Criteriul National

Cum alegi cel mai bun troler pentru următoarea ta călătorie?

Cum alegi cel mai bun troler pentru următoarea ta călătorie?
mai 22
11:15 2020

Odată cu relaxarea treptată a restricțiilor impuse de noul coronavirus, călătoriie revin ușor pe lista de alternative pentru petrecerea timpului liber. Grecii sunt printre primii care se pregătesc pentru redeschiderea stațiunilor insulare, în timp ce alte țări din Europa fac încă pași mici, dar siguri, către o normalitate pe care cu toții o așteptăm cu sufletul la gură.

Întreaga lume pare să dea semne de revenire, după o pauză ce a afectat puternic o mulțime de industrii, iar cei care vor să plece în vacanță încep să fie din ce în ce mai interesați de produse legate de următoarea lor călătorie. Căutările pe Google pentru trolere descriu de câteva săptămâni bune un trend ascendent, de aceea, vrem să discutăm mai multe astăzi pe marginea acestui subiect. 

Așadar, dacă ar fi să îți cumperi un troler nou, care ar fi criteriile de care ai ține cont? Dă-ne voie să îți oferim câteva sugestii, pentru alegerea corectă a unui astfel de produs pentru călătorie: 

Alegerea celui mai bun troler: Greutatea 

Atunci când alegi un troler, verifică greutatea pe site produsului, atunci când acesta este gol. Treci pe listă această verificare importantă, pentru că un troler trebuie să permită un control simplu, nicidecum un efort determinat de o greutate covârșitoare. Odată cu umplerea sa, greutății acestuia i se adaugă și greutatea bagajelor tale, plus că un număr mai mare de kilograme determină și un preț mai piperat al biletului de avion. 

Alegerea celui mai bun troler: Compartimentele interioare

Înainte de a alege un anumit model de troler, asigură-te că poți vedea și cum este acesta compartimentat la interior. Dacă vrei să cumperi online un troler (vezi trolere la preturi atractive pe auchan.ro), treci cu multă atenție prin toate pozele listate în pagina de produs, astfel încât să îi studiezi cu atenție interiorul. Chiar dacă spațiile separate pentru depozitarea anumitor bagaje reprezintă un plus pentru produsul achiziționat, un număr prea mare de compartimente poate fi un real dezavantaj. Așadar, mare atenție la acest “mic” detaliu.

Alegerea celui mai bun troler: Buzunarele exterioare

Știi bine că pe lista de bagaje pentru călătorie există și obiecte fragile, pe care vrei să le pui într-un loc separat. În cazul unui astfel de scenariu, buzunarele exterioare ale unui troler pot face o diferență clară între un produs util și un simplu bagaj de călătorie. Ține cont de faptul că un troler cu adevărat util trebuie să dispună de cel puțin un astfel de compartiment. 

Alegerea celui mai bun troler: Materialul

Una dintre cele mai importante caracteristici ale materialului este rezistența acestuia la diferiți factori climaterici, zgârieturi, tăieturi și alte șocuri puternice. Vorbim aici și despre elementele de siguranță ale trolerului: lacătul sau cifrul. Siguranța oferită de aceste elemente (carcasa dură + lacăt / cifru) sunt binevenite, mai ales în cazul în care îți lași bagajul la cală. 

Alegerea celui mai bun troler: Mânerul și rotile 

În privința mânerului, este ideal că acesta să fie telescopic și să fie prevăzut cu un material ergonomic, extrem de confortabil atunci când este apucat. Cele mai bune roți ale unui troler sunt cele din silicon, nu cele din plastic, deoarece roțile din silicon ale unui troler produc un zgomot redus, indiferent de suprafața pe care este manevrat trolerul. În cazul în care roțile trolerului se și pot roti la 360°, atunci credem că ai găsit un produs de calitate. 

 

Intră acum pe site-ul celor de Auchan și vezi întreaga oferta de trolere, la prețuri extrem de atractive. Pregătește-te pentru o vacanță pe care o așteptări de foarte multă vreme, însă nu ignora avertizările autorităților pentru turiști, în privința noului coronavirus!  

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul