Criteriul National

Cum alegi cele mai bune covorase pentru Duster?

Cum alegi cele mai bune covorase pentru Duster?
octombrie 22
01:30 2020

Covorasele auto nu sunt accesoriile carora sa le acorzi atentie in momentul in care achizitionezi o masina. Totusi, atunci cand incepi sa o exploatezi realizezi ca sunt importante. Un covoras de buna calitate preia murdaria de pe pantofi, protejand interiorul vehiculului si poate contribui la confortul pe care il resimti atunci cand calatoresti.

Cum Dacia Duster este una dintre cele mai exploatate masini, fiind creata special pentru drumuri accidentate si anevoioase, covorasele sale trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Cum alegi cele mai bune covorase pentru Duster?

Cei de la https://www.dacianmag.ro/ recomanda achizitia a doua seturi de covorase: unul pentru vara si unul pentru iarna.

Pentru iarna, este indicat un covor de cauciuc cu margine inalta, care sa pastreze noroiul, zapada si umezeala in interiorul sau si sa se poata curata cu usurinta. Este indicat ca acest covor sa dispuna de suport antialunecare, sa fie construit special pentru duster, in asa fel incat sa se potriveasca perfect si sa fie rezistent. Daca sunt bine realizate, covorasele de cauciuc ofera antiaderenta, sunt fixe si au un aspect placut.

Atunci cand alegi un covoras din cauciuc, este bine sa verifici consistenta cauciucului, mai ales daca alegi sa in folosesti si vara. De regula, covorasele din supermarket-uri sau din magazine no-name, nu se comporta foarte bine la temperaturi extreme, generand un miros neplacut si uzandu-se mai repede.

Pentru vara, totusi, cele mai potrivite sunt covorasele din material textil. Atunci cand este cald si singura murdarie pe care o poti aduce in masina este praful, materialul textil il poate retine, in asa fle incat sa nu se imprastie in tot automobilul. Din punct de vedere estetic, covorasele textile pot avea mai multe variante de cusaturi sau mai multe elemente estetice.

Ce trebuie sa retii atunci cand cumperi covorase pentru Duster?

1. Asigura-te ca sunt potrivite pentru masina ta!

2. Asigura-te ca au un sistem de prindere in podea, in asa fel incat sa se fixeze cat mai bine. In caz contrar, exista riscul sa alunece si chiar sa provoace accidente destul de neplacute;

3. Asigura-te ca isi ating scopul ( acela de a retine murdaria si umezeala);

4. Asigura-te ca le achizitionezi dintr-un magazin in care ai incredere.

Covorasele auto perfecte sunt cele de care uiti ca exista, amintindu-ti doar in momentul in care murdaria acumulata pe ele este prea mare. La Dacianmag gasesti o gama larga de astfel de covorase, care mai de care mai interesante.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul