Criteriul National

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?
aprilie 07
18:52 2017

Gps-urile de cand au aparut pe piata, cu siguranta au acaparat-o si asta, datorita modului simplu in care functionau dar si nevoilor pe care le satisface pentru orice sofer. Drept urmare, chiar daca stii cum sa alegi un model bun, este si mai important sa stii care dintre acestea sunt cele mai bune si care merita investitia pe care o ai . Si chiar daca din acest punct de vedere ar fi multe de povestit, nu iti face probleme deoarece voi fi scurt cu acest articol, deoarec eiti voi prezenta cele mai bune 3 modele si care intardevar merita achizitionate datorita avantajelor sale.

Tu stii care sunt cele mai bune gps-uri?

Asadar, primul model pe care dorim sa vi-l recomandam este chiar Evolio Hi-Speed 5.0, el fiind un produs ieftin si de calitate care iti poate fi foarte folositor cand pleci la drum. Notorietatea sa, a crescut datorita recomandarilor de pe gpsauto.net dar si caracteristicilor modeste pe care le are si bineinteles pretului mic cu care poate fi achizitionat. In felul acesta, el a fost testat si dupa primele luni recomandarile au inceput sa vina foarte natural si rapid. De aceea poate fi considerat unul din produsele de top care merita o atentie.

Al doilea produs este GPS 2 DRIVE, el fiind putin peste primul model. Am facut aceasta afirmatie, deoarece are cateva functii importante in plus si care iti pot satisface mult mai bine nevoile. Printre acestea, se numara rezolutia, capacitatea de stocare si dimensiunea ecranului sau. Bineinteles chiar si comoditatea pe care ti-o ofera este cu mult mai mare si asta doar datorita modului in care poate fi utilizat aparatul, aspect de care s-au asigurat producatorii sai.

Mio Spirit 7500 LM este probabil unul din produsele premium de pe piata. Bineinteles, acest lucru este datorat functiilor 3D Junction Views, Pedestrian Mode, Trip planner dar si Find My Car, care sunt cele mai cautate de soferii carora nevoile sunt foarte mari. Asa ca, daca iti doresti un produs de o calitate mare, axeaza-te pe acesta deoarece calitatea sa este cu siguranta pe masura nevoilor tale  si te vei bucura de un drum mai bun si mai scurt cu ajutorul sau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo