai de care mai interesante. Spre exemplu, pot fi echipate cu sisteme de dezaburire, care sa elimine problema aburilor din momentul dusului. O astfel de oglinda dispune de o folie incalzitoare in spate, care impiedica formarea condensului si lasa oglinda tot timpul cat se poate de clara.

Evident, la alegerea oglinzii este bine sa se tina cont si de pret  sau de alte detalii, cum ar fi piesele de mobilier in care este incadrata sau modul in care urmeaza sa fie prinsa pe perete. Ceea ce este cert, este faptul ca oglinda este indispensabila in orice baie, asadar, trebuie sa alegi una. Daca tot o cumperi,este bine sa o iei pe cea mai potrivita.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul