Criteriul National

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta
mai 16
19:44 2017

Accesoriile reprezinta unul din aspectele foarte importante in special pentru femei, acestea reprezentand din punct de vedere estetic cea mai buna dovada a feminitatii. Printre acestea, chokerele sunt cele mai importante, deoarece modul lor de prezentare alaturi de restul tinutei pot sa creeze un aer mult diferit fata de un gat destul de liber. Acest lucru, se poate observa la absolut fiecare femeie care are obiceiul ca la un eveniment important sa poarte un astfel de produs.

Sfaturi pentru alegerea celui mai frumos choker

In calitate de femeie, trebuie sa ai foarte multe lucruri in vedere in momentul in care vei participa la un eveniment, chokerul fiind unul dintre acestea. Ei bine, primul sfat in ceea ce consta cel mai potrivit choker consta in modul sau de folosire. La fel ca si oricare alt produs, acesta, trebuie purat doar alaturi de anumite tinute si doar in anumite momente, atunci cand iti va pune partea feminina a fetei in valoare.

Chiar daca este la moda sa porti un choker, daca acesta nu te avantajeaza nu incerca sa il porti doar pentru ca majoritatea femeilor il poarta deoarece uneori acesta te poate dezavantaja. Asadar, incearca sa iti alegi un choker in functie de fizionomia fetei si in asa fel incat, avantajele pe care acesta ti le ofera din punct de vedere estetic, sa fie pe masura nevoilor tale, aspect care este recomandat de majoritatea designerilor.

De asemenea, trebuie sa precizez si de faptul ca modelele alese au un rol foarte important si ele deoarece un simplu choker nu este perfect pentru orice femeie. De aceea, probeaza mai multe si alege-l pe cel care iti pune in evidenta partea mai frumoasa, deoarece pana la urma urmei acest accesoriu a fost creat special pentru acest lucru.

Asa ca, tine cont de fiecare aspect de mai sus daca vrei sa ai o tinuta impecabila, aspect recomandat atat de cei mai mari designeri din lume dar si de catre majoritatea modelelor din domeniu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo