Criteriul National

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta
mai 16
19:44 2017

Accesoriile reprezinta unul din aspectele foarte importante in special pentru femei, acestea reprezentand din punct de vedere estetic cea mai buna dovada a feminitatii. Printre acestea, chokerele sunt cele mai importante, deoarece modul lor de prezentare alaturi de restul tinutei pot sa creeze un aer mult diferit fata de un gat destul de liber. Acest lucru, se poate observa la absolut fiecare femeie care are obiceiul ca la un eveniment important sa poarte un astfel de produs.

Sfaturi pentru alegerea celui mai frumos choker

In calitate de femeie, trebuie sa ai foarte multe lucruri in vedere in momentul in care vei participa la un eveniment, chokerul fiind unul dintre acestea. Ei bine, primul sfat in ceea ce consta cel mai potrivit choker consta in modul sau de folosire. La fel ca si oricare alt produs, acesta, trebuie purat doar alaturi de anumite tinute si doar in anumite momente, atunci cand iti va pune partea feminina a fetei in valoare.

Chiar daca este la moda sa porti un choker, daca acesta nu te avantajeaza nu incerca sa il porti doar pentru ca majoritatea femeilor il poarta deoarece uneori acesta te poate dezavantaja. Asadar, incearca sa iti alegi un choker in functie de fizionomia fetei si in asa fel incat, avantajele pe care acesta ti le ofera din punct de vedere estetic, sa fie pe masura nevoilor tale, aspect care este recomandat de majoritatea designerilor.

De asemenea, trebuie sa precizez si de faptul ca modelele alese au un rol foarte important si ele deoarece un simplu choker nu este perfect pentru orice femeie. De aceea, probeaza mai multe si alege-l pe cel care iti pune in evidenta partea mai frumoasa, deoarece pana la urma urmei acest accesoriu a fost creat special pentru acest lucru.

Asa ca, tine cont de fiecare aspect de mai sus daca vrei sa ai o tinuta impecabila, aspect recomandat atat de cei mai mari designeri din lume dar si de catre majoritatea modelelor din domeniu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro