Criteriul National

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta

Cum alegi cel mai bun choker pentru tinuta ta
mai 16
19:44 2017

Accesoriile reprezinta unul din aspectele foarte importante in special pentru femei, acestea reprezentand din punct de vedere estetic cea mai buna dovada a feminitatii. Printre acestea, chokerele sunt cele mai importante, deoarece modul lor de prezentare alaturi de restul tinutei pot sa creeze un aer mult diferit fata de un gat destul de liber. Acest lucru, se poate observa la absolut fiecare femeie care are obiceiul ca la un eveniment important sa poarte un astfel de produs.

Sfaturi pentru alegerea celui mai frumos choker

In calitate de femeie, trebuie sa ai foarte multe lucruri in vedere in momentul in care vei participa la un eveniment, chokerul fiind unul dintre acestea. Ei bine, primul sfat in ceea ce consta cel mai potrivit choker consta in modul sau de folosire. La fel ca si oricare alt produs, acesta, trebuie purat doar alaturi de anumite tinute si doar in anumite momente, atunci cand iti va pune partea feminina a fetei in valoare.

Chiar daca este la moda sa porti un choker, daca acesta nu te avantajeaza nu incerca sa il porti doar pentru ca majoritatea femeilor il poarta deoarece uneori acesta te poate dezavantaja. Asadar, incearca sa iti alegi un choker in functie de fizionomia fetei si in asa fel incat, avantajele pe care acesta ti le ofera din punct de vedere estetic, sa fie pe masura nevoilor tale, aspect care este recomandat de majoritatea designerilor.

De asemenea, trebuie sa precizez si de faptul ca modelele alese au un rol foarte important si ele deoarece un simplu choker nu este perfect pentru orice femeie. De aceea, probeaza mai multe si alege-l pe cel care iti pune in evidenta partea mai frumoasa, deoarece pana la urma urmei acest accesoriu a fost creat special pentru acest lucru.

Asa ca, tine cont de fiecare aspect de mai sus daca vrei sa ai o tinuta impecabila, aspect recomandat atat de cei mai mari designeri din lume dar si de catre majoritatea modelelor din domeniu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul