Criteriul National

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?

Cum alegi cele mai bune gps-uri auto?
aprilie 07
18:52 2017

Gps-urile de cand au aparut pe piata, cu siguranta au acaparat-o si asta, datorita modului simplu in care functionau dar si nevoilor pe care le satisface pentru orice sofer. Drept urmare, chiar daca stii cum sa alegi un model bun, este si mai important sa stii care dintre acestea sunt cele mai bune si care merita investitia pe care o ai . Si chiar daca din acest punct de vedere ar fi multe de povestit, nu iti face probleme deoarece voi fi scurt cu acest articol, deoarec eiti voi prezenta cele mai bune 3 modele si care intardevar merita achizitionate datorita avantajelor sale.

Tu stii care sunt cele mai bune gps-uri?

Asadar, primul model pe care dorim sa vi-l recomandam este chiar Evolio Hi-Speed 5.0, el fiind un produs ieftin si de calitate care iti poate fi foarte folositor cand pleci la drum. Notorietatea sa, a crescut datorita recomandarilor de pe gpsauto.net dar si caracteristicilor modeste pe care le are si bineinteles pretului mic cu care poate fi achizitionat. In felul acesta, el a fost testat si dupa primele luni recomandarile au inceput sa vina foarte natural si rapid. De aceea poate fi considerat unul din produsele de top care merita o atentie.

Al doilea produs este GPS 2 DRIVE, el fiind putin peste primul model. Am facut aceasta afirmatie, deoarece are cateva functii importante in plus si care iti pot satisface mult mai bine nevoile. Printre acestea, se numara rezolutia, capacitatea de stocare si dimensiunea ecranului sau. Bineinteles chiar si comoditatea pe care ti-o ofera este cu mult mai mare si asta doar datorita modului in care poate fi utilizat aparatul, aspect de care s-au asigurat producatorii sai.

Mio Spirit 7500 LM este probabil unul din produsele premium de pe piata. Bineinteles, acest lucru este datorat functiilor 3D Junction Views, Pedestrian Mode, Trip planner dar si Find My Car, care sunt cele mai cautate de soferii carora nevoile sunt foarte mari. Asa ca, daca iti doresti un produs de o calitate mare, axeaza-te pe acesta deoarece calitatea sa este cu siguranta pe masura nevoilor tale  si te vei bucura de un drum mai bun si mai scurt cu ajutorul sau.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo