Criteriul National

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?
aprilie 07
18:52 2017

Gps-urile de cand au aparut pe piata, cu siguranta au acaparat-o si asta, datorita modului simplu in care functionau dar si nevoilor pe care le satisface pentru orice sofer. Drept urmare, chiar daca stii cum sa alegi un model bun, este si mai important sa stii care dintre acestea sunt cele mai bune si care merita investitia pe care o ai . Si chiar daca din acest punct de vedere ar fi multe de povestit, nu iti face probleme deoarece voi fi scurt cu acest articol, deoarec eiti voi prezenta cele mai bune 3 modele si care intardevar merita achizitionate datorita avantajelor sale.

Tu stii care sunt cele mai bune gps-uri?

Asadar, primul model pe care dorim sa vi-l recomandam este chiar Evolio Hi-Speed 5.0, el fiind un produs ieftin si de calitate care iti poate fi foarte folositor cand pleci la drum. Notorietatea sa, a crescut datorita recomandarilor de pe gpsauto.net dar si caracteristicilor modeste pe care le are si bineinteles pretului mic cu care poate fi achizitionat. In felul acesta, el a fost testat si dupa primele luni recomandarile au inceput sa vina foarte natural si rapid. De aceea poate fi considerat unul din produsele de top care merita o atentie.

Al doilea produs este GPS 2 DRIVE, el fiind putin peste primul model. Am facut aceasta afirmatie, deoarece are cateva functii importante in plus si care iti pot satisface mult mai bine nevoile. Printre acestea, se numara rezolutia, capacitatea de stocare si dimensiunea ecranului sau. Bineinteles chiar si comoditatea pe care ti-o ofera este cu mult mai mare si asta doar datorita modului in care poate fi utilizat aparatul, aspect de care s-au asigurat producatorii sai.

Mio Spirit 7500 LM este probabil unul din produsele premium de pe piata. Bineinteles, acest lucru este datorat functiilor 3D Junction Views, Pedestrian Mode, Trip planner dar si Find My Car, care sunt cele mai cautate de soferii carora nevoile sunt foarte mari. Asa ca, daca iti doresti un produs de o calitate mare, axeaza-te pe acesta deoarece calitatea sa este cu siguranta pe masura nevoilor tale  si te vei bucura de un drum mai bun si mai scurt cu ajutorul sau.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro