Criteriul National

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta
mai 16
19:44 2017

Accesoriile reprezinta unul din aspectele foarte importante in special pentru femei, acestea reprezentand din punct de vedere estetic cea mai buna dovada a feminitatii. Printre acestea, chokerele sunt cele mai importante, deoarece modul lor de prezentare alaturi de restul tinutei pot sa creeze un aer mult diferit fata de un gat destul de liber. Acest lucru, se poate observa la absolut fiecare femeie care are obiceiul ca la un eveniment important sa poarte un astfel de produs.

Sfaturi pentru alegerea celui mai frumos choker

In calitate de femeie, trebuie sa ai foarte multe lucruri in vedere in momentul in care vei participa la un eveniment, chokerul fiind unul dintre acestea. Ei bine, primul sfat in ceea ce consta cel mai potrivit choker consta in modul sau de folosire. La fel ca si oricare alt produs, acesta, trebuie purat doar alaturi de anumite tinute si doar in anumite momente, atunci cand iti va pune partea feminina a fetei in valoare.

Chiar daca este la moda sa porti un choker, daca acesta nu te avantajeaza nu incerca sa il porti doar pentru ca majoritatea femeilor il poarta deoarece uneori acesta te poate dezavantaja. Asadar, incearca sa iti alegi un choker in functie de fizionomia fetei si in asa fel incat, avantajele pe care acesta ti le ofera din punct de vedere estetic, sa fie pe masura nevoilor tale, aspect care este recomandat de majoritatea designerilor.

De asemenea, trebuie sa precizez si de faptul ca modelele alese au un rol foarte important si ele deoarece un simplu choker nu este perfect pentru orice femeie. De aceea, probeaza mai multe si alege-l pe cel care iti pune in evidenta partea mai frumoasa, deoarece pana la urma urmei acest accesoriu a fost creat special pentru acest lucru.

Asa ca, tine cont de fiecare aspect de mai sus daca vrei sa ai o tinuta impecabila, aspect recomandat atat de cei mai mari designeri din lume dar si de catre majoritatea modelelor din domeniu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo